Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ex4ct, co to? jakiś fejk czy Sony coś takiego wypuściło? jeżeli to nie fejk to wygląda mi no na zapowiedź nowej Yakuzy, tylko, że ta została już niedawno zapowiedziana.

Mhm, bo Yakuza ma pedalskie serduszka wytatuowane czarnym tuszem.

Masakra, jak to jest oficjalne to tylko potwierdzili jaka jest ich grupa docelowa.

10401356_1020506787975316_74921622863538

dyskutujmy XD

:facepalmz:

Edytowane przez Bansai

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ex4ct, co to? jakiś fejk czy Sony coś takiego wypuściło? jeżeli to nie fejk to wygląda mi no na zapowiedź nowej Yakuzy