Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ps3 kupilem jakos w maju, mialem kilka lat przerwy od grania, tyle co na blaszce czasem cos ogralem.

Edytowane przez Guernica

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

To akurat z PS4 dokonales dobrego wyboru. Przy tej konsoli bedziesz spokojnie mogl ogrywasz wszelkie zaleglosci przez nastepne kilka ladnych lat.

Opublikowano

Szczegolnie jak wyjdzie w przyszlym roku bloodborne, the order i wiesiek 3

Opublikowano

the order i wiesiek to typowo japońskie perełki jakich brak na konsolach Micro.

Opublikowano

jakie exy ma w zanadrzu microsoft dla konsoli xbox one w pierwszej polowie 2015roku? pytam bez beki

Opublikowano

Odpowiadam bez beki - zadnych.

Opublikowano

A multiplatformy do tego czasu będą chodzić tak samo? Co mówią "insiderzy"?

Opublikowano

Jak będziesz grał na PC, to nawet lepiej niż tak samo

Opublikowano

The order 5/10

bloodborne nie wyjdzie w pierwszej polowie, wiesiek jest na Xbone.

Cos jeszcze?

Tymczasem micro wypuszcza po cichu perelki :)

Opublikowano

Mam tak samo jak Guernica. Po co mi xbox one jak nic mnie na nim nie interesuje? Posiadm zarowno PS3 jak i x360. Na x ogralem to co chcialem, lost odyssey (mega), blue dragon, tales of vesperia, fable 2...reszta mnie nie krecila juz zbytnio i x360 od 4 lat lezy i sie kuzy.

To samo z xbox one, konsola nie ma jakiegos mega hiper przekonujacego mnie do zakupu tytulu, PS4 bedzie mialo Bloodborne oraz Disgaea 5 ktorego demko ogralem i zapowiada sie naprawde konkretna gra.

Opublikowano

Nie od dzis wiadomo ze Xbox jest na bakiej z kitajskimi grami. Dla kogos jest to minus, a dla kogos plus.

Opublikowano

ale zapytam sie jeszcze raz - jakie exy ma xbox one w pierwszej polowie 2015r?

Nie od dzis wiadomo ze Xbox jest na bakiej z kitajskimi grami. Dla kogos jest to minus, a dla kogos plus.

roznorodnosc gier i gatunkow - dla kogos to minus, dla kogos plus

Opublikowano

Napisalem przeciez ze zadne?

Opublikowano

nie glupio wam, ze microsoft sie wami interesuje tylko pod koniec roku by nabic najwiecej kasy w okresie swiatecznym a potem znowu tyle czekac i taka posucha?

Opublikowano

nam sie nazbiera do tego czasu duzo swietnych gier, a wam wyjdzie w polowie 2015 jedna xD

No chyba jedna wole grac teraz i pozniej, a nie tylko pozniej, kiedys tam, moze.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Mnie to akurat w(pipi)ia ze po dobrym okresie Swiatecznym nie ma zadneog exa na pierwsza polowe 2015 :/

Opublikowano

Ficuś, sorry że wczoraj nie przyjąłem zaproszenia do imprezy, ale właśnie miałem dwóch blacharzy na chacie i masakrowałem ich Drajklapem. Misja w pełni uda, bo jeden postanowił sprawić sobie PS4, a drugi zamiast się ściagć, to jeździł 30km/h i powtarzał, jak to wygląda, jak to wygląda (true story). Później odpaliłem pierwszy raz Aliena i powiadam wam, że zacna gierka, skończyło się na prawie 4 godzinnej sesji. Klimat można kroić nożem.

Opublikowano

Mam tak samo jak Guernica. Po co mi xbox one jak nic mnie na nim nie interesuje? Posiadm zarowno PS3 jak i x360. Na x ogralem to co chcialem, lost odyssey (mega), blue dragon, tales of vesperia, fable 2...reszta mnie nie krecila juz zbytnio i x360 od 4 lat lezy i sie kuzy.

To samo z xbox one, konsola nie ma jakiegos mega hiper przekonujacego mnie do zakupu tytulu, PS4 bedzie mialo Bloodborne oraz Disgaea 5 ktorego demko ogralem i zapowiada sie naprawde konkretna gra.

I dlatego, że PS4 BĘDZIE MIAŁO kupowaliście na premierę?

Ficek, a co się nazbierało posiadaczom PS4 przez cały 2014? Ile tych turbo eksów min. na 8 zobaczymy w pierwszej połowie 2015 na PS4?

Opublikowano

fajna beka z tych twoich kumpli blacharzy, ze jara ich tak wygladaja gra

test-drive-2-pc-game-dos-dosbox-1.JPG

Opublikowano

Ficuś, sorry że wczoraj nie przyjąłem zaproszenia do imprezy, ale właśnie miałem dwóch blacharzy na chacie i masakrowałem ich Drajklapem. Misja w pełni uda, bo jeden postanowił sprawić sobie PS4, a drugi zamiast się ściagć, to jeździł 30km/h i powtarzał, jak to wygląda, jak to wygląda (true story). Później odpaliłem pierwszy raz Aliena i powiadam wam, że zacna gierka, skończyło się na prawie 4 godzinnej sesji. Klimat można kroić nożem.

A naprawde bylo tak:

chlopaki, pokaze wam moje uber akcje z BF na share :)

(pipi)A JA PYERDOLE ZNOWU SIE NIE NAGRALO
Opublikowano

I dlatego, że PS4 BĘDZIE MIAŁO kupowaliście na premierę?

Ja kupilem bo Fifa na 14 miazdzyla te na poprzednia generacje.

Opublikowano

:teehee:

Opublikowano

btw Nintendo w FY2014 Q2 wyszlo na plus

Opublikowano

Serio mam nadzieje, ze bloodbourne bedzie niezly (order na pewno bedzie gniotem), wreszcie bedzie powod zeby odpalic ps4.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.