May 2, 201412 yr opis kolesia, który widział trailer: he walked aroundfought enemiesi can describe a giant mindflayer type enemya character placing a shining magic sword into a pedestal at the base of a statuea huge pyromancy fireballshotgunsthere was text "This is a nightmare."
May 2, 201412 yr Author kolejny screen leaknięty: http://puu.sh/8wdsZ To ma być ex dla SONY ? Na 99 procent tak. Edited May 2, 201412 yr by Figaro
May 2, 201412 yr Zamiast Demon's Souls 2 mamy coś lepszego - dark fantasy western (?) , ex dla ps4 , oh slodki panie Edited May 2, 201412 yr by erix
May 2, 201412 yr klimat mega mi sie podoba - wild western dark fantasy, jak to bedzie ex dla sony to ho ho ho
May 2, 201412 yr Author Szkoda że jednak nie doczekaliśmy do E3. Byłaby fajna niespodzianka Jezu, ale te screeny mi się kojarzą z Nightmare Creatures. https://twitter.com/HidetakaMiyazak "Beast". Czyli gra Miyazakiego. Nice
May 2, 201412 yr No to byla formalnosc edit: niby ten profil na twitterze nie jest legit Edited May 2, 201412 yr by erix
May 2, 201412 yr Szach mat xboty. Takich gier właśnie oczekuje a nie pifpaf. Ciekaw jeszcze jestem tego całego Deep Down
May 2, 201412 yr No nie powiem, kutasek troszkę stoi. Oby tym razem bez żadnych bagien bo już rzygam nimi w serii souls.
May 2, 201412 yr Author Wygląda na to, że gra miała mieć już reveal na TGS 2013, lecz przesunięto, by nie przeszkadzać DS 2.
May 2, 201412 yr Design jak zwykle pierwsza klasa. Ale do tego już mnie From Software przyzwyczaiło. Jeśli to wychodzi na PS4 to już będzie kolejna fajna gierka dla której warto by było kupić nową konsolę.
May 2, 201412 yr Ciekawe czy FS będzie wierne "tradycji" i tym razem również będziemy mieć jakąś lokację z dropami animacji i ogólnym slow-mo cinematic experience
May 2, 201412 yr Author Mort has been suggesting that this is in fact a new IP and the ambition is to take the Souls concept to the next step the way the Souls games expanded on the kings field games.
May 2, 201412 yr No poczatku generacji maja taki zapas mocy , ze jest to mocno watpliwe, szczegolnie ze xbone wylecial z rownania. Edited May 2, 201412 yr by erix
May 2, 201412 yr Author W sumie Dark Souls pokazali na TGS 2010, prawda? Pod nazwą... Project Dark. Gra wyszła rok później. A skoro gra miała być pokazana na TGS 2013... Beast Souls w listopadzie tego roku?! Edited May 2, 201412 yr by Figaro