Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Swoją drogą, rynek gier video to ciekawy rynek - nie ma konkurencji cenowej, a jest jakościowa. Szrot i perła stoją po 200 zł.

Ja wiem czy taki ciekawy, pełno jest takich typów produktów, np. pasty do zębów czy kosmetyki.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 668,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Ale grafika to nie wszystko :( Nie zmienia to faktu, ze istnieja perelki z niskim budzetem :) Musze w koncu kupic Xboxa 360 i ograc to cale hejloł, girsy czy inne forzy

No dobra, mi chodzi o pewien mechanizm :

- gracze narzekają na grafikę - nie było kasy na grafików

- na framerate - na programistów

- długość gry itp. - za mało ludzi

- online, multi - koderzy itp.

- bugi - betatesterzy

Jak się nad tym zastanowić, nie ma od dawna ( poza indykami ) gry na 10,9+ która nie miałaby naprawdę solidnego budżetu, a wszystkie 8 i 7 to już niższe budżety. Oczywiście wyjątki są ( ciekawy pomysł, setting ) ale dane są jednoznaczne - i to dotyczy też exów.

Swoją drogą, rynek gier video to ciekawy rynek - nie ma konkurencji cenowej, a jest jakościowa. Szrot i perła stoją po 200 zł.

Nie pisz głupot, X360 to tylko pif paf itp. Gry takie jak IloMilo, Dust: An Elysian Tail czy Viva Pinata są tylko na PS3 ;)

Od pewnego momentu były to już niestety wyjątki od reguły.

No i lubiłem Vivę Pinatę :( ale mazzeo napisze pewnie że nikogo

Nie wiem co rozumiesz przez wyjątek, ale w zeszłym roku na X360 MS wydał kolejne pif paf Zoo Tycoon, w drodze jest Max, za tydzień z hakiem wydają Super Time Force itd.

Te wyjątki :P

Opublikowano

Nie wiem co rozumiesz przez wyjątek, ale w zeszłym roku na X360 MS wydał kolejne pif paf Zoo Tycoon, w drodze jest Max, za tydzień z hakiem wydają Super Time Force itd.

Te wyjątki :P

Sam sobie odpowiedziałeś w pewien sposób.  Fakt że o istnieniu tych gier dowiedziałem się z CW najlepiej oddaje o co mi chodzi z ,, wyjątkami "

Ja wiem czy taki ciekawy, pełno jest takich typów produktów, np. pasty do zębów czy kosmetyki.

Nie zgadzam się. Tutaj od cyferki wystawionej przez szmatławca może zależeć np. 10 % sprzedaży. I nagle zyskowna z pozoru inwestycja jest stratą.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Messer: Jeśli o czymś to świadczy o Twojej ignorancji w temacie gier na X360.

Viva Pinata <3 gralem w to na PC i na DSie ^^

No to X360 Ci podpasi bo wyszły tak ze 3 części.

Opublikowano

Nie zgadzam się. Tutaj od cyferki wystawionej przez szmatławca może zależeć np. 10 % sprzedaży. I nagle zyskowna z pozoru inwestycja jest stratą.

Napisałeś o rynku, w którym nie konkurencji cenowej, a rynek np. past do zębów ogółem taki właśnie jest. Widziałeś kiedyś reklamę pasty do zębów, w której byłaby podana jej cena? Może w reklamie jakiegoś konkretnego sklepu, ale nigdy w reklamie samej pasty.

Opublikowano

Messer: Jeśli o czymś to świadczy o Twojej ignorancji w temacie gier na X360.

Reklama dźwignią handlu od 5 tys. lat i nic się w temacie nie zmieniło.

Opublikowano

Sprawdzam pierwszą z gier wymienionych przez dona i co widzę? Jakieś puzzle wydane w pierwszej kolejności na komórki :lol:

Co za desperacja...

Opublikowano

Bredzisz, synu, ale zapewne doskonale zdajesz sobie z tego sprawę.

