Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Robi i obok Valkyria Chronicles jest to ich najlepsza seria, jednak kolo Shenmue Yakuza nawet nie lezala. A za brak 5tki i Isshin w US/EU mam ochote zakbarowac im siedzibe.

Edytowane przez Bansai

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Same here. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Patrzac na te zapowiedziane pixele na PS4 to brakuje mi tylko jeszcze jednej gry i spokojnie moge wyciagnac konsole spod lozka :)

snake.jpg

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

A widziales te przecieki ze gra ma sie toczyc w czasie Pierwszej Wojny Swiatowej i mamy grac jakims zolnierzem z przyszlosci? Niezla beka sie szykuje :P A i jeszcze tworcy mowili ze kampania singleplayer na ok 6h wiec pewnie peknie po 3h :P

Opublikowano

A widziales te przecieki ze gra ma sie toczyc w czasie Pierwszej Wojny Swiatowej i mamy grac jakims zolnierzem z przyszlosci? Niezla beka sie szykuje :P A i jeszcze tworcy mowili ze kampania singleplayer na ok 6h wiec pewnie peknie po 3h :P

fake

Opublikowano

A to chyba ze :) Ale i tak cos czuje ze bedzie niezla beka z tego tasiemca.

Opublikowano

CoD skończył się na MW

wszystko potem to już chu.jnia z grzybnią, delikatnie mówiąc

Opublikowano

Tymczasem, wyższa klasa jara się:

cyberpunk1.png

Od producentów Wieśka.

Dishonored2e3invite.jpg

oraz:

tumblr_mu28j5LeQk1qdqlkxo1_1280.jpg

No i Last Guardian.

Kiedyś tam...

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

+ Wiedzmin 3  :wub:  :wub:

The-Witcher-3-Keep-on-horsin.jpg

Opublikowano

Wiedźmina 3 nie ruszę póki nie wydadzą reedycji 1&2. Profanacja na miarę zaczynia przygody z MGS lub ME od "dwójki". 

To nie fejki Figaro. Zwłaszcza Dishonored. 

Opublikowano

Ja chyba odswieze wszystkie ksiazki przed premiera Wiedzmina 3 :)

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Glupie pytanie. No raczej. W koncu trojka to zamkniecie serii.

Opublikowano

Haha, nie dla PSa kielbasa. Gdzie wasze pc do ogrywania wiedzmina?

Opublikowano

Ciekawe do czego to nawiazanie z PS4, bo to cięcie pasuje do XBO, pixele tez.

Opublikowano

+ Wiedzmin 3  :wub:  :wub:

The-Witcher-3-Keep-on-horsin.jpg

Na nic innego tak nie czekam jak na W3, na nic.

A propos Deus Ex Universe - oby tylko nie zrobili z tego jakiegos (pipi)iszcza MMO, to slowo Universe mnie przeraza.

Opublikowano

To tytuł roboczy. Wiadomo że kontynuacja Deus Ex Human Revolution się robi. Akcja osadzona jest po wydarzeniach z HR a przed jedynką z PC. Ciekawe jak wypadnie Cyberpunk 2077 od CD-Projekt.

Opublikowano

gorzej, to ma być kilka różnych gier, książek, gier na komórki, tablety, konsole, komiksy, jakieś (pipi)a przeglądarkowe rebusy i inne szity. całość skada się na Universe i ma pokazywać historię z różnych perspektyw. Też się boję, bo DE:HR ukochałem

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

Ja chwilkę grałem w HR i odepchnęło mnie sterowanie. Może kiedyś dam drugą szansę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.