Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Swoją drogą, rynek gier video to ciekawy rynek - nie ma konkurencji cenowej, a jest jakościowa. Szrot i perła stoją po 200 zł.

Ja wiem czy taki ciekawy, pełno jest takich typów produktów, np. pasty do zębów czy kosmetyki.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Ale grafika to nie wszystko :( Nie zmienia to faktu, ze istnieja perelki z niskim budzetem :) Musze w koncu kupic Xboxa 360 i ograc to cale hejloł, girsy czy inne forzy

No dobra, mi chodzi o pewien mechanizm :

- gracze narzekają na grafikę - nie było kasy na grafików

- na framerate - na programistów

- długość gry itp. - za mało ludzi

- online, multi - koderzy itp.

- bugi - betatesterzy

Jak się nad tym zastanowić, nie ma od dawna ( poza indykami ) gry na 10,9+ która nie miałaby naprawdę solidnego budżetu, a wszystkie 8 i 7 to już niższe budżety. Oczywiście wyjątki są ( ciekawy pomysł, setting ) ale dane są jednoznaczne - i to dotyczy też exów.

Swoją drogą, rynek gier video to ciekawy rynek - nie ma konkurencji cenowej, a jest jakościowa. Szrot i perła stoją po 200 zł.

Nie pisz głupot, X360 to tylko pif paf itp. Gry takie jak IloMilo, Dust: An Elysian Tail czy Viva Pinata są tylko na PS3 ;)

Od pewnego momentu były to już niestety wyjątki od reguły.

No i lubiłem Vivę Pinatę :( ale mazzeo napisze pewnie że nikogo

Nie wiem co rozumiesz przez wyjątek, ale w zeszłym roku na X360 MS wydał kolejne pif paf Zoo Tycoon, w drodze jest Max, za tydzień z hakiem wydają Super Time Force itd.

Te wyjątki :P

Opublikowano

Nie wiem co rozumiesz przez wyjątek, ale w zeszłym roku na X360 MS wydał kolejne pif paf Zoo Tycoon, w drodze jest Max, za tydzień z hakiem wydają Super Time Force itd.

Te wyjątki :P

Sam sobie odpowiedziałeś w pewien sposób.  Fakt że o istnieniu tych gier dowiedziałem się z CW najlepiej oddaje o co mi chodzi z ,, wyjątkami "

Ja wiem czy taki ciekawy, pełno jest takich typów produktów, np. pasty do zębów czy kosmetyki.

Nie zgadzam się. Tutaj od cyferki wystawionej przez szmatławca może zależeć np. 10 % sprzedaży. I nagle zyskowna z pozoru inwestycja jest stratą.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Messer: Jeśli o czymś to świadczy o Twojej ignorancji w temacie gier na X360.

Viva Pinata <3 gralem w to na PC i na DSie ^^

No to X360 Ci podpasi bo wyszły tak ze 3 części.

Opublikowano

Nie zgadzam się. Tutaj od cyferki wystawionej przez szmatławca może zależeć np. 10 % sprzedaży. I nagle zyskowna z pozoru inwestycja jest stratą.

Napisałeś o rynku, w którym nie konkurencji cenowej, a rynek np. past do zębów ogółem taki właśnie jest. Widziałeś kiedyś reklamę pasty do zębów, w której byłaby podana jej cena? Może w reklamie jakiegoś konkretnego sklepu, ale nigdy w reklamie samej pasty.

Opublikowano

Messer: Jeśli o czymś to świadczy o Twojej ignorancji w temacie gier na X360.

Reklama dźwignią handlu od 5 tys. lat i nic się w temacie nie zmieniło.

Opublikowano

Sprawdzam pierwszą z gier wymienionych przez dona i co widzę? Jakieś puzzle wydane w pierwszej kolejności na komórki :lol:

Co za desperacja...

Opublikowano

Bredzisz, synu, ale zapewne doskonale zdajesz sobie z tego sprawę.

