Opublikowano 25 września 201410 l Wnioskuję o bojkot decyzji totalitarnej moderacji i traktowanie tego tematu jako "Zgadnij grę z gifa" bez wstawiania statycznych obrazków. Zgaduję post bansaia, żeby mi nie usunięto posta: Forza Horizon 2, trafiłem? Edytowane 25 września 201410 l przez mate5
Opublikowano 25 września 201410 l Zgaduję post bansaia, żeby mi nie usunięto posta: Driveklap, trafiłem? Przykro mi, pudlo . Edytowane 25 września 201410 l przez Bansai
Opublikowano 25 września 201410 l Odpowiedz macie na tym gifie. Jak Bansai bedzie chcial to zakonczyc to podam tytul zeby nie bylo, ze snikersuje.
Opublikowano 25 września 201410 l Zaje.bisty temat, propsy Figaro, masa świetnych rzeczy do odświeżenia się tu przewinęła.
Opublikowano 25 września 201410 l Autor Err... jakiś stary jrpg na PS2...? A jako że tk to tk, to pewnie coś, co zna tylko rodzina twórców. Może .hack?
Opublikowano 25 września 201410 l tak, to był gladius. do tej pory nie skończyłem, a chyba ze 100h na liczniku . a to jest kingsley's adventure. Edytowane 25 września 201410 l przez tk___tk