Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A gdzie masz napisane na aukcji ze to nowa ?

http://allegro.pl/ce...4746572619.html

Bo sprzedażą zajmuje się MS i jest napisane:

"Produkt fabrycznie nowy", "możliwa FV"

Nie musisz szukać dalej, gry na Xboxa po prostu są tańsze. 

EDIT: Nawet jak zaoszczędzę 15zł na grze to będzie dobrze bo te twoje 6zł to znów z dupy bo nie liczysz wysyłki.

Edytowane przez Zdunek

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Eh easye już myślałem, że bedą z ciebie ludzie a tutaj znów bełkot.

Opublikowano

pisze jak ch.uj - stan: nowy

te (pipi) klapy teraz będą się o ceny gier licytowały, co za upodlenie baronów gejmingu

z czym do ludu

Opublikowano

Stary, ale kto sie licytuje ? To Dadi wyskoczyl z tanszymi grami na Ona - jak mu chodzilo o cyfrowe dystrybucje, ktore i tak sie nikomu nie oplacaja (poza tymi ktorzy obecnie cebula-"a to przeciez takie zlodziejstwo!") - w pozostalych przypadkach, czy to nowych wersji plytowych czy uzywek tak z wiadomych wzgledow o ktorych wspomnial Bluber nie jest i szukanie Zdunka jakiejs 1 aukcji o 6 zl tanszej gdy tego nie zmieni.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Tansza nowka < drozsza uzywka.

Kolejna barjera logiki klapkow zostala przebita.

Opublikowano

xD
Wymieniłem ci gry które znalazłem, pierwsze lepsze.
Ale widzę że dalej żyjesz w zakłamaniu, no nic, nie będę się dalej sprzeczał bo to jak gra w tenisa ze ścianą:
nie ważne jak uderzysz zawsze wróci do ciebie chociaż z mniejszą siłą.

Opublikowano

Ale wiesz, że jak masz tańsze cyfrówki to tansza :cebula: wychodzi? :Coolface:

Opublikowano

xD

Wymieniłem ci gry które znalazłem, pierwsze lepsze.

Ale widzę że dalej żyjesz w zakłamaniu, no nic, nie będę się dalej sprzeczał bo to jak gra w tenisa ze ścianą:

nie ważne jak uderzysz zawsze wróci do ciebie chociaż z mniejszą siłą.

Trzeba byc naprawde mocno biednym by zwracac uwage na roznice rzedu 6 zł przy cenie 200 za gre. Moglbys pewnie takze na tej samej zasadzie wyszukac gry drozsze na One, no i nadal twierdze, ze latwiej kupic uzywke na PS4 - chocby Diablo ktore wymieniles.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Czyli są tańsze?

Jakie 6zł? 15 to raz, już ci pisałem że masz wysyłke.
Jak masz za dużo kasy to już wiem po co ci PS4, kończymy tą żenującą rozmowę. 

Opublikowano

Jak juz to 10 matematyku. Ja nie wiem po co Ty chcesz kupic PS4 - nie lepiej byloby miec Xbona ? Zaoszczedzisz na wysylce 20 razy i masz gre za free!

Edytowane przez easye

Opublikowano

O, patrzta go, wielki bogacz.

Ile masz bogaczu gier na polce?

Bo ja slyszalem, ze uprawiasz zaawansowany cebuling i sprzedajesz w niedziele, z dopiskiem, ze wysylka w srode.

Opublikowano

Gry są droższe na PS4, idź do sklepu, wejdź na allegro.

skoro nie widać różnicy to po co... oh wait...

The PS4 version of Alien: Isolation hits 30 fps throughout with frame-rates only mildly impacted in more demanding scenes. On the other hand performance takes a bigger hit on the Xbox One, where frequent frame-rate drops and tearing is commonplace.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-alien-isolation-performance-analysis

No ale sprawdźmy te wyższe ceny gier na ps4 w praktyce;

Zaglądam na ceny na ultima.pl a tam lepsza wersja Obcego tańsza o dychę:

http://www.ultima.pl/search.php?search=Obcy+Izolacja&x=0&y=0&platform=dummy&agelimit=dummy&genre=dummy&pricemin=&pricemax=

Na Blackgames ceny Aliena identyczne:

http://www.blackgames.pl/advanced_search_result.php?keywords=alien+isolation&osCsid=835a4ee6588a905ccadffbf8ac06dcb8&x=0&y=0

The Evil Within w Ultimie - wersja z gorszym blurem i rozdziałką na X1 za 239 zł. I za 209 na PS4.  :facepalmz:

Destiny na X1 za 209 i 199 na ps4:

Gdzie wy kurfa kupujcie te gry na ps4? W Empiku? 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Jak juz to 10 matematyku. Ja nie wiem po co Ty chcesz kupic PS4 - nie lepiej byloby miec Xbona ? Zaoszczedzisz na wysylce 20 razy i masz gre za free!

Z grzeczności napisałem 15zł bo nie chciałem cie niszczyć.

Zobacz z grzeczności najtańszą formę dostawy:

Rayman X - 100zł

Rayman PS4(z nie oficjalnego sklepu) - 120.90zł

RÓŻNICA: Prawie 21zł za grę

co to dla panicza, phi, grosze, bogacz...

Opublikowano

Koledzy, kłócicie się o coś, co jest głupie nawet jak na ten temat.

Opublikowano

No wlasnie mialem pisac xD

Poyebawszy was panowie ? O ceny gier XD ?

Opublikowano

ragus wychodzi z nich tylko cebulactwo, bo każdy wie ze gry są w tej samej cenie.

Opublikowano

Ja przestaje już ciągnąc temat, bo niektórzy nawet dobrze nie czytając nie mówiąc o pisaniu.

Widzieliście już PS Na Żywo na PSV?

Opublikowano

No tak, jeszcze napisz ze zlozylbys sie z kumplem i wysylke mial za 0 zl   :teehee:

Tak czy siak - Zdunek dlaczego nie kupujesz Ona ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

na XO multiplatformy powinny być droższe, w końcu lepiej się na nim gra, to i cena za taką wygodę powinna być wyższa.

Opublikowano

no na ultimie są. DAT komfort grania offline w droższe Alien Isolation ze spadkami framerate zamiast betonywych 30-stu, czy TEW z gorszym blurem.

polecam ten sklep wszystkim koneserom gejmingu.  :sir:

Opublikowano

o jeżu no, a na ps4 w Evil Within masz 30 fpsów i spadki za 200zł kiedy na PC możesz mieć 60fps bez letterboxa za 119zł I CO TERAZ PANICZU?

Opublikowano

A na PC 2 razy taniej i lepiej, skończcie już ...

EDIT:

Widzę, że bluber mnie uprzedził ;)

Edytowane przez Ins

Opublikowano

na XO multiplatformy powinny być droższe, w końcu lepiej się na nim gra, to i cena za taką wygodę powinna być wyższa.

I tak jest, tylko że odejmują później za rozdzielczość i ilość klatek na sekundę i cena jest taka sama.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.