Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Figaro dalej mi nie odpowiedziales kiedy pif paf na konsole. Takze czekam!

<szuka zapowiedzi vanquish 2> nope.

Nowa gra od twórców OlliOlli ma być inspirowaną vanquishem hardkorową strzelanką

notahero1ignnxl68.gif

@Pawcio. Szanuj w ch.uj, ale 3,4,5,6 raz to samo to dla mnie za dużo.

Po pierwsze to PvZ i TF to nadal wiecej niz granie w BF4 od listopada, a po drugie w kwietniu z exclusive retail wyszedl Kinect Sports Rivals. Darmowe dlc do Plants vs Zombies, nowa darmowa trasa do FM5, dodatek z $2 do Peggle 2. 

jestem ciekaw czy jest ktoś na tyle glupi i kupił kinect Sport Rivals czy Peggle 2. Przecież te gry powinni dodawac do pism typu mój hydraulik.

Na szczescie nie na tyle glupi by kupowac konsole za 2000zl i grac tylko w BF4 od premiery. 

Nie kupiłem BF'a PvZ ani peggle 2 ( :D) ale jak bym miał wybrac jedną z tych 3 gier to btał bym mimo wszystko battlefiedla.

Zresztą od peggle 2 już bym wolał Knacka ograc albo ponownie Ryse.

Serio wolałbyś grać w grę 4/10 zamiast w grę, której pierwsza część miała średnią na metacriticu 89% a dwójka jest gorsza, ale nadal na 8?

Tak. Zresztą ostatnio tutaj jechaliście kogoś za to że przytaczał średnie ocen gier, wiec wiesz. Zresztą Knack ma średnią 58% więc jeżeli już chcesz iść tym tropem to jest to gra na 6- a nie na 4.

Jak patrze na gameplaye peggle to nie wiem jak musiał bym być zdesperowany, żeby to kupić. Przecież tam się nic nie dzieje. Strzelasz piłeczką, która odbija się od kuleczek i tyle. Toż już lepiej jakiegoś pinballa odpalić. Ja nawet od tego peggle wolał bym już pograć Fighter Within

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Co nie znaczy że będzie lepsza grą.

Zrobić grę lepszą od tego tasiemca to nie jest wielki wyczyn.

Opublikowano

Właśnie tym powinny być strzelanki. Bezmózgimi nawalankami z wymaganym skillem. Najlepiej bez fabuły.

Dokladnie
Opublikowano

Figaro dalej mi nie odpowiedziales kiedy pif paf na konsole. Takze czekam!

<szuka zapowiedzi vanquish 2> nope.

Nowa gra od twórców OlliOlli ma być inspirowaną vanquishem hardkorową strzelanką

notahero1ignnxl68.gif

@Pawcio. Szanuj w ch.uj, ale 3,4,5,6 raz to samo to dla mnie za dużo.

Po pierwsze to PvZ i TF to nadal wiecej niz granie w BF4 od listopada, a po drugie w kwietniu z exclusive retail wyszedl Kinect Sports Rivals. Darmowe dlc do Plants vs Zombies, nowa darmowa trasa do FM5, dodatek z $2 do Peggle 2. 

jestem ciekaw czy jest ktoś na tyle glupi i kupił kinect Sport Rivals czy Peggle 2. Przecież te gry powinni dodawac do pism typu mój hydraulik.

Na szczescie nie na tyle glupi by kupowac konsole za 2000zl i grac tylko w BF4 od premiery. 

Nie kupiłem BF'a PvZ ani peggle 2 ( :D) ale jak bym miał wybrac jedną z tych 3 gier to btał bym mimo wszystko battlefiedla.

Zresztą od peggle 2 już bym wolał Knacka ograc albo ponownie Ryse.

Serio wolałbyś grać w grę 4/10 zamiast w grę, której pierwsza część miała średnią na metacriticu 89% a dwójka jest gorsza, ale nadal na 8?

