Opublikowano 25 maja 20159 l Wyszukuje. Streamujesz? Byłoby gdzie popisać. Ewentualnie ja moge załączyć streama.
Opublikowano 25 maja 20159 l A dałeś w opcjach sieci dopasowywanie regionów -> świat ? Bo wątpię żeby uznało za lokalne miedzy Polską a Anglią.
Opublikowano 25 maja 20159 l (pipi)a, żeżarło mi insighta do zera XD Myślałem, że można bić w dzwon ile wlezie. Gdzie najszybciej wyfarmić?
Opublikowano 25 maja 20159 l na te lasery jest prosta metoda unik, unik, unik w lewo/ prawo. można ją też ogłuszać pistoletem z kulami (warto nasączać je krwią; zabiera część życia, ale daje extra 5 kul za każdym użyciem) w sumie jeśli trzymasz się blisko możliwe że użyje ich tylko raz, lub w ogóle.
Opublikowano 25 maja 20159 l Zjedz Blood drega A po polsku? Dupa, nie mam ani sztuki. Co za cholerstwo
Opublikowano 25 maja 20159 l Dobra, mam 2 insighty. Hasło 'masorz' , ustawienia regionu 'świat', i idę ku windzie do Ebrietas.
Opublikowano 25 maja 20159 l Jaki zmasowany atak Nawet laserka nie zdążyła puścić XD Minuta walki i po kłopocie. Danke szun za pomoc.
Opublikowano 25 maja 20159 l Spoko masorz, u mnie słońce wali po oknie i mało widzę bo brak rolet tylko firany, ale poszło ładnie
Opublikowano 25 maja 20159 l Przecież wystarczy przykleić się do jej dupy i napieprzać w plecy... No przecież tak było zrobione.
Opublikowano 25 maja 20159 l czy to jest początek pięknej e-przyjaźni? Forumowi zawsze pomogę mimo, ze jestem od zabijania graczy już na 107 miejscu na świecie, a nawet wyżej, bo pierwsza piętnastka bedzie zbanowane
Opublikowano 26 maja 20159 l Skończone wczoraj o 2ej w nocy. Po tych 106 godzinach mogę wystawić ocenę, która wynosi 11 punktów w skali 10. Tytuł idealny. Tak mocny klimat jak dla mnie miał chyba tylko Silent Hill 2. Teraz Wieśmin 3 na ostro