Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

X0 do końca tej generacji pozostanie tą słabszą konsolą i nie macie się co rzucać, taka jest prawda. Developerzy jasno powiedzieli, że PS4 jest trochę mocniejsza - musicie z tym żyć i codziennie klękać do miecza Spencera i błagać, go żeby jakoś próbował tuszować ten fakt! Pozostają wam ex-y na X0 (ale jakieś konkretne, bo (pipi) kolejnego Halo, Forzy, GOW nie zdzierżę), multiplatformy ONLY ON PS4. Jest jeszcze jeden problem, ex-y na Playstation zawsze miażdżyły te na X-a. :sorcerer:

TYLKO SONY!

Dajmy czas devom :sorcerer:

Kolejne kartony na trasie w postaci GT7- też nie strawie.

Jak w U4 nic nowego nie będzie, to nawet nie odpalam....

Kolejne odsłony Ratchetów i Sly cooperow :bye:

No tak, ale pewnie nowe halo, gearsy to z chęcią przytulisz?

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Halo 4 tylko męczyłem. Gearsy 1, 2, 3. Tego ostatniego Judgment na oczy nie widziałem  :empathy:

Opublikowano

Co nie wejde na forum, luck1985 ma ostatniego posta w CW.

Czy ktos moze mi powiedziec co to jest to cale luck1985 i jaki powinienem miec do tego stosunek?

Opublikowano

co devi maja zrobic - ps4 i xone to dwie bardzo podobne kontrukcje - devi to nie magicy z ksiazek o smokach - z slabszej karty graficznej i slabszego ramu nagle nie wyczaruja gier ladniejszych niz u konkurencji

gry beda sporo ladniejsze na xone niz jego tytuły startowe ale nie ma szans by byly ladniejsze niz na ps4

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Ładniejsze nie będą, ale nie będą odstawać tak jak trolujecie  :yes:

Opublikowano

Czy ktos moze mi powiedziec co to jest to cale luck1985 i jaki powinienem miec do tego stosunek?

Swoja glupota i fanatyzmem wygryza Daddiego, wiec zalezy jak podchodzisz do daddiego
Opublikowano

beda, a co myslisz - devi ogarna tylko xone a na ps4 juz osiagnieto max i ladniejszych gier nie bedzie? devi oargna xone i ogarna tez ps4 i na obu systemach gry beda ladniejsze niz te obecne ale przez ram i karte nie ma szans by nie bylo widac roznicy

Opublikowano

Swoja glupota i fanatyzmem wygryza Daddiego, wiec zalezy jak podchodzisz do daddiego

A jak wypada w porownaniu z tortexem?

Opublikowano

Skilla pokazałeś wypisując farmazony o FM5. Wyjdz. 

beda, a co myslisz - devi ogarna tylko xone a na ps4 juz osiagnieto max i ladniejszych gier nie bedzie? devi oargna xone i ogarna tez ps4 i na obu systemach gry beda ladniejsze niz te obecne ale przez ram i karte nie ma szans by nie bylo widac roznicy

Nie napisałem, że nie będzie. Ale nie będzie to jakiś mega odstęp. 

Normalni gracze w ruchu nie będą widzieli różnic. Na porównaniach ekran w ekran dojrzy się. Bądzmy poważni- kto tu będzie na dwóch konsolach miał tą samą grę i porównywał na dwóch TV LOL 

Opublikowano

zalezy od wielkosci tv (rozdzielczosc) na jakim grasz i od tego czy slabszy sprzet nie bedzie objawial sie gorszym framerate'm w multiplatformach - wtedy widac roznice od razu

Microsoft spiepszyl ta konsole w chwili projektowania i taka prawda - tak samo jak sony zbytnio zawierzylo cellowi przez co przez cala generacje mialo problemy z multiplatformami bo nikomu procz firm wewnetrznych(ci nie mieli wyboru) nie chcialo sie tracic czasu i pieniadzy na doszlifowywanie silnikow do tej dziwnej konstrukcji

Opublikowano

Odnośnie luck1985 - internety wyskakują z takim foto. To Ty luck1985? Jak tak to muszę przyznać że zayebista koszulka i spodenki. I love blue ciuszki!

Lukasz.jpg

I jeszcze jedno - wkleiłeś łobuzie moje Zeldy na forum Nełoplusa. Bałem się że tamtejsza elita ma większą kolekcję, zwłaszcza pan Tawot. Okazało się jednak że nie więc wygrałem :)

Opublikowano

X0 do końca tej generacji pozostanie tą słabszą konsolą i nie macie się co rzucać, taka jest prawda. Developerzy jasno powiedzieli, że PS4 jest trochę mocniejsza - musicie z tym żyć i codziennie klękać do miecza Spencera i błagać, go żeby jakoś próbował tuszować ten fakt! Pozostają wam ex-y na X0 (ale jakieś konkretne, bo (pipi) kolejnego Halo, Forzy, GOW nie zdzierżę), multiplatformy ONLY ON PS4. Jest jeszcze jeden problem, ex-y na Playstation zawsze miażdżyły te na X-a.  :sorcerer:

TYLKO SONY!

Dajmy czas devom  :sorcerer:

Kolejne kartony na trasie w postaci GT7- też nie strawie. 

Jak w U4 nic nowego nie będzie, to nawet nie odpalam....

