Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ja też nie zauważyłem. Z drugiej jednak strony, ja nie widzę spadków animacji w Falloucie 3 czy Mass Effect na PS3, także...

Właściwie to patrząc okiem konsolowca, to gra jest super płynna. 24-30 fps przez zdecydowaną większość czasu, więc cofam to, co powiedziałem. Dla konsolowców jest bardzo płynnie i nie ma spadków. Smooth 22-30fps.

Edytowane przez raven_raven

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Ja też nie zauważyłem. Z drugiej jednak strony, ja nie widzę spadków animacji w Falloucie 3 czy Mass Effect na PS3, także...

Prognoza na wtorek - umiarkowane opady deszczu i beka z Yetiego :)

Też coś czuję, że Sony zawiedzie...

Mass Effect na x360 to istny pokaz slajdów. nie zapomnę tego do kończa zycia. Człowiek mysli, ze kupuje next-gena a tu taka padaka. Nie wiem jak na ps3, ale na x360 nie szło grać.

Przez parę stron myślałem, że przez pomyłkę zajrzałem do WKP. Co ten easye i Czezki to ja nie wiem :P

Ty bedzisz toczyl beke z yetiego, on bedzie toczył z ciebie. ty się bedzisz jarał gejlo i fable on Uncharted i Project Beast i tak nawalicie kolejne 1000 stron w następnym temacie i nie dojdziecie do żadnego konsensusu. Skonczy się na tym, ze dalej bedziessz gra na XO a on na PS4. Dziekuję mowie mi nostradamus

edyta. Kiedy Max the curse of brotherhood bedzie w GwG, bo odpalił bym wreszcei swoj dekoder, bo gierka wydaje się być miodna ?

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Raven, większość czasu gram na PC, a w TLOU nie zauważyłem spadków. I CO TERAS?!

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jesteś bardzo niemiły. :(

Poszedł raport.

Opublikowano

...także tego możesz spokojnie kupować XOne nic nie zauważysz

Opublikowano

Klapers gonna klapers...gralem w Mass Effect na PS3, ba mialem nawet cala trylogie. Po kilku godzinach mialem chec spalic konsole w piekielnym ogniu! Tak jak ME chodzi to (pipi)a jest kpina, tak zabugowanej gry jeszcze nie widzialel. Juz chyba lepiej bylo przeczytac ten komiks co dawali czy drugiej czesci.J eszcze DS3, ten pad doprowadzal mnie do szalu :/ :/ :/

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Co ravenowi ostatnio jest? Porozmawiaj z nami, forumek pomoże.

Klapers gonna klapers...gralem w Mass Effect na PS3, ba mialem nawet cala trylogie. Po kilku godzinach mialem chec spalic konsole w piekielnym ogniu! Tak jak ME chodzi to (pipi)a jest kpina, tak zabugowanej gry jeszcze nie widzialek. Juz chyba lepiej bylo przeczytac ten komiks co dawali czy drugiej czesci niz meczyc sie z niesamowita moca Cella. I jeszcze DS3, ten pad doprowadzal mnie do szalu :confused: :confused: :confused:

żadne klapers, po prostu mam wysoką tolerancję co do płynności (i rozdzielczości)

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

No ile razy mam jeszcze napisać, że dobra jest, nieważne, gra jest płynna i tylko czepialski jak ja coś znajdzie, a konsolomaniakom spasuje i wszystko spoko?

"no ale ja nic nie widziałem, co teraz, CO TERAZ!??!?!"

Opublikowano

A no tak, Sony w ciemnej (pipi)e to jestes fan Nintendo I WiiU.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Mass Effect na x360 to istny pokaz slajdów. nie zapomnę tego do kończa zycia. Człowiek mysli, ze kupuje next-gena a tu taka padaka. Nie wiem jak na ps3, ale na x360 nie szło grać.

Przez parę stron myślałem, że przez pomyłkę zajrzałem do WKP. Co ten easye i Czezki to ja nie wiem :P

Ty bedzisz toczyl beke z yetiego, on bedzie toczył z ciebie. ty się bedzisz jarał gejlo i fable on Uncharted i Project Beast i tak nawalicie kolejne 1000 stron w następnym temacie i nie dojdziecie do żadnego konsensusu. Skonczy się na tym, ze dalej bedziessz gra na XO a on na PS4. Dziekuję mowie mi nostradamus

Ja się nie jaram grami, które mnie nie interesują, także ten, no...

A z ME na PS3 było tak, że 4 lata po wersji na X360 też spadki były do 15 FPS, także ten, no v2...

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

A no tak. Sony w ciemnej (pipi)e to jestes fan Nintendo I WiiU.

lol

słyszysz ten dźwięk? to jest dźwięk nadchodzącego raportu.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

dead rising 3 wychodzi na pc

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Bombowo. Z chęcią ogram w 1080p.

Opublikowano

Wierzę w was! Jeszcze tylko 11 stron na których X0 standardowo będzie gnojony i pęknie 1000! Czuję że to stanie się jeszcze dzisiaj :D. Czy wiadomo już jaka będzie nazwa tematu? ;D. Śmianie się z X0 i 792p już trochę nudne jest :(.

Edytowane przez Neox

Opublikowano

A no tak. Sony w ciemnej (pipi)e to jestes fan Nintendo I WiiU.

lol

słyszysz ten dźwięk? to jest dźwięk nadchodzącego raportu.

Raport nie ma dźwięku!

Opublikowano

Klapers gonna klapers...gralem w Mass Effect na PS3, ba mialem nawet cala trylogie. Po kilku godzinach mialem chec spalic konsole w piekielnym ogniu! Tak jak ME chodzi to (pipi)a jest kpina, tak zabugowanej gry jeszcze nie widzialel. Juz chyba lepiej bylo przeczytac ten komiks co dawali czy drugiej czesci.J eszcze DS3, ten pad doprowadzal mnie do szalu :confused: :confused: :confused:

Nie lepiej bylo na x360 10-15 klatek to niestety norma. Moja druga gra na next gena i od razu bardzo

bardzo złe doświadczenia. Wycgodz na to, ze gra słabo działała na oby dwu konsolach.

A z ME na PS3 było tak, że 4 lata po wersji na X360 też spadki były do 15 FPS, także ten, no v2...

Dziwne, zebyś się jarał grami, które cie nie interesują, bystrzaku. ja podałem tylko przykład.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Klapers gonna klapers...gralem w Mass Effect na PS3, ba mialem nawet cala trylogie. Po kilku godzinach mialem chec spalic konsole w piekielnym ogniu! Tak jak ME chodzi to (pipi)a jest kpina, tak zabugowanej gry jeszcze nie widzialel. Juz chyba lepiej bylo przeczytac ten komiks co dawali czy drugiej czesci.J eszcze DS3, ten pad doprowadzal mnie do szalu :confused: :confused: :confused:

Nie lepiej bylo na x360 10-15 klatek to niestety norma. Moja druga gra na next gena i od razu bardzo

bardzo złe doświadczenia. Wycgodz na to, ze gra słabo działała na oby dwu konsolach.

Dziwne, zebyś się jarał grami, które cie nie interesują, bystrzaku. ja podałem tylko przykład.

Widać, że nie łapiesz o co chodzi. Nic nowego :P

Opublikowano

Maciomaniak potwierdza XBL lepszy niż PSN, Kinect i gadanie z nim to mega patent, FM wygląda bardzo ładnie lepiej niż na hejtowanych fotach !!!

A pad i jego wibracje to małe mistrzostwo świata!

Ze mna nie gada, ja wiem ze nie szanowalem marki, ale nawet nikt nie chce mi pomoc z problemem jaki mam z Kinectem bo baza uzytkownikow na tym forum jest rowna ilosci palcow na jednej dloni.

Wibracje w padzie to mistrzostwo, juz dawno o tym pisalem.

To nie tak że baza użytkowników jest mała,

Tylko po prostu nikt cię kur.wa nie lubi bo nie ogarniasz tematu gierek i piszesz bzdury. Tyle.

Jak tam klapki jaranko remasterem killzona ?

NIE SONDZE
Opublikowano

Jeszcze 11 stron. DAMY RADĘ!!! ;)

Opublikowano

Rok temu wzialem wolne w robocie zeby na spokojnie obejrzec i odespac konfe Sony ale w tym roku to sie chyba nie powtorzy.

Opublikowano

Ja osobiscie obawiam sie ze moze Sony dac duupy na E3, ale z drugiej strony moze tez dac takie bomby ze nie bedzie czego zbierac po Xboxie, obstawiam jednak polowe konferencji o Morfeuszu, 1/4 o Vicie i 1/4 o PS4.Chyba nie bede zarywal nocki, nie ma sensu.

Opublikowano

1/4 o Vicie

ohoho xD

Opublikowano

dead rising 3 wychodzi na pc

Ten hamburgerowy klimat + ziomalska nuta

rollercoaster-vomit-o.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.