March 21, 201412 yr Mam router mobilny i jest problem. Wszystkie urządzenia wykrywają sygnał, ale nie da się połączyć z netem. A teraz najlepsze - biorę router do kieszeni, wychodzę z budynku i mam internet (sprawdzane na telefonie, który w mieszkaniu neta nie łapie). Idę do sąsiada i mam internet. Wracam do siebie i nie ma nic. Może ktoś coś poradzić, bo mam niezłego mindfucka ..?
March 22, 201412 yr Teleporter i transformatory Tesli w Twoich butach zakłócają sygnał, wystaw je za drzwi.
March 22, 201412 yr zresetuj router albo pogrzeb w panelu sterowania, może masz coś poblokowane, ewentualnie wejdź w google albo nna pclab, tam powinni znać odpowiedź
March 22, 201412 yr Cos ci sieje zaklocenia w domu. Ten router ma jakas opcje konfiguracji? Sprobuj na sztywno przypisac jakis kanal transmisji.
March 22, 201412 yr Author Właśnie zastanawiam się co mogłoby takie zakłócenia generować. Nic nowego do domu nie kupiłem.
March 22, 201412 yr termo, albo paroizolacja w ścianach, albo stropie może powodować zakłócenia, ale tego raczej nie przeskoczysz. U mnie w domu tak było, ale to był router stacjonarny i założenie innego filtra na łącze pomogło. W Twoim przypadku może być gorzej, bo to mobliny router. Chociaż z drugiej strony, bez sensu, bo przecież sygnał jest wysyłany w tym samym pomieszczeniu, co jest odbierany, prawda? Więc nie ma fizycznej przeszkody dla sygnału. No mindfuck fchvj, faktycznie
March 22, 201412 yr Author A jak powiem, że to się zaczęło jakoś tak 2 lata po tym jak się tam wprowadziłem i do wczoraj wszystko działało bezproblemowo..?Można już wzywać tego rozczochranego typa co wierzy w ufoludki..?<edit> wróciłem z pracy. Router działa bez problemu..........boję się mojego mieszkania Edited March 22, 201412 yr by Siara_iwj