Kolejne odsłony Ratchetów i Sly cooperow  :bye:

Ty nie rozumiesz w ogóle tego co napisałem! :) Napiszę prościej bo widzę że XBOTY to z myśleniem mają nie po drodze.

Skoro multiplatformy lepiej brać na PS4 a z ex-ow na X0 będzie znów Halo, GOW i Forza to M$ będzie miał problem. Spencer to wie i dlatego teraz skierował pewnie wszystko co mógł w stronę gier. Nigdzie nie napisałem, że na PS4 ex-y nie będą kolejnymi częściami (chociaż już wiemy, że nowe IP też są). Podsumowując:

- multiplatformy + ex-y -> PS4

- tylko ex-y -> X0

Najlepiej byłoby mieć obydwie maszyny to jest dla gracza oczywiste ale nie ma co ukrywać, że w Polsce odsetek takich osób jest bardzo mały. Nie chodzi tutaj nawet o kupno konsoli ale o ceny gier. Pewnie więcej osób robi myk, że zmienia obóz i ogrywa ex-y.

Edytowane przez Neox

Opublikowano

Skilla pokazałeś wypisując farmazony o FM5. Wyjdz.

Z czym sie nie zgadzasz, prosze napisz.

Opublikowano

Tak, to ja. 

No kolekcja Zeldy zacna. A zakazu nie było, więc pokazałem  :sweat:

Opublikowano

Nie no, luzik. Nie mam nic przeciwko. Nie wyglądasz na prawie 30kę, dobrze się trzymasz :) A powiedz dlaczego taki fajny młody człowiek siedzi w obozie zielonych. Co masz do Sony?

Opublikowano

Odnośnie luck1985 - internety wyskakują z takim foto. To Ty luck1985? Jak tak to muszę przyznać że zayebista koszulka i spodenki. I love blue ciuszki!

Lukasz.jpg

I jeszcze jedno - wkleiłeś łobuzie moje Zeldy na forum Nełoplusa. Bałem się że tamtejsza elita ma większą kolekcję, zwłaszcza pan Tawot. Okazało się jednak że nie więc wygrałem :)

To jest ten caly gender?

Opublikowano

Ja i fotka  :teehee:

Ps2 w(pipi)iało, Ps3 ssało. Xbox dał powiem świeżości i masę fajnych gierek. Xbox360- początek idealny, końcówka ssała i ciągnie do teraz. 

Platforma główna, to MS. Ofcoz ogram wszystko co będę chciał na każdej platformie- kupię, przejdę, sprzedam, ale główną konsola będzie Xbox.

Opublikowano

To jest ten caly gender?

Cicho! Bo przyjdzie Colin i napisze "chłopaki, żadnych wycieczek osobistych".

Opublikowano

O co ci chodzi? Przecież to teraz największy szpan. Może jakas nagrodę nawet dostanie.

Opublikowano

Ja i fotka  :teehee:

Ps2 w(pipi)iało, Ps3 ssało. Xbox dał powiem świeżości i masę fajnych gierek. Xbox360- początek idealny, końcówka ssała i ciągnie do teraz. 

Platforma główna, to MS. Ofcoz ogram wszystko co będę chciał na każdej platformie- kupię, przejdę, sprzedam, ale główną konsola będzie Xbox.

co w ps2 bylo w(pipi)iajacego? jeszcze zaraz kolejny xbot napisze ze xbox1>ps2

Opublikowano

Męczyła końcówka, tasiemce- odpadłeś na wysokości premiery Onimusha 3. Xbox dał Forze, Fable, Jade Empire( PC już był za słaby) Oddworld stranger’s wrath, które jest chyba teraz na PS3 do ogrania. Był świetny Project Gotham Racing, był Panzer Dragoon Orta- moża było odblokować tego z Segi Saturn. Shenmue 2 zmobilizowało do kupna DC i zagrania od jedynki. Było Otogi i była gra jedyna w swoim rodzaju- NINJA GAIDEN  :ninja:

2 już nie to, a 3..... no cóż. ['] dla serii. Ale ponad 400h na liczniku było w tą szpile. Yap został, był jeszcze jeden kolo z Poznania który moderował dział NG tutaj. 

Nie będę pisać, że te gry wyglądały lepiej i po jednym zabiegu była opcja instalacji gier. To była pierwsza konsola z dyskiem twardym. Wyszedł trochę czasu po PS2, więc był mocniejszy. Szybko zajechali żeby wystartować z 360 przed Ps3. 

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

Luck, nie odpowiedziales na moje pytanie.

Swoja droga moze zacznij sie zwracac do niektorych tutaj zaczynajac od Pan.

Opublikowano

Poważny jesteś? 

Wyśmiałeś FM5, a nie grałeś- kilka postów dalej napisałeś, że zamawiasz dopiero/czekasz jak dojdzie. 

Dowalasz się do pierdół które nie mają znaczenia w tego typu grze- ale jednak styl jazdy na propsie. 

Nie grałeś, a hejtowałes. 

Jak większość tutaj która ograła Ryse na YT. 

To tak jakbym jechał po KZ, bo widziałem YT. Próbowałem kilka podejść do tej serii i nie jest dla mnie ( za Halo też nie sikam, żeby nie było..) Więc nie sapie, że ktoś gra w KZ. Wole w tytany grać na poziomie 480p lol niż w tego KZ. Ot co, taka mała różnica między mną, a betonem.

Opublikowano

Wyśmiałeś FM5, a nie grałeś

Błagam! Nie karmcie go już :rofl:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.