Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

klapy taka rasa ze jakby mieli mozliwosc grac w cokolwiek na PS4 ZA DARMO ale w 360p to zgadnij czy by opuscili taka okazje

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Easye ponoć Far Cry na obu w 1080p 30fps

Opublikowano

Boty czekają na Sunset a klapy na FW 2.0 xD

Jestem klapem a już chwilę grałem w Sunset. Twój argument jest więc inwalidą :P

Ale na 2.0 też czekam.

Opublikowano

Ale na 2.0 też czekam.

Ty jestes ukryta opcja boterska, cos za duzo grasz na tym klocu ostatnio :D

Opublikowano

Na ps4 tez 2015 :taknieco:

Kolekcji szefa nie kupujesz ? Kurde liczylem na to ze znowu w co-opie strzelimy legende w H4 xD

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Pięknie się czyta od rana ból dupska klapeczków :) 2013 i 2014 dla Xbona i choćby nie wiem ile razy Andrew pisał o  dominacji, choćby YETI wrzucił milion gifów z Bloodborna i choćby exact pisał o cudownej i niedocenionej drajwsrace to i tak fakt pozostaje faktem.

No to teraz czekamy na 2015 ;] Wbrew pozorom i kolejnym przepowiedniom sonyptyków, może to być kolejny rok dla botów ;]

Gry na 8 nie sprzedają konsol, swoją drogą gdy na ps3 jakiś ex dostawał 8 to była nieziemska beka a teraz dla bociarni to game changer. Prze rok na xbox one nie wyszedł ani jeden ex na 9. Dead rising  crap, ryse crap, forza 5 średniak, forza hoizon 2 dla casuali, killer instinct demo, halo remaster 10 raz to samo, nuda. Wojna konsol się skończyła czego dowodem jest kolejna obniżka xbox one do 350$. Nie mogę się doczekać danych NPD za październik.  :reggie:

Jak gry na 8 nie sprzedają konsol, to muszą to być gry na 5-7. M$ popełnił kolejny błąd i zamiast inwestować w kampanię typu "1080p forplejers" i znaczek gwarantowanej jakości na MC "5-7 nie mniej", robi nikomu niepotrzebne gierki na 8.

Opublikowano

Ale na 2.0 też czekam.

Czyli równowaga jest zachowana!

Opublikowano

Kolekcji szefa nie kupujesz ? Kurde liczylem na to ze znowu w co-opie strzelimy legende w H4 xD

Znowu? My nigdy nie graliśmy razem w Halo :P

A czy kupię? Gardzę Hejlo, ale X0 będzie musiał coś jeść więc pewnie w przyszłym roku wezmę.

Opublikowano

Bloodborn w 30 fps :facepalmz: 

Dobra, oficjalnie na ps4 nie ma i nie bedzie nic.

Opublikowano

no jak - a LBP !  :teehee:

(tu prawilnie powinienem wstawic oceny poprzednich czesci !)

Edytowane przez easye

Opublikowano

Znowu? My nigdy nie graliśmy razem w Halo :P

A czy kupię? Gardzę Hejlo, ale X0 będzie musiał coś jeść więc pewnie w przyszłym roku wezmę.

Jak to nie sklerozo, w 4ke na legendzie cisnelismy we 2, bez hsa (bo preferujesz styl "forever alone" gamera :D) i skipowalismy cutscenki, pamietam to bardzo dobrze.

Swoja droga bloodborne z taka grafika w 30 fps to jest zawod, dawalem fory bo piekny design, masakrujacy klimat oraz liczylem na te 60 fps, a tak to troche zawod :/

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

niech to przynajmniej bedzie betonowe 30fps bo ten dev nigdy nie potrafil na konsoli zrobic dobrego framerate i ponoc alfa BB to tez potwierdza :P

Opublikowano

Przestań ćpać Bansai :D Nigdy w ogóle nie grałem coopa w Halo 4, a co dopiero legendę z Tobą.

Ale ty masz skleroze xD...

W tym samym dniu achievmenta za legendarna kampanie oraz skonczenie kampanii w coopie nawet mamy...

Szczurek: Odblokowane 2012-11-09

ja:            Odblokowane 2012-11-09

Takie sa fakty :taknieco:. Tak jak mowilem, ukryty xbot.

ok zartuje xD

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

guilty gear, chyba ze to mala gra
Opublikowano

Wracajac do ocen Sunseta. Klapy,piszecie, ze Sunset to gra na 8. Nie. Sunset ma srednia 85,17%, wiec jest to gra na 8+. A jak chcecie zaokraglac do calosci to polowki zaokragla sie w gore wg zasad matematyki, takze jest to gra na 9.

Dziekuje i pozdrawiam Opcje klaperska.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Nie no szanuje, sam pewnie kupie, o ile bede mial pieniadze po listopadzie :/

Opublikowano

Na ps3 tez jest.

Poza tym w Europie nie wiadomo kiedy wyjdzie, a z usa nie dojdzie w tym roku gra wydana 16 grudnia.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Idac tym tokiem to ktos moglby powiedziec ze Horizon na x360 jest. A obaj dobrze wiemy ze warto XO kupic dla burakow, tutaj bedzie analogiczna sytuacja jak ktos jest fanem ostrych bijatyk.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

No nie ktos, wszystkie klapy tak przeciez mowia :P

Poza tym - OBAJ, chyba, ze watpisz w swoja meskosc :D

Edytowane przez Copper

Opublikowano

No to nie klapuj.

Fakt, obaj tudziez obydwaj, ciagle zapominam xD

A co jesli watpie w twoja :taknieco:  ;)

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Zainstalowałem, zmieniłem kolor tła na szary, mniej męczy oczy niż niebieski, połączyłem share z youtube, zrobiłem przejazd w DriveClub i wysłałem na youtuba. 

•  + Działa to co chciałem żeby działało

Bez kitu uzytkowncy PS4 sa tansi w utrzymaniu niz prosiaki u mojego dziadka na wiosce. Prosiakom to chociaz trzeba dostawic koryto ziemniakow z plewami zeby sie najadly, a wam starczy szary kolor i pol gry XD

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.