Tak. Zresztą ostatnio tutaj jechaliście kogoś za to że przytaczał średnie ocen gier, wiec wiesz. Zresztą Knack ma średnią 58% więc jeżeli już chcesz iść tym tropem to jest to gra na 6- a nie na 4.

Jak patrze na gameplaye peggle to nie wiem jak musiał bym być zdesperowany, żeby to kupić. Przecież tam się nic nie dzieje. Strzelasz piłeczką, która odbija się od kuleczek i tyle. Toż już lepiej jakiegoś pinballa odpalić. Ja nawet od tego peggle wolał bym już pograć Fighter Within

No spoko, tak samo ja bym knacka nie chciał grać gdyby ktoś mnie metalowym prętem przypalał (tak samo Killzone SF) więc kumam.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Małe podsumowanie, ps4 lepsze exy, ładniejsze multiplatformy, większe wsparcie dla studiow indie, wybor prosty.

Opublikowano

Tylko ten pad ;////

Opublikowano

Lepszy soft, co mnie zdziwilo, micro sie cofa w rozwoju.

Opublikowano

Tylko ten pad ;////

Jak by się pada od x360 podłączyć do ps4. ewentualnie tego od XO to już by była dla mnie konsola kompletna

Opublikowano

Tylko ten pad ;////

Jak by się pada od x360 podłączyć do ps4. ewentualnie tego od XO to już by była dla mnie konsola kompletna

To zalezy do jakich gier, krzyzakowi daleko do tego z DS4, a RB i LB sa dziwne(troche skopane).
Opublikowano

Do FPSow pad od Xboxa, jednak do gier gdzie uzywa sie czesto LB/RB/L1/R1 tylko pad od Sony, np Dark Souls, granie w to na padzie Xboxowym to katorga.

Opublikowano

Tylko ten pad ;////

To zalezy do jakich gier, krzyzakowi daleko do tego z DS4, a RB i LB sa dziwne(troche skopane).

RB i LB w Xo są skopane jak najbardziej ale już w x360 ja git. Krzyżak,zgadzam sie, niezła padaka.

Opublikowano

Do FPSow pad od Xboxa, jednak do gier gdzie uzywa sie czesto LB/RB/L1/R1 tylko pad od Sony, np Dark Souls, granie w to na padzie Xboxowym to katorga.

Grałem na padzie od xboxa w Dark Souls na pc, jak mnie w(pipi)iał ten krzyzak na dole ;/

Opublikowano

Tylko ten pad ;////

RB i LB w Xo są skopane jak najbardziej ale już w x360 ja git. Krzyżak,zgadzam sie, niezła padaka.
Dokladnie, w x360 rb i lb sa ok, za to krzyzak to dno, krzyzak natomiast poprawil sie w limitowanych padach(te ze srebrnym krzyzakiem) nie wiem czy nie lepszy niz w xo.
Opublikowano

Lb i rb w padzie od x360 sa zwalone. Sa za twarde do wciskania w takim dark souls i niewygodne. L1/R1 w dualshocku sa idealne.

Opublikowano

Ale za to L2 i R2 w DS3 sa tak niewygodne, ze nie wyobrazam sobie uzywania ich bez nakladek Gioteckow. Jak gralem na rozmowie kwalifikacyjnej uzywajac DS3 bez tych triggerow giotecka, to myslalem ze mnie szlag trafi

Opublikowano

14 maja na X360 wychodzi Super Time Force, ale wiadomo, na X360 MS nie wypuszcza już gier ;)

Opublikowano

Lb i rb w padzie od x360 sa zwalone. Sa za twarde do wciskania w takim dark souls i niewygodne. L1/R1 w dualshocku sa idealne.

No, tak jakby w ogóle się nie wciskają.

Rayos, mógłbyś gdzieś opisać tę rozmowę! :)

Opublikowano

Opisze jak dostane robote/nie dostane roboty :)

Opublikowano

Nowe ip Guerilla Games na E3. Szach mat boty!

Opublikowano

Nowe ip Guerilla Games na E3. Szach mat boty!

Ktory to juz raz ten szach mat jest, z botkow nic nie zostalo.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.