Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Zapominam czasami, ze jak znizymy sie do poziomu klapow to przerosna nas doswiadczeniem :/

Bez takich insynuacji, taknie co? ;)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

PSN leży, wymienili się pałeczką z M$, teraz to Sony robi wszystko by zmienić sprzęt na Xbox One

Opublikowano

Podobno PSN leży :fsg:

jezu ja wam chłopaki na prawdę współczuje, dajecie się tak ruch.ać za 200zł na rok jak dziwka na autostradzie kiedy typ sciąga jej majty i wyrzuca je w głąb lasu a potem szybko ucieka do auta i nie płaci bo jest zbyt piękny i młody.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

jezu ja wam chłopaki na prawdę współczuje, dajecie się tak ruch.ać za 200zł na rok jak dziwka na autostradzie kiedy typ sciąga jej majty i wyrzuca je w głąb lasu a potem szybko ucieka do auta i nie płaci bo jest zbyt piękny i młody.

bluber, uwierz mi, jestem w(pipi)iony, zamieniłbym na Xbox One ten badziewny plastik, żeby nie te (pipi)ane gry XD

F5 ograna, FH2 też, SO nie interesuje mnie nawet w 1%, kolekcja szefa kuchni też mnie nie interesuje, gra w którą chciałbym zagrać to cinematic experience QB, ale ta wychodzi gdzieś na jesień podobno?

Opublikowano

bluber, uwierz mi, jestem w(pipi)iony, zamieniłbym na Xbox One ten badziewny plastik, żeby nie te (pipi)ane gry XD

F5 ograna, FH2 też, SO nie interesuje mnie nawet w 1%, kolekcja szefa kuchni też mnie nie interesuje, gra w którą chciałbym zagrać to cinematic experience QB, ale ta wychodzi gdzieś na jesień podobno?

No jesień 2015. A jakie gry masz na PS4? Polecam dobry PC, online za darmo i w ogóle.

Opublikowano

No jesień 2015. A jakie gry masz na PS4? Polecam dobry PC, online za darmo i w ogóle.

PC mnie nie interesuje, jedyny gatunek jaki mnie interesuje na PC to strategie, a te pochlaniaja za duzo czasu, którego nie mam, a będę miał jeszcze mniej bo małego klapka się spodziewam na świecie w przyszłym miesiącu, na PS4 obecnie gram w DriveCluba, więcej w niego wygrałem godzin niż w F5 i FH2 razem wzięte, później chcę pograć raz jeszcze w GTA V i Far Cry 4, znając życie Far Cry 4 będzie lepsze na PS4, a nie zdziwie się jak GTA też.

Opublikowano

Na ps4 tez 2015 :taknieco:

guilty gear, chyba ze to mala gra

Na ps3 tez jest.

Poza tym w Europie nie wiadomo kiedy wyjdzie, a z usa nie dojdzie w tym roku gra wydana 16 grudnia.

Najtansza opcja wysylki z videogamesplus idzie 6 dni roboczych z Kanady.
Opublikowano

Po prostu brakuje słów. Największy psychofan klocka i hejter PS nie napisałby "lepszego" scenariusza dla PS4 i PSN.

Opublikowano

Po prostu brakuje słów. Największy psychofan klocka i hejter PS nie napisałby "lepszego" scenariusza dla PS4 i PSN.

Przeciez wprowadzili oplate za online w celu poprawienia jakości usług

oh wait

:yao:

Opublikowano

Co z tego ze psn lezy jak i tak jestem w pracy.

Opublikowano

czas dzis wyciagnac ameproda z szafy i zagrac w ponga

Opublikowano

Od teraz wrzucajcie newsy tylko wtedy jak PSN dziala, po co dzien w dzien informowac o tym, ze lezy?

Nudne to sie robi.

Opublikowano

Jak bedziesz po pracy tez bedzie lezal. Sprawdzone info.

Opublikowano

Podobno PSN leży :fsg:jezu ja wam chłopaki na prawdę współczuje, dajecie się tak ruch.ać za 200zł na rok jak dziwka na autostradzie kiedy typ sciąga jej majty i wyrzuca je w głąb lasu a potem szybko ucieka do auta i nie płaci bo jest zbyt piękny i młody.

#4TheDolores

Opublikowano

Jak bedziesz po pracy tez bedzie lezal. Sprawdzone info.

Do Valkyria Chronicles i tak niepotrzebny, do niedzialajacego online w Driveclub tez.
Opublikowano

podobno zmienili nazwe trybow z "standby" na "rest mode"...szkoda, ze nie na RIP Mode

Opublikowano

Grypa powoli mija, ale nadal się ciężko czyta CW, jakoś trollo-kłótnie o kawałki plastiku nie pasują do wracania do zdrowia xD

Za to w FF X został już tylko Penence, a wszystko to w 110 godzin.
Miły, nostalgiczny powrót do starych czasów.

Opublikowano

Czemu ktoś usunął mojego mertorycznego post na temat gierek na XO/PC i wyscigów sim na PC? No który to taki mądry?

Opublikowano

TRak4j.jpg

1080p/60fps to mial byc standard co nie.......

8F8Uig.jpg

widocznie nie

Opublikowano

W odpowiednim czasie Niewidoczny zrobileś zakup UberKonsoli. Winszuję!

Opublikowano

Złamałem sie :/
PS: w sumie to dobra oferta jest

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano

TRak4j.jpg

1080p/60fps to mial byc standard co nie.......

8F8Uig.jpg

widocznie nie

dobrze masakrujesz klapków :sir:

Opublikowano

no i ja też, ale zdenerwuje sie jeśli o 17 nie bedzie działać

to share play położyło psn? jest jakieś oficjalne info?

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

gdzie najtaniej kupie xone? zalezy mi na bialej, sunset mnie nie jara wiec sprzedam w folii

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.