Skocz do zawartości

Targi 2014: E3 (Rozpiska w pierwszym poście)

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 65,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zejdz na ziemie i przestan wpadac ze skrajnosci w skrajnosc. Ta konfa byla MEGA .C.H.U.J.O.W.A. Ostatnia szansa Xboxa na ugranie czegos w swiecie gamingu, ploty o super powrotach super IP, a tu wystar

• nadal nie moge wyjść ze zdziwienia co sie odwala w tym temacie....   wczoraj pokazali sporo za(pipi)istych gier a jedyne co było słychać to marudzenie i biadolenie, teraz N pokazało fajną zelde i ki

• Ale czego nie rozumiesz zeratul, że nintendo to święta krowa jest? Gardzenie sequelami od każej korpo i żądanie nowych marek, pomysłów, ale nintendo to nieee, od 130 lat bez nowych serii tylko cały cz

Opublikowano

"Will play most Vita titles"

Xd

Opublikowano

Stad mowie, ze na Xbone bedziemy grac w tym roku, a PS4 zas bedzie #thisiswaiting

W co, bo ja sobie tylko Forzę odhaczyłem?

Forza i Sunset

Forza rzadzi, Sunset to taka siepanina w stylu Serious Sama, nawet nie biorę tego pod uwagę.

Wychodzi mi jeden tytuł.Żeby jednak nie było- PS4 w zasadzie też mi nie jest specjalnie potrzebne, zmuszony jestem kupic bo 99% znajomych ma, nie bede grał w multi z randomami przecież

Edytowane przez Prawdziwek

Opublikowano

Uuuu Mortal super.

Ogram na PC.

Opublikowano

TV

TV

TVTV

Opublikowano

Jaki groch z kapusta.

Opublikowano

Mattick przeszedł do Sony (TVTVTVTV)? Dobrze przynajmniej, że gry mają o wiele lepsze.

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

Mowie sobie po pierwszych 20 minutach... sony pozamiatalo, ale im dluzej ta farsa teraz trwa tym bardziej sklaniam sie w strone ubi i micro

Opublikowano

Niech ktoś weźmie tego ziemniaka ze sceny, co mnie obchodzi jego komiks??? WTF???

Opublikowano

nie wytrzymam oczy mi sie zamykaja, ide spać mimo ze pewnie zaraz pokażą wisienke na torcide na koniec

póki co ze 2 fajne gierki (ta od from sofware i coś jeszczE), ale ogolnie strasznie duzo gadania i ogolnego szału nie ma

Opublikowano

Pokazali Project Beast I No Man's Sky I to tyle?

Opublikowano

na zewnatrz juz jasno, a ja ogladam grubaska w krawacie pieprzacego jakies brednie ktorego nikogo nie interesuja... to E3 to dno, NINTENDO RATUJ!

Opublikowano

2h ta konfa ma trwać? Uncharted na pewno będzie na końcu, ale co z TLG?

Opublikowano

Tylko wii u na jesień z bayonettą 2,X,Smashem i oby nowa zelda.

Choć to białe ps4 z destiny kusi.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

TLG za rok