Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Teka juz pisalem wiele razy czemu ps4:

- bo indyki forever ps plus

- bo najladniej wygladajace i dzialajace multiplatformy

- bo samograje od naughty dog

- bo e-koledzy z gimnazjum

- bo moze inne studia wewnetrzne sony splodza jakas perelke za 5 lat lub na PS6

- bo japonszczyzna nikogo

Fix'd

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

niektore indyki sa super

jak do ciebie last of us albo seria jak&dexter to samograj to gratuluje

nie chodzilem do gimnazjum

patrzac na generacje wstecz i jeszcze jedna wstecz to studia wewnetrzne sony dawaly lepsze exy niz te od microsoft

japonszczyzna tworzyla fundamenty konsolowego grania, najlepsze gry w historii sa od japonskich studiow i ich odrodzenie = dobrobyt dla branzy

Opublikowano

dlatego niezmiernie cieszę się, że poza wieloma znakomitymi japońskimi tytułami multiplatformowymi na jedynego zmierza również ekskluzywny tytuł od studia z jedyną dziesiątką tego roku na koncie  :).

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

pieron wie co platinium zdziala na xone - jeszcze jakos nie dawno ktos w wywiadzie pisal, ze to ma byc cos calkiem innego niz ich dotychczasowe produkcje, a microsoft naciska by calosc byla bardziej user friendly - obadamy w praniu ale platinium w swoim fachu to mistrzowie - jak za bardzo m$ nie bedzie sie wtracal i da im wolna reke to stworza na pewno cos wielkiego

Opublikowano

nowa bayonetta z tego co wiem też potrafi być user friendly (sterowanie touch-padem i niższe poziomy trudności). no ale jeśli to gierka wyłącznie dla hardkorowców i masz na to jakieś dowody to śmiało :).

Opublikowano

szkoda, ze bayo2 mialo taki debiut jaki mialo w KKW - sprzedaz wrecz dramatyczna slaba. Hyrule Wariors tez slabo sie sprzedal, WiiU tez sie nie sprzedaje - Fatal Frame i Toud tez pewnie skoncza podobnie - ciekaw jestem reakcji Nintendo - niech jak najszybciej tna cene konsoli albo serio niech przerzucaja ZeldeU na next gena

Opublikowano

szkoda, ze bayo2 mialo taki debiut jaki mialo w KKW - sprzedaz wrecz dramatyczna slaba. Hyrule Wariors tez slabo sie sprzedal, WiiU tez sie nie sprzedaje - Fatal Frame i Toud tez pewnie skoncza podobnie - ciekaw jestem reakcji Nintendo - niech jak najszybciej tna cene konsoli albo serio niech przerzucaja ZeldeU na next gena

Zelda U pożegnanie Wii U, a w 2016 nowa konsola. Tak to widzę. Ale konsolę i tak kupię.

Opublikowano

Twilight Princess była cross genowa, teraz mogliby zrobić podobnie.

Opublikowano

Zastanawiam się, jak długo Bayo 2 pozostanie exem. Raczej 'trochę' kasy Platynowi w to wtopili, więc wyczuwam szybkiego porta na normalne konsole jeśli się nie sprzeda na zachodzie.

Opublikowano

Zastanawiam się, jak długo Bayo 2 pozostanie exem. Raczej 'trochę' kasy Platynowi w to wtopili, więc wyczuwam szybkiego porta na normalne konsole jeśli się nie sprzeda na zachodzie.

Nie.

Opublikowano

To by było fajne - lepsza grafa i normalny kontroler + acziwmenty i trofea.

Opublikowano

Poproś też o Zeldę na All in One Entertainment System  Xbox One.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

przestrzelili i przeliczyli sie przeokrutnie przy projektowaniu - kolejny raz numer z zacofana technologia nie przeszedl, duzo w tym winy samego patentu, padlet jest po prostu slaby, stare Wii ciagly wiiloty, ze sterowaniem ruchem trafili jak szostke w totka, caly casualowy swiat sie na to rzucil + magia exow nintendo. Teraz niestety Wiiu nie ma zadnego patentu, ktory moze rekompensowac jej zacofanie :(

Opublikowano

Poproś też o Zeldę na All in One Entertainment System  Xbox One.

No ja akurat prosić nie muszę, bo mogę sobie odpalić na Wii U, co nie zmienia faktu, że to sprzęt miernej klasy i wypuszczenie Zeldy, Mario, Kirbyego na Xboxa One i PS4 wyszło by wszystkim na dobre.

Nintendo powinno pójść śladami SEGA - zbankrutować i robić soft na inne platformy.

Opublikowano

Nintendo powinno pójść śladami SEGA - zbankrutować i robić soft na inne platformy.

niech wreszcie wypuszcza konsole o wspolczesnych bebechach i zapewnia wsparcia multiplatform i dopiero po failu takiego rozwiazania niech zamykaja dzial stacjonarek i lepia multiplatformy

Opublikowano

Innymi słowy, chcesz powtórki Gamecuba. Prawda jest taka, że Ninny po prostu będzie wciąż próbowało uderzyć z nowymi rozwiązaniami, bo z Sony i MS nie mogę konkurować.

Opublikowano

Innymi słowy, chcesz powtórki Gamecuba. Prawda jest taka, że Ninny po prostu będzie wciąż próbowało uderzyć z nowymi rozwiązaniami, bo z Sony i MS nie mogę konkurować.

2w4iuxv.jpg

no, ale jak chcecie multiplatform to wasza sprawa. przecież i tak nie kupicie :).

Opublikowano

Ten obrazek potwierdza, to co napisałem. Chyba że o to chodziło.

Opublikowano

o to chodziło.

Opublikowano

Dobrze że ostatnio gadają, jak to chcą się przypodobać hardcorowcom, mniej casualom.

Opublikowano

Figaro taki fan Nintendo i broni marki, a i tak zagra w zeldę 2016 w 2023 roku.

To już gorzej niż klapy broniące w TLoU, w które jeszcze nie grali, bo nie było w plusie.

Nintendo jest konsolą dla casuli, niestety. Dwie gierki na rok cudów nie czynią, prawdziwy hardkorowiec gra na platformie, na której wychodzi co miesiąc horda gier Xbox/Xbox360/XboxOne górą!

Edytowane przez ping

Opublikowano

czysta brudna prawda #tylkoxbox

Opublikowano

Figaro taki fan Nintendo i broni marki, a i tak zagra w zeldę 2016 w 2023 roku.

nie

Nintendo jest konsolą dla casuli, niestety. Dwie gierki na rok cudów nie czynią, prawdziwy hardkorowiec gra na platformie, na której wychodzi co miesiąc horda gier Xbox/Xbox360/XboxOne górą!

No pewnie. Xbox One prawie rok na rynku, a praktycznie zero wartych gier xD CO MIESIĄC. SURE.

Opublikowano

Nie żeby na PS4 była cała ich masa... Taki zastój w branży jest idealną pożywką dla raków branży w postaci EA i Ubi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.