Opublikowano

DigitalFoundry policzyło rozdzielczość w trailerze CoD i wyszło im, że wersja z Xbone ma 1568 x 882. Czyli wersja PS4 powinna znowu mieć 1080p.

Opublikowano

Napisałeś o rynku, w którym nie konkurencji cenowej, a rynek np. past do zębów ogółem taki właśnie jest. Widziałeś kiedyś reklamę pasty do zębów, w której byłaby podana jej cena? Może w reklamie jakiegoś konkretnego sklepu, ale nigdy w reklamie samej pasty.

Że o paście do zębów będę rozmawiał w CW to się nie spodziewałem, ale niech będzie. :D

Pastę do zębów można kupić za 9 zł dużą, i za 16 zł malutką. Tak samo jak można za 200 zł kupić TLoU albo Twisted Metal.

Widzisz różnicę ?

DigitalFoundry policzyło rozdzielczość w trailerze CoD i wyszło im, że wersja z Xbone ma 1568 x 882. Czyli wersja PS4 powinna znowu mieć 1080p.

Aż taka bieda w newsach konsolowych, że o takich pierdołach się pisze ?

Opublikowano

Nie ma to jak 6 miesiecy przed premiera gry juz oceniac na czym jak pojdzie. Zwlaszcza ze jutro dopiero oficjalna zapowiedz. Gj i pozdrawiam jesli to czytacie i w to wierzycie:)

Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez basiorS

Opublikowano

Irasek jak sie miota i poci. :D

Opublikowano

18 aut w Plusowej wersji DriveCluba. Nie jest źle.

Opublikowano

Sprawdzam pierwszą z gier wymienionych przez dona i co widzę? Jakieś puzzle wydane w pierwszej kolejności na komórki :lol:

Co za desperacja...

Chodzi o IloMilo? Gra jest na pewno bardziej trudniejsza niż którakolwiek z części Uncharted, o dziwolągach Cagea nie wspominając. W sumie, jak teraz myśle, to i dłuższa od jakiegolwiek Uncharted. No i nie jest głupim pifpaf.

Opublikowano

Uncharted tez nie jest pif pafem!!!!1111oneone

Opublikowano

10 aut.

hmm na ppe wygląda to inaczej.

Ferrari F12 Berlinetta

Pagani Zonda R

BAC Mono

Aston Martin V12 Vantage S

RUF Rt 12 R

RUF CTR 3 Clubsport

Hennessey Venom GT

Koenigsegg Agera R

Gumpert Apollo R

Audi R8 Coupé

McLaren 12C Coupé

GTA Spano

Savage Rivale

Ariel Atom

Alfa Romeo 4C

Mercedes-Benz SLS AMG Coupè Black Series

Mercedes-Benz C63 AMG Coupè

Marussia B2

to jak w końcu jest ?

Uncharted tez nie jest pif pafem!!!!1111oneone

Urban legends głoszą, że można tam skakać :D

Opublikowano

Wyszła plota, że nowe IP od Bend i Guerilla Games pojawią się na E3. Bloodborn to pewnie to od Bend, Entwined to Guerilla Games - tak strzelam.

Opublikowano

Chodzi o IloMilo? Gra jest na pewno bardziej trudniejsza niż którakolwiek z części Uncharted, o dziwolągach Cagea nie wspominając. W sumie, jak teraz myśle, to i dłuższa od jakiegolwiek Uncharted. No i nie jest głupim pifpaf.

Trudniejsza albo bardziej trudna - naucz się pisać po polsku. Poza tym trudniejsza ≠ lepsza i nie zmienia to faktu, że miałem to (pipi) na komórce.

Opublikowano

Jaki jest cel w liczeniu rozdziałki na zmontowanym trailerze?

Opublikowano

Co do nowego Halo to mam nadzieje że nie pociągną tego z(pipi)anego pomysłu z QTE. W samej końcówce H4 na (pipi) to było ja się pytam ?

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Jaki jest cel w liczeniu rozdziałki na zmontowanym trailerze?

Bo "THE FOLLOWING WAS CAPTURED ON XBOX ONE".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.