Opublikowano

DigitalFoundry policzyło rozdzielczość w trailerze CoD i wyszło im, że wersja z Xbone ma 1568 x 882. Czyli wersja PS4 powinna znowu mieć 1080p.

Opublikowano

Napisałeś o rynku, w którym nie konkurencji cenowej, a rynek np. past do zębów ogółem taki właśnie jest. Widziałeś kiedyś reklamę pasty do zębów, w której byłaby podana jej cena? Może w reklamie jakiegoś konkretnego sklepu, ale nigdy w reklamie samej pasty.

Że o paście do zębów będę rozmawiał w CW to się nie spodziewałem, ale niech będzie. :D

Pastę do zębów można kupić za 9 zł dużą, i za 16 zł malutką. Tak samo jak można za 200 zł kupić TLoU albo Twisted Metal.

Widzisz różnicę ?

DigitalFoundry policzyło rozdzielczość w trailerze CoD i wyszło im, że wersja z Xbone ma 1568 x 882. Czyli wersja PS4 powinna znowu mieć 1080p.

Aż taka bieda w newsach konsolowych, że o takich pierdołach się pisze ?

Opublikowano

Nie ma to jak 6 miesiecy przed premiera gry juz oceniac na czym jak pojdzie. Zwlaszcza ze jutro dopiero oficjalna zapowiedz. Gj i pozdrawiam jesli to czytacie i w to wierzycie:)

Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez basiorS

Opublikowano

Irasek jak sie miota i poci. :D

Opublikowano

18 aut w Plusowej wersji DriveCluba. Nie jest źle.

Opublikowano

Sprawdzam pierwszą z gier wymienionych przez dona i co widzę? Jakieś puzzle wydane w pierwszej kolejności na komórki :lol:

Co za desperacja...

Chodzi o IloMilo? Gra jest na pewno bardziej trudniejsza niż którakolwiek z części Uncharted, o dziwolągach Cagea nie wspominając. W sumie, jak teraz myśle, to i dłuższa od jakiegolwiek Uncharted. No i nie jest głupim pifpaf.

Opublikowano

Uncharted tez nie jest pif pafem!!!!1111oneone

Opublikowano

10 aut.

hmm na ppe wygląda to inaczej.

Ferrari F12 Berlinetta

Pagani Zonda R

BAC Mono

Aston Martin V12 Vantage S

RUF Rt 12 R

RUF CTR 3 Clubsport

Hennessey Venom GT

Koenigsegg Agera R

Gumpert Apollo R

Audi R8 Coupé

McLaren 12C Coupé

GTA Spano

Savage Rivale

Ariel Atom

Alfa Romeo 4C

Mercedes-Benz SLS AMG Coupè Black Series

Mercedes-Benz C63 AMG Coupè

Marussia B2

to jak w końcu jest ?

Uncharted tez nie jest pif pafem!!!!1111oneone

Urban legends głoszą, że można tam skakać :D

Opublikowano

Wyszła plota, że nowe IP od Bend i Guerilla Games pojawią się na E3. Bloodborn to pewnie to od Bend, Entwined to Guerilla Games - tak strzelam.

Opublikowano

Chodzi o IloMilo? Gra jest na pewno bardziej trudniejsza niż którakolwiek z części Uncharted, o dziwolągach Cagea nie wspominając. W sumie, jak teraz myśle, to i dłuższa od jakiegolwiek Uncharted. No i nie jest głupim pifpaf.

Trudniejsza albo bardziej trudna - naucz się pisać po polsku. Poza tym trudniejsza ≠ lepsza i nie zmienia to faktu, że miałem to (pipi) na komórce.

Opublikowano

Jaki jest cel w liczeniu rozdziałki na zmontowanym trailerze?

Opublikowano

Co do nowego Halo to mam nadzieje że nie pociągną tego z(pipi)anego pomysłu z QTE. W samej końcówce H4 na (pipi) to było ja się pytam ?

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Jaki jest cel w liczeniu rozdziałki na zmontowanym trailerze?

Bo "THE FOLLOWING WAS CAPTURED ON XBOX ONE".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.