Opublikowano 27 sierpnia 201410 l ale należy pamiętać, że przez ostatnie dwa lata gra na platformach PC nie była wspierana przez twórców (zero aktualizacji). I dlatego na starcie byla za polowe ceny 2k12 i wcześniejsze też były za połowę ceny a jeden wielki patch (zawierający wszystkie poprawki z konsol) co roku się pojawiał. Obyś miał rację, choć ten argument mija się z faktami. Możliwe, że tym razem potraktują graczy PC na równi z konsolowymi.
Opublikowano 27 sierpnia 201410 l Tez mam nadzieje, na Steam napisali "About the Game For the first time in franchise history, the PC version of NBA 2K15 will be a fully featured Next-Gen experience!" wiec jesli to bedzie prawda to bede bardzo happy a next gen konsola nie bedzie tak bardzo mi potrzebna jak dostane FIFA15 i 2K15 "next-genowe"
Opublikowano 27 sierpnia 201410 l Ja to w tym roku bez entuzjazmu, bo pozostaje mi tylko wersja na PS3, która pewnie nic nowego nie przyniesie. Nie wiem nawet, czy będę ją kupował.
Opublikowano 27 sierpnia 201410 l Ja rok temu odpuściłem wersję PS3, ale teraz z wielkim utęsknieniem czekam na wersję na PS4. Zresztą miałem okazję trochę pograć w 2K14 na PS4 i robiło to wrażenie...
Opublikowano 9 września 201410 l Słyszałem, że w amerykańskim PSN już można składać zamówienia przedpremierowe... a u nas cisza.
Opublikowano 24 września 201410 l Co w tym roku taka cisza w temacie ? W ogóle w sieci podobnie. Mało zmian względem 14 czy co ?
Opublikowano 25 września 201410 l Tej gry nie trzeba specjalnie reklamować http://slamdunk.com.pl/nba-2k/nba-2k15-zapowiedz Edytowane 25 września 201410 l przez iDAK
Opublikowano 26 września 201410 l 270 zł za wersję next gen. Polska stolicą świata i rajem gejmingu http://muve.pl/playstation-4/sportowe/nba-2k15-ps4/72783
Opublikowano 1 października 201410 l Gdzie zamawiacie "tu keja 15" ? Macie jakieś dobre, tanie i sprawdzone źródło ?
Opublikowano 8 października 201410 l Zamówione i zapłacone, także w weekend startuję. Aż mnie kusi, by kupić jeszcze kamerkę tylko po ty, by zobaczyć się na wirtualnym parkiecie TD Garden @ Boston...
Opublikowano 8 października 201410 l No ja liczę że dostanę w Media Markt, awaryjnie zamôwiłem w Empiku ale ci gamonie to zapewne w dzień premiery czyli w piątek wyślą.
Opublikowano 9 października 201410 l Tylko sie nie zdziwcie , ze będziecie mogli zagrać tylko mecz heat vs spurs ( bez audio oprócz 2k beats) , dopóki sie 47 gb nie ściągnie Edytowane 9 października 201410 l przez mekelele
Opublikowano 9 października 201410 l Tylko sie nie zdziwcie , ze będziecie mogli zagrać tylko mecz heat vs spurs ( bez audio oprócz 2k beats) , dopóki sie 47 gb nie ściągnie W 2k14 było tak nawet w wersji na nośniku, tzn. instalowało na hdd 45 giga i można było tylko zagrać meczak sas-mia. Oczywiście działo się to znacznie szybciej. Ktoś już na płycie gdzieś wyrwał ?
Opublikowano 10 października 201410 l W czwartek widziałem płytę w Saturnie - koszt wersji PS bagatela - 289 zł - dziękuję poczekam na razie. Pogłupieli.
Opublikowano 10 października 201410 l Jak coś miałem dziś mega akcję. Pojechałem przed pracą do MM w Gorzowie Wlkp.. Wcześniej sprawdziłem na www, że jest po cenie sugerowanej 269 zł drogo ale co się nie robi dla ukochanej NBA, grania i tak z tego będzie mnóstwo. Podchodzę do regału, a tam pełno pudełek z grą w magicznej cenie 299 zł :) ale nie dałem się szmaciarzą. Krótka rozmowa z kierownikiem i cena 269 zł.
Opublikowano 10 października 201410 l Kiedys gry na snesa staly po 400-500 Tego nie kojarzę, bo wtedy ostro napierd.alałem na C64 / Pegasus ew. Amiga. Snesa to z reklam na Sat1 tylko kojarzyłem ale dziękuję za przypomnienie.
Opublikowano 10 października 201410 l Tego co się obawiałem. Dupy nie urywa. Online nie grywalny jak na razie. Kolejna growa porażka w tym roku. Ile to człowiek jeszcze razów musie na siebie przyjąć ? Jak nie zreperują szybko online to leci na wymianę.
Opublikowano 11 października 201410 l Balon możesz napisać coś więcej? Bo się bardzo napaliłem na gierkę i nie wiem czy się spinać po nią. Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka