Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Forza Horizon 2: Az klapki spadaja.

ZTntsnw.jpg

Biedny od dwóch dni szukałem czegoś  takiego. 

Opublikowano

Ale to czasem nie jest z wersji na X360?

Opublikowano

Drive Klap to premierowy fail na poziomie SimCity i DiabloIII dobrze ze mnie to tylko 24 funty kosztowalo wiec jak pogram z 10h to i tak wyjdzie taniej niz kino ;f

Da sie w Dust ustawic pelny ekran? Czy nawet indyk z PC ma dodana ramke i pasy dla Cinematic Experience ?

Opublikowano

a skąd to observer może wiedzieć

Opublikowano

ze co? wczoraj gralem chwile w dust i byl przeciez pelny full screen

Opublikowano

Da sie w Dust ustawic pelny ekran? Czy nawet indyk z PC ma dodana ramke i pasy dla Cinematic Experience ?

To jest indyk z 360 pózniej wyszedł na PC

Opublikowano

reha-fund-poduszka-do-siedzenia-z-otwore

polecam na ból siedzenia, u mnie w sklepie za 80zł jak coś na hasło driveklap dam 5% zniżki.

natychmiastowa wysyłka, fv na życzenie

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Ja nie mam Pelnego ekranu jest obciety z kazdej strony na Sony KDL-47W805A i w ustawieniach nie da sie tej (pipi)anej ramki wylaczyc ><

Opublikowano

Ale to czasem nie jest z wersji na X360?

nie byłbym zaskoczony gdyby to nawet było z H1 :D

Opublikowano
Popatrz sobie teraz na ilość detali na feldze,oponie, tarczy hamulcowej w DriveClubie i porównaj to ze swoimi screenami z Forzy

Super, rok czasu czekania na lepsze detale na feldze i tarcze hamulcowe, czepianie się, że FH5 to FH 4.5 bo kontentu mało, to czym w takim razie jest DC?

Opublikowano

Ja nie mam Pelnego ekranu jest obciety z kazdej strony na Sony KDL-47W805A i w ustawieniach nie da sie tej (pipi)anej ramki wylaczyc ><

Na x360 miałem full screen na steamie też wieczorem sprawdzę ps4. Ale to raczej dziwne ...

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news-31459-digitalfoundry_przeanalizowalo_oprawe_wizualna_driveclub.html

Ekipa potwierdziła, że gra działa w natywnej rozdzielczości 1080p oraz, ze wyposażona jest w"rozbudowany system anty-aliasingu". Oprócz paru małych potknięć anty-aliasing w grze oceniano jako lepszy, niż w większości innych tytułów z PS4 i XONE.

Jeśli chodzi o framerate deweloperom udało się uzyskać całkowicie stabilne 30 klatek na sekundę - niezależnie od tego, ile wozów znajduje się na ekranie. DigitalFoundry podkreśla, że to znacząca poprawa sytuacji z wczesnych wersji DriveClub, które udostępniane były w 2013 roku.

Zespół zauważył w swoim teście, że świetnie wykonano efekty światłocienia, które renderowane są w czasie rzeczywistym. Zmiany pory dnia i nocy wyglądają bardzo dobrze i realistycznie. DigitalFoundry chwali również bardzo dobre wykonanie dostępnych w grze samochodów.

W takiej sytuacji werdykt może być tylko jeden - to jedne z najładniejszych wyścigów, jakie pojawiły się dotychczas na konsolach. Zespół podkreślił w tekście, że gra stanie się zapewne jeszcze bardziej efektowna po wprowadzeniu zapowiadanych aktualizacji (m.in. dynamiczne warunki atmosferyczne, moduł fotograficzny i replaye).

Pięknie się ten dzień zapowiada, nikogo nie obchodzą żenujące wpisy botków (oj piecze mocarnie dupsko, że znów PS4 ma coś ładniejszego), liczy się fachowa opinia DF :D

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news-31459-digitalfoundry_przeanalizowalo_oprawe_wizualna_driveclub.html

Zespół podkreślił w tekście, że gra stanie się zapewne jeszcze bardziej efektowna po wprowadzeniu zapowiadanych aktualizacji (m.in. dynamiczne warunki atmosferyczne, moduł fotograficzny i replaye).

Pięknie się ten dzień zapowiada, nikogo nie obchodzą żenujące wpisy botków (oj piecze mocarnie dupsko, że znów PS4 ma coś ładniejszego), liczy się fachowa opinia DF :D

Podnieta niepełną grą. Ta logika...

Klapkers gonna klap.

Opublikowano

Ekipa potwierdziła, że gra działa w natywnej rozdzielczości 1080p oraz, ze wyposażona jest w"rozbudowany system anty-aliasingu". Oprócz paru małych potknięć anty-aliasing w grze oceniano jako lepszy, niż w większości innych tytułów z PS4 i XONE.

Jeśli chodzi o framerate deweloperom udało się uzyskać całkowicie stabilne 30 klatek na sekundę - niezależnie od tego, ile wozów znajduje się na ekranie. DigitalFoundry podkreśla, że to znacząca poprawa sytuacji z wczesnych wersji DriveClub, które udostępniane były w 2013 roku.

Zespół zauważył w swoim teście, że świetnie wykonano efekty światłocienia, które renderowane są w czasie rzeczywistym. Zmiany pory dnia i nocy wyglądają bardzo dobrze i realistycznie. DigitalFoundry chwali również bardzo dobre wykonanie dostępnych w grze samochodów.

W takiej sytuacji werdykt może być tylko jeden - to jedne z najładniejszych wyścigów, jakie pojawiły się dotychczas na konsolach. Zespół podkreślił w tekście, że gra stanie się zapewne jeszcze bardziej efektowna po wprowadzeniu zapowiadanych aktualizacji (m.in. dynamiczne warunki atmosferyczne, moduł fotograficzny i replaye).

a ile może być maksymalnie samochodów naraz na torze podczas jazdy? więcej niż sześć? bo jak tak, to nie wiem co musieli by spieprzyć by leciał drop przy 6 samochodach przy zamkniętych torach.

Opublikowano

to jedne z najładniejszych wyścigów, jakie pojawiły się dotychczas na konsolach

PS4 ma coś ładniejszego

Klapy same wystawiają się na pośmiewisko xD

Opublikowano

Panowie, na chwile powazna sprawa - ile do k**wy nedzy sony placi PE za usuwanie nieprzychylnych statusow, postow, opinii na forum i portalu?

Masakra.

Opublikowano

Szkoda, że reszty cytatu nie wrzuciłeś

Zmieniając trochę temat – niestety gracze nadal mają duży problem z połączeniem się z serwerami obsługującymi DriveClub. Miejmy nadzieję, że te niedogodności zostaną jak najszybciej wyeliminowane.

:hi:

also ppe.pl serio?

Opublikowano

Panowie, na chwile powazna sprawa - ile do k**wy nedzy sony placi PE za usuwanie nieprzychylnych statusow, postow, opinii na forum i portalu?

Masakra.

Nic. Robimy to dla przyjemności :sorcerer:
Opublikowano

a ile może być maksymalnie samochodów naraz na torze podczas jazdy? więcej niż sześć? bo jak tak, to nie wiem co musieli by spieprzyć by leciał drop przy 6 samochodach przy zamkniętych torach.

12

Opublikowano

Nowa podstrona, a Ins nie wrzucił jeszcze żadnego gifu. Co się dzieje? ;o

Opublikowano

Odpieranie 'ataku' klapka > Nowe gify.

Opublikowano

Oj boli Cię Figaro i to bardzo. Ostatnio wiejski klap z Ciebie wychodzi coraz częściej.

Opublikowano

Oj boli Cię Figaro i to bardzo. Ostatnio wiejski klap z Ciebie wychodzi coraz częściej.

No trochę mnie boli, że akurat z Ciebie wychodzi rasowy gifowiec :D

Potem będzie powtórka, klapki zaczną wklejać ładne i efektowne gify Ordera, Insaczek i jego drużyna będą bekować, że jak to tak, wklejać gify ładnych momentów i że beka z klapków. Aż nagle nadejdzie premiera, a Ins w pocie czoła będzie nurkował w całym internecie, żeby wychwycić jakiś niepochlebne gify, stając się osobą, z której sam bekował xD I w koło macieju.

Edytowane przez Figaro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.