Opublikowano 7 lutego 201510 l Gram dopiero od wczoraj, ale pokochałem FH2 i na bank z racji tego, że bardzo lubię WRC i Off Road kupię dodatek Storm Island. Generalnie jestem noobem w tematach DLC itd, więc jeśli jest coś godnego polecenia w tej grze co mógłbym przegapić, to bardzo proszę podpowiedzi
Opublikowano 20 lutego 201510 l Kupiłem przed chwilką Storm Island i ... masakra, ale się jaram haha Ktoś będzie chętny na multi ?
Opublikowano 22 lutego 201510 l Ja właśnie zaliczyłem finał Horizon, na zegarku już blisko 30h i ciągle mi mało mógłbym już dziś kupić Storm Island ale chce zaliczyć co się da w podstawce. Tak z grubsza,bo te 168 mistrzostw to trochę dużo Myślicie, że wydadzą kolejne duże DLC? W sumie Szwajcaria albo Monaco ładnie by się wpasowała w te niby Włochy i niby Francję
Opublikowano 22 lutego 201510 l w marcu ostatnia paczka aut, może na wielkanoc coś dadzą bo możliwości nie brakuje.
Opublikowano 25 lutego 201510 l "Szybcy & Wściekli wpadają pełnym gazem do Forza Horizon 2! Już w przyszłym miesiącu w Xbox Live bezpłatny, samodzielny dodatek inspirowany najsłynniejszą motoryzacyjną serią filmową" póki co teaser z fejsa, będzie na YT to edytuję https://www.facebook.com/video.php?v=847864915287093&set=vb.118340451572880&type=2&theater 27 marca
Opublikowano 25 lutego 201510 l "Fast & Furious" and "Forza" are hitching a ride together. The hugely successful movie franchise is teaming up with the critically acclaimed "Forza" racing series for a video game featuring cars and missions inspired by Universal Pictures' "Fast & Furious" film series. The downloadable title will serve as an expansion to "Forza Horizon 2," the latest open-world edition of Turn 10 Studios' "Forza Motorsport" game franchise. "Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious" will launch March 27 for Xbox One and Xbox 360. The stand-alone title will not require "Forza Horizon 2" and will be available for free until April 10 to promote the April 3 release of "Furious 7," the latest installment in the film series. After that date, the "Fast & Furious" expansion will cost gamers $10.
Opublikowano 25 lutego 201510 l Ale koks, pewnie będzie R34 i Evo z dwójki, Chargera mamy, pewnie RX7 Diesela, Supra na bank, z Tokyo Driftu Mustang, RX7 Veilside. Ciekawe czy będa tylko zmodowane auta, czy całkiem nowe - Eclipse ofkors z jedynki tutaj wpada na pierwsze miejsce
Opublikowano 25 lutego 201510 l Ciekawe jak to rozwiążą technicznie, bo dodatek jest samodzielny - czyli jak, nowe lokacje z paczką eventów czy powycinane zamknięte lokacje z podstawowej gry? Tak czy inaczej brawa dla MS, T10 i PG za taki ruch
Opublikowano 25 lutego 201510 l podejrzewam, że będą zamknięte trasy/odcinki odpowiadające stylowi F&F. skoro to ma być samodzielne dlc to całej mapy raczej nie dadzą takie akcje promocyjne to ja rozumiem. na film do kina i tak nie pójdę bo wyrosłem z bajek
Opublikowano 25 lutego 201510 l Wow, tego chyba nikt sie nie spodziewał, brawo za zorganizowanie tego, Mam nadzieje ze przez to ze na początku dodatek jest darmowy bedzie w nim zabawy wiecej niz na 2h
Opublikowano 25 lutego 201510 l Tak na marginesie. Samodzielna gra = kolejne 1000 GS "The game will include such "Furious 7" rides as a 1998 Toyota Supra, 1970 Plymouth Road Runner, 2012 Nissan GT-R, 1970 Plymouth Cuda, 2013 Jeep Wrangler, 2014 Maserati Ghibli S and 2015 Dodge Charger." Edytowane 25 lutego 201510 l przez DonSterydo
Opublikowano 25 lutego 201510 l I to to bedzie za free? Nawet jak nie mam juz Horizon 2? Tak. Samodzielny dodatek na assetach Horizon 2. Darmowy do 10 kwietnia. Nie trzeba mieć Horizon 2.
Opublikowano 25 lutego 201510 l samodzielny, darmowy dodatek. Don, dodatek. nie traktowałbym tego jako osobnej gry. akcja promocyjna więc nawet wątpię żeby achivy dodali.
Opublikowano 25 lutego 201510 l samodzielny, darmowy dodatek. Don, dodatek. nie traktowałbym tego jako osobnej gry. akcja promocyjna więc nawet wątpię żeby achivy dodali. Po 10 kwietnia sprzedawane jako samodzielna gra, więc osiągnięcia będą na 100%. Pozostaje tylko kwestia tego czy będzie to liczone do Horizon 2 czy całkowicie osobno. Jeśli druga wersja to będzie 1000 GS bo każda samodzielna gra ma 1000 GS.
Opublikowano 25 lutego 201510 l "expansion" w tym co wklejaliśmy na poprzedniej stronie nigdzie nie widzę słowa sugerującego, że to może być samodzielna gra. rozszerzenie/dodatek. tego się trzymajmy. jak będzie finalnie przekonamy się niebawem ale nie jarałbym się tym jako osobną grą z tysiakiem gs'a.
Opublikowano 25 lutego 201510 l I to to bedzie za free? Nawet jak nie mam juz Horizon 2? Z tego co podali to tak, z drugiej strony jak mogłeś pozbyć sie fh2
Opublikowano 25 lutego 201510 l Wielkim fanem samochodowek nie jestel ale jakby byla jakas promocja na Live to chetnie znowu gre przygarne ze wszystkimi DLC
Opublikowano 25 lutego 201510 l Bez jaj... sprzedałem FH2 i będę mógł pograć w dodatek za free i to bez podstawki? Meeeegaaaaa !
Opublikowano 25 lutego 201510 l Ciekawe co tam wymyślą. Też raczej stawiam na zamknięte trasy i kilka wyzwań. Akcja Fast 7 toczy się w USA, Dubaju i Abu Dhabi. Więc nijak się to ma do Francji i Italii
Opublikowano 25 lutego 201510 l Trochę nowego info: - nowych aut będzie 11, - 1 nowa stodoła do odnalezienia, - wyzwania typu bucket list w co-op'ie, - event z bojowym (wojskowym?) śmigłowcem. 8 ze wspomnianych 11 aut: 1970 Dodge Charger R/T Fast & Furious Edition 2012 Nissan GT-R Fast & Furious Edition 1998 Toyota Supra Fast & Furious Edition 2014 Maserati Ghibli S Fast & Furious Edition 1970 Plymouth Road Runner Fast & Furious Edition 2015 Dodge Charger R/T Fast & Furious Edition 1970 Plymouth Cuda Fast & Furious Edition 2013 Jeep Wrangler Unlimited Fast & Furious Edition EDYTA: Będzie otwarta mapa. Edytowane 25 lutego 201510 l przez DonSterydo