Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

też robiłem, ale to wciąż bardziej zawodne i ułamek sekundy wolniejsze niż proste tapnięcie bumperem przy użyciu one finger  :hi:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

W bijatyki gramy na arcade stickach, a nie na padach. Mam nadzieję, że pomogłem :cool::lapka:

Weź kup AS do PS4/Xone. Wczoraj akurat przeglądałem ofertę i te 800 - 1100 zł trzeba wybulić  :reggie:

http://www.amazon.co.uk/Real-Arcade-Pro-Kai-PS4/dp/B00RZ7T8N6/ref=sr_1_1/277-7119147-8426647?ie=UTF8&qid=1428949630&sr=8-1&keywords=ps4+arcade+stick

ZOBACZ CZY W SZCZECINIE NIE MA!!!!! 

@golomp tez (pipi)isz AS to nie jest koniecznie lepszy kontroler sa rzeczy ktore wychodza latwiej sa rzeczy ktore robi sie na sticku trudniej ( Najlepszy gracz SFIV czylui Luffy gra na padzie z PSX-a ) Mendrek jak go nie szanuje to ma troche racji ;d

Opublikowano

W bijatyki gramy na arcade stickach, a nie na padach. Mam nadzieję, że pomogłem :cool::lapka:

poka swojego burżuju

https://www.youtube.com/watch?v=Yxzc7yDXwf4

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Zaorane :obama:

Opublikowano

tani szrot od hori, ale mimo wszystko propsuję

@golomp tez (pipi) AS to nie jest koniecznie lepszy kontroler sa rzeczy ktore wychodza latwiej sa rzeczy ktore robi sie na sticku trudniej ( Najlepszy gracz SFIV czylui Luffy gra na padzie z PSX-a ) Mendrek jak go nie szanuje to ma troche racji ;d

wiadomo, że tak, piszę tylko ze swojej perspektywy, iż gałka > krzyżak

Opublikowano

tani szrot od hori, ale mimo wszystko propsuję

Do karania klapów w V styknie

Opublikowano

Weź kup AS do PS4/Xone. Wczoraj akurat przeglądałem ofertę i te 800 - 1100 zł trzeba wybulić  :reggie:

http://www.amazon.co.uk/Real-Arcade-Pro-Kai-PS4/dp/B00RZ7T8N6/ref=sr_1_1/277-7119147-8426647?ie=UTF8&qid=1428949630&sr=8-1&keywords=ps4+arcade+stick

Mówiłem o AS na dobrych bebechach, a nie najtańszych dostępnych  :sir:

Opublikowano

kon trojanski blacharzy w postaci knura spencera dziala w najlepsze - no (pipi)a kolejna bijatyka na xone ktora nie potrafi wyciagnac full hd, jak ta konsola jest tragicznie zje.bana to bania mala, xxi wiek a dla botow dalej full hd to jedynie dash konsoli, aplikacje i filmiki na youtube

exy w cross play z pc, co dwa lata nowa rewizja xone z lepszymi bebechami, ostateczne zniszczenie sensu konsol, radosc microsoftu bo stado jechowow z kupsonem i mazzeo i tak to kupia, kieszenie ludzi z redmond wypchane bo nie wazne na co kupujesz wazne ze hajs zostaje w microsoft

wspomnicie moje slowa, xone przyczynia sie i zostanie zapamietany jako system, ktory ostatecznie zabil console gaming

Opublikowano

wspomnicie moje slowa, xone przyczynia sie i zostanie zapamietany jako system, ktory ostatecznie zabil console gaming

Będą mieli raczej drugie miejsce po januszowych posiadaczach plejstejszyn only  :reggie:

Opublikowano

ficus znowu nie wziął tabletek, lekarz kazał przytakiwać..

Opublikowano

don ale powaznie - ty serio wierzysz, ze system, ktory tak niedomaga technicznie i odstaje juz teraz tak bardzo sprzedazowo od ps4 microsoft bedzie pielegnowac i karmic przez nastepne 3-4 lata?

Opublikowano

Sony PS3 jakoś karmiło. :reggie:

Opublikowano

i to jest wlasnie roznica - i dostal exy zarowno jesli chodzi o technikalia jak i o srednie jak i o roznorodnosc o jakich sie botom nie snilo, do tego ps3 bylo tragicznie niewdziewcznie zaprojektowane, a nie slabe co jest juz w tym aspekcie diametralna roznica wzgledem magnetowida

Opublikowano

Mówiłem o AS na dobrych bebechach, a nie najtańszych dostępnych  :sir:

Ty oczywiscie jestes znawca w temacie AS i wiesz co w jakim sticku siedzi 

(pipi)isz jak potluczony i (pipi) wiesz 

Opublikowano

A ja myślałem, że Ficek trolluje XD Jest z nim jeszcze gorzej niż myślałem.

Piszesz tak jakby PS4 było ze 2x mocniejsze od Xone, a jedyna różnica sprowadza się do 900p zamiast 1080p. Deal breaker jak cholera. Najlepiej obrazuje to moja wczorajsza wymiana postów z MaZZeo w temacie o SO:

Na liczniku już 24h, a jeszcze singla z podstawki nie skończyłem nie mówiąc już o obu DLC  :P Nie spodziewałem się, że ten system przemieszczania się po mieście będzie aż TAK dobry. Jak gdzieś spadnę i stoję na ziemi, to normalnie smutno się robi  ;) Do tego tona wykręconych giwer + ampy   :banderas:

Przyrównał bym grę do Horizon 2 - w obu sama zabawa z grą sprawia tyle przyjemności, że cel w sumie schodzi na dalszy plan (misje itp.).

ale trzłowieku 900p i ty sie dobrze bawisz? pojebany jestes?

SUNSET NIE JEST W 1080P?!?!?! PUSZCZAM NA ALLEGRO!! ENOUGH IS ENOUGH I'VE HAD IT!!  ;)

And no fucks were given that day . . . or any other.

EDYTA: Willy, najdroższe = najlepsze, handluj z tym ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

mazzeo nawet nie ograł sunseta, najlepszego dealbreakera na xo to jest dobra beka, chociaż z drugiej strony mamy figaro, mendrka, ficusia, lema czy kidnappe, którzy nie kupili bloodborne po co takie coś żyje?

Opublikowano

i to jest wlasnie roznica - i dostal exy zarowno jesli chodzi o technikalia jak i o srednie jak i o roznorodnosc o jakich sie botom nie snilo, do tego ps3 bylo tragicznie niewdziewcznie zaprojektowane, a nie slabe co jest juz w tym aspekcie diametralna roznica wzgledem magnetowida

Grafiką i rozdzielczościami jarałem się 10 lat temu jak byłem w gimbazie.

Teraz chcę konsolę, na której przede wszystkim mam dobrego pada, dobrą usługę online(gdyż zamierzam z niej często korzystać), dobry serwis co jest u mnie podstawą(jak kupowałem PS3 to zawsze miałem gdzieś z tyłu głowy, żeby tylko konsola się nie popsuła bo będzie tragedia i teraz widać co Sony odwala z serwisem). No i oczywiście MS nauczyło się na błędach i teraz mimo, że XO wygląda jak kloc to jest cichutki, dobrze chłodzony i nie ma opcji, żeby była powtórka z RROD. PS4 jest mniejsze i upchane na styk, zresztą wystarczy poczytać opinie i widać, że dużo PS4 zwyczajnie zmienia się w odkurzać. 

Do tego spójrzmy prawdzie w oczy, gramy w większości w multiplatformy, to czy gra będzie w 900p czy 1080p to mam to kompletnie gdzieś. W obu przypadkach może być równocześnie świetna jak w przypadku Wiedźmina 3 (gra zarządzi, to oczywiste). 

A dobre exy to pojęcie względne. Ty piszesz, że na PS3 jest tyle mega różnorodnych i dobrych exów, ale dla mnie to jest wartych ogrania z 5-6. Nie mowię, że teraz na XO jest lepiej, bo obecnie to chciałbym sprawdzić z exów tylko SO i FH2. 

Jak na PS4 uzbiera się dużo interesujących mnie exów to kupię PS4 i ogram te gierki, jak na razie wolę kupić XO, bo tak jak pisałem są dla mnie ważniejsze rzeczy niż gimbusiarskie wojenki o 180p. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

@Don 

:mog:

Idac twoim indywidualnym tokiem myslenia PS3 bylo lepsza konsola niz X360 Handluj z tym 

Opublikowano

@Don 

:mog:

Idac twoim indywidualnym tokiem myslenia PS3 bylo lepsze niz X360 Handluj z tym 

Irony detector broken?

Opublikowano

To ze dobry AS mozna kupic od 800zl to bylo tez ironia? 

Blaznisz sie tak jak z PS4 w Szczecinie i jak zwykle nie masz pojecia o czym piszesz. 

Opublikowano

mazzeo nawet nie ograł sunseta, najlepszego dealbreakera na xo to jest dobra beka, chociaż z drugiej strony mamy figaro, mendrka, ficusia, lema czy kidnappe, którzy nie kupili bloodborne po co takie coś żyje?

mazeo nie ogral a reszta botow z wieśką na czele ogrywała na wyscigi gdy byl za darmo
Opublikowano

Szukałem raczej na Xone, a ten co zalinkowałeś to chyba jedyny znośny, którego nie ma też na Xone. Już pomijam dostępność. Jeden AS za ~500 zł jakoś obrazu sytuacji nie zmienia. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.