Opublikowano 24 lutego 201510 l Kurde, wcześniej wszyscy oddają rysowanie, a teraz dwóch na raz. Kategoria: napoje Moja minizagadka, nie jest związana z grami.
Opublikowano 24 lutego 201510 l Gin z tonikiem Grzybiarz nawet nie wie ze rykoszetem zadal zagadke z gry xD
Opublikowano 24 lutego 201510 l Chcialem zgadywac ze jakas niezapowiedziana czesc Wormsow o podtytule Retard Warfare Noo... ale kreska dobra Jakby co to niech ktos zadaje.
Opublikowano 24 lutego 201510 l Nie wiem co to jest, nie. Żeby nie przedłużać napiszę, że znaczenie ma to, że cj na screenie jest gruby.
Opublikowano 24 lutego 201510 l No Big Johnson jest na screenie, no. Teraz wiesz jaka gra? Edytowane 24 lutego 201510 l przez mate5
Opublikowano 25 lutego 201510 l Jonas Brothers the game tylko tam jest jonas nie johnas czy johnson, ale oddaje
Opublikowano 25 lutego 201510 l To ja wykorzystam swoje nadludzkie umiejetnosci artystyczne i zadam naprawde prosta zagadke:
Opublikowano 25 lutego 201510 l Max Payne albo Strangehold? Ale dawajcie te zagadke Matiego, trzeba zgadnąć
Opublikowano 25 lutego 201510 l The Order tysiąc cośtam, bo piąta na zegarze, a i zarost taki jak trzeba.