Opublikowano 10 czerwca 201410 l Sorry, ale prawda jest taka, ze jedyna opcja na jesien jest combo PS4 i Xbone... inaczej nie bedzie w co grac.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Stad mowie, ze na Xbone bedziemy grac w tym roku, a PS4 zas bedzie #thisiswaiting W co, bo ja sobie tylko Forzę odhaczyłem? Forza i Sunset Forza rzadzi, Sunset to taka siepanina w stylu Serious Sama, nawet nie biorę tego pod uwagę. Wychodzi mi jeden tytuł.Żeby jednak nie było- PS4 w zasadzie też mi nie jest specjalnie potrzebne, zmuszony jestem kupic bo 99% znajomych ma, nie bede grał w multi z randomami przecież Edytowane 10 czerwca 201410 l przez Prawdziwek
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Mattick przeszedł do Sony (TVTVTVTV)? Dobrze przynajmniej, że gry mają o wiele lepsze. Edytowane 10 czerwca 201410 l przez Accoun
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Mowie sobie po pierwszych 20 minutach... sony pozamiatalo, ale im dluzej ta farsa teraz trwa tym bardziej sklaniam sie w strone ubi i micro
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Niech ktoś weźmie tego ziemniaka ze sceny, co mnie obchodzi jego komiks??? WTF???
Opublikowano 10 czerwca 201410 l nie wytrzymam oczy mi sie zamykaja, ide spać mimo ze pewnie zaraz pokażą wisienke na torcide na koniec póki co ze 2 fajne gierki (ta od from sofware i coś jeszczE), ale ogolnie strasznie duzo gadania i ogolnego szału nie ma
Opublikowano 10 czerwca 201410 l na zewnatrz juz jasno, a ja ogladam grubaska w krawacie pieprzacego jakies brednie ktorego nikogo nie interesuja... to E3 to dno, NINTENDO RATUJ!
Opublikowano 10 czerwca 201410 l 2h ta konfa ma trwać? Uncharted na pewno będzie na końcu, ale co z TLG?
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Tylko wii u na jesień z bayonettą 2,X,Smashem i oby nowa zelda. Choć to białe ps4 z destiny kusi. Edytowane 10 czerwca 201410 l przez Soban
Opublikowano 10 czerwca 201410 l 2h ta konfa ma trwać? Uncharted na pewno będzie na końcu, ale co z TLG? Z czym?