Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dlaczego oni nie wrócą do IIWŚ? :(

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Przy evil within byles w stanie policzyc do 10, ale jak miedzy tlou i jego remasterem jest 14 recenzji roznicy to juz mam sobie sam policzyc i niewazne, ze to ta sama gra.

Zgubiles sie w swojej wlasnej 'logice'.

Ewentualnie podwojne standardy wziely gore nad rozsadkiem.

To chyba ty się zgubiłeś w swojej logice, albo jej braku. Bo ja tu nie widzę, żadnego wspólnego mianownika między ocenami EW a ocenami HALO i TLOU.

Te podwojne standardy, zalosne :confused:. I jak walczyc z taka logika ? No nie da sie.

Błagam cię włącz myślenie. Czy ty na prawdę nie pojmujesz, że w jednym wypadku chodzi o jedną i ta samą grę a drugim o dwie różne. To jest (pipi)a zasadnicza różnica.

Co ma wspólnego w tym drugim przypadku ilośc recenzji do średnich ocen oby dwu gier? Już ci mowie, nic.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Bo wtedy nie było samonaprowadzających granatów. :D

Opublikowano

Czyli jednak tlou i tlou remaster to 2 rozne gry, ok.

No tak, 2 rozne, jedna nie ma w nazwie remaster a druga ma, wez wlacz myslenie no.

Opublikowano

No evil within ma lepsza srednia na xbone, bo ma 10 mniej recenzji, a tlou remaster ma lepsza srednia, bo ma 14mniej recenzji od zwykłego. .. a nie, wroc. Bo tlou remaster to inna gra, z innej generacji i nie mozna ich porownywac, jest po prostu lepszy od zwyklego tlou mimo mniejszej liczby recenzji.

Kumam juz?

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Nie lubię grać na pc brzmi jak nie lubię jezdzic drogimi autami.

raczej jeździć lambo po polskich drogach. vide wspaniałe optymalizacje gier pokroju GTA IV, Rage, opóźnienia premier w celu uniknięcia powtórki z tego samego (GTA V), kosmicznie chore wymagania dla gier wyglądających gorzej niż topy VII generacji (TEW), czy wysypujące się posiadaczom pieca  za 4 kafle To nie jest nawet grafika To The Moon.   :whistling:

Opublikowano

GTA IV po trzecim patchu chodzi lepiej niż na ps3 kiedykolwiek więc wiesz :teehee:

Opublikowano

Copper. Remaster TLOU ma lepszą średnią jak Halo CE

Dlaczego porównujesz Remaster do premierowej edycji Halo? Jak już masz porównywać to remaster z remasterem, a premierówkę z premierówką.

Co za pokrętna logika klapka.

oczekujesz logiki po kidnappie ?  :teehee:  on jest od dostarczania beki jak fanek szuka nowych gifów a yeti tworzy historie o międzyplanetarnych podróżach.

Nie dla PSa kiełbasa:

http://www.youtube.com/watch?v=YnpObgbp2sE

NV0cb.gif

a co tam na szrocie ps4 ?  

Animacja jeszcze gorsza niż w Niesławnej grze, strzelanie jak z karabinów na balony. Super, czekam z wywalonym jęzorem. PS4 fan.

Opublikowano

to faktycznie wybitne osiągnięcie. 

Opublikowano

a tlou remaster ma lepsza srednia, bo ma 14mniej recenzji od zwykłego. .. a nie, wroc. Bo tlou remaster to inna gra, z innej generacji i nie mozna ich porownywac,

No nie rozumiesz. Ja porównywałem Halo a TLOU a ty mi porównujesz TLOU do TLOU remaster.

I nigdy nie pisałem, że TLOU remaster ma lepszą średnią od od zwykłego TLOU bo ma 14 mniej recenzji.

Opublikowano

@niktcienielubi

Optymalizacja w RAGE była spoko, nie przypominam sobie, żebym na to narzekał. Jedynie te doczytywania były, ale to na każdej platformie. :ermm:

Opublikowano

No ale zwykly tlou ma gorsza srednia od halo 1, a Ty oczywiscie porownywales do remastera bo ma troche lepsza. Wiec idac tropem, ze ta sama gra z mniejsza iloscia recenzji ma lepsza srednia, to remaster powinien miec bardziej zblizona do zwyklego tlou i wtedy bylby gorszy od halo 1. Co Ty na to?

Po prostu jakbys do tego nie podszedl to wychodzi na jedno, chyba ze zaczniesz stosować podwojne standardy.

Opublikowano

@niktcienielubi

Poszedł raport za rażące przekręcanie tłumaczenia nicku. Mam nadzieję że moderacja przykładnie Cię za to ukażę.

oj większe były problemy suteq vide: 

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=69944

John Carmack z id Software... Wyraził żal z powodu poważnych błędów z jakimi tytuł trafił do sprzedaży. Dotyczy to zwłaszcza jego pecetowej wersji, serwującej graczom wiele bugów i zgrzytów ze sterownikami graficznymi. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

No to właśnie chodzi o te doczytywanie się tekstur i chyba coś było z ustawieniami detali, że ich nie można było zmieniać tylko gra sama ustawiała, ale to w dzień premiery wyszedł fix i można było zmienić w pliku.

Opublikowano

A jeśli tylko tak, to whatever.

Ja na swoim wielkim, przenośnym zderzaczu piskeli gram tylko w gry bez grafiki. Dziś się poświęcę i obczajem w końcu tego Alan Wake, w oczekiwaniu na najlepsze exy one w postaci Ori i Inside. 

Opublikowano

Dziś się poświęcę i obczajem w końcu tego Alan Wake

Daj sobie spokój, szkoda czasu.

Opublikowano

Nie słuchaj go!

Opublikowano

no właśnie chciałem raz w życiu spróbować być obiektywny. a ze zmiękczaniem nawiedzonego sprzętu rtv/agd za pomocą snopu światła jestem chyba w stanie się pogodzić. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

A, to wszystko zmienia - przepraszam figaro.

Nic się nie stało ; )

Opublikowano

Wii U?

Ogolnie bawilem sie przednio...

Mimo wszystko na Dreamcascie, ktory tez szybko zniknal z rynku, w takim samym czasie wyszlo 10 razy wiecej megahitow.

No niestety, na status legendy nie ma szans.

Opublikowano

Ja tam na Wii U widzę od groma znakomitych i megagrywalnych gier. Jak tylko odłożę grosza to biorę właśnie tą konsolę. A na chwilę obecną musi mi wystarczyć PS4. Zastanawiam się kiedy w końcu Sony raczy dać te DC w plusie? Ileż można do cholerki czekać? To już jest wstyd i hańba. Pewnie w listopadowej ofercie dadzą. A jak jeszcze ją o tydzień znowu opóźnią z powodu DC to będę mega w(pipi)iony. 

Opublikowano

Dave: WiiU jeszcze ze 3 lata spokojnie pociągnie, więc hitów finansowanych przez Nintendo trochę się nazbiera.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

3 lata grania w mario, wow.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.