Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Kupowanie gier cyfrowo =/= skladki.

Widac nawyki z PS3 mocno sie zakorzenily.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No i wciaz cyfrowe Diablo kosztuje wiecej niz pudelko w sklepie! No swietny deal bez skladeczki...

Edytowane przez easye

Opublikowano

ex4ct w odpowiedzi na genialne aktualizacje XO piszę mi że na ps4 można:

odtwarzać mp3

odtwarzać mp3

odtwarzać mp3

w 2014 mega ficzer   :sorcerer:    reszta równie zabawna no ale takie życie sonybotów, trollowanie trollowaniem ale sonyboty już dawno odleciały z yetim w podróż międzyplanetarną.

Ping - lista będzie na bieżąco aktualizowana, kilka punktów zostawiłem na później, nie chcemy przecież w jednej chwili rozdeptać sonybotów. 

tumblr_mb2w5p7Mya1rdrrtuo2_500.gif

Opublikowano

hahaha przeciez taki tekst

(doprawdy świetnie wydać tyle pieniędzy w ciągu 2 miesięcy, podczas gdy klpaki dostawały exy przez cały rok)

to mega inwalidztwo i bol tylka

ps

gdzie jest Yeti ? zasiedzial sie z kolegami na rynku pijac piwko ? xD

I znów brak argumentów ;)

Sorry, ale łatwiej wydać kasę w marcu na Infamois - SO

Remastera w lipcu tlou - kolekcja szefa kuchni

I DriveCluba - FH2

Opublikowano

Mam konsole Sony ale przez post powyżej rozbolała mnie głowa.

Podobnie jak chwalenie MS ze po paru latach mozna odpalic YT bez oplacanie golda   :teehee:

Drozesz ceny gier ? Niby gdzie ? To na konsoli MS mamy gry w nizszej rozdzialce, czesto bez polskich napisow (bo przeciez Polska to dla nich zaden rynek zbytu!) w wyzszej cenie. Juz nawet nie mowie u uzywkach, bo w sumie jak szukac uzywek, gdy konsole kupilo 5 osob na krzyz, z czego 4 cebula konta z allegro.Ide o zaklad, ze gdyby MS wprowadzil SharePlay to Don z Dadym pisaliby o rewolucji ! 

No masakra.

Gry są droższe na PS4, idź do sklepu, wejdź na allegro.
Sony niby lepiej dba o klienta ale ludzie co wysłali konsole do serwisu czekają już kolejny miesiąc.
MS gra w otwarte karty i nie smaruje dupy klientom tylko po to aby zaraz ją wydymać.
:reggie:

Opublikowano

Diablo 3 musi isc na bok, teraz masz The Hungry Horde i Luftrausees do ogrania.

Opublikowano

No bede gral jak szalony na swoim 5 calowym ledzie !

Kupuje regularnie, nie sa drozsze, uzywek Xbona na allegro nie znajdziesz za wiele.
Podobnie w centrum Warszawy - tyle gier w pudelkach sie sprzedaje, ze taki ElectronicDreams ma cale 2 sztuki, w tym Diablo po rosyjsku...
No swietny wybor tanich gier!

Edytowane przez easye

Opublikowano

pomijając ze mozna kupić karte 200zł za 165zł w sklepach to i tak sie opyla brac cyfrówki z racji na dodatki day one.

Opublikowano

Tak, tylko większość skradania/walk z bossami i reszta solidnych rozwiązań z Batmanów to jednak zamknięte pomieszczenia. Miasto służyło mi głównie do przemieszczania się z HUBu do HUBu.

prawie jak zelda. czy w polskiej wersji sunset overdrive któremuś z bohaterów podkłada głos janusz boberek?

Opublikowano

No bede gral jak szalony na swoim 5 calowym ledzie !

Kupuje regularnie, nie sa drozsze, a uzywek na Xbona to nawet na allegro nie znajdziesz za wiele...

http://allegro.pl/gry-na-konsole-microsoft-xbox-one-147123?ref=culture.entertainment-layer-popular&buyNew=1

Po co się okłamywać. 

Opublikowano

Ty easye lepiej mnie nie szturchaj bo jak mi się będzie nudzić to znowu będę Cię musiał rozjechać jak auto kota na drodze :)

Opublikowano

Don idz zobacz czy nie ma Ciebie gdzies na zagranicznym serwisie w dziale konsoli ktorej nie posiadasz i temacie o grze w ktora nie grales  :teehee:

No i - porownaj sobie ceny. Pudelkowe gry nie sa tansze!

Edytowane przez easye

Opublikowano

(doprawdy świetnie wydać tyle pieniędzy w ciągu 2 miesięcy, podczas gdy klpaki dostawały exy przez cały rok)

ps

I DriveCluba - FH2

xD 

tobie nawet nie ma sensu odpisywac bo zyjesz w jakims alternatywnym swiecie, 

ale w marcu byla premiera TF wiem wiem ograles prawilnie na swoim pc na ktorym ogrywasz kazdego exa z xboxa.

Opublikowano

easye - przecież Ty cały czas rozpisujesz się o grach, których nigdy na oczy nie zobaczysz sooo...?

Opublikowano

ps

I DriveCluba - FH2

xD

tobie nawet nie ma sensu odpisywac bo zyjesz w jakims alternatywnym swiecie,

ale w marcu byla premiera TF wiem wiem ograles prawilnie na swoim pc na ktorym ogrywasz kazdego exa z xboxa.

Nie tyle ograłem co multiplatformy nikogo
Opublikowano

Don idz zobacz czy nie ma Ciebie gdzies na zagranicznym serwisie w dziale o konsoli ktorej nie posiadasz i temacie o grze w ktora nie grales  :teehee:

No i - porownaj sobie ceny. Pudelkowe gry nie sa tansze!

Diablo tańsze.

Rayman tańszy.

Assasin tańszy.

FIFA tańsza.

Shadow Warrior tańszy.

Długo jeszcze muszę porównywać?  :obama:

Opublikowano

Link, bo ide o zaklad ze jak zwykle zle szukasz, podajesz ceny cyfrowych dystrybucji - standardowo konfabulujesz.

:teehee: Don mi by sie nawet nie chcialo trzepac dziennie tyle postow co Ty w tematach gier, w ktore moze nigdy nie zagram...

Edytowane przez easye

Opublikowano

No widzisz, tym się różnimy, że ja na 100% zagram, a Ty nie :)

Opublikowano

Easye dziwi się, że brak używek jak wszystkich xboxów w polsce jest może 1000 kiedy ps4 jest jak mrówków :reggie: Przecież to normalne, nie pamietasz ile było używek na gametradzie gier na ps3? Swoją drogą to sony ładnie dymało graczy w polsce jak podniesli ceny do 259zł sugerowanych na premierę God of War'a 7 :obama: wiedzieli co zrobić żeby przygotować grunt pod nową generację a MS mimo, że w polsce nie jest jakoś bardzo silny to sprzedawał gry na premierę za 169zł. Pamietam jak 3 tygodnie po premierze Halo 4 kupiłem je w ulitimie za 119zł nawet z dubbingiem! (chociaż to była ch.ujnia straszna).

ZDUNEK KOMFABULUJESZ BO CENY Z MARKETU PODAJESZ XDDDD

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Link, bo ide o zaklad ze jak zwykle zle szukasz, podajesz ceny cyfrowych dystrybucji - standardowo konfabulujesz.

:teehee: Don mi by sie nawet nie chcialo trzepac dziennie tyle postow co Ty w tematach gier, w ktore moze nigdy nie zagram...

Jeden z tysięcy.

http://microsoft.strefamarek.allegro.pl/rayman-legends-xone.html

I popatrz wcześni bo jak zawsze dajesz info z dupy.

Opublikowano

czy w polskiej wersji sunset overdrive któremuś z bohaterów podkłada głos janusz boberek?

Boberek jako Drejk, czy król Julian jest świetny, ale jego oryginalna wersja to jest kurfa Miszcz.

penguin722.jpg

tumblr_mpef8yT08C1r73gy7o1_500.png

Za chooja bym się nie kapnął że to ten sam Oh Crap Nathan Drake. 

Opublikowano

tyle gier na vite....vita ostatnia konsola dla prawdziwych graczy!!!!

Opublikowano

Ja ci daje link do nowej gry od MS a ty mi link do używki od pana Zdzisława i to w podobnej cenie   :facepalmz:

http://allegro.pl/cenega-rayman-legends-ps4-i4746572619.html

Kupuj Ona ! 6 zl na mielonke bedzie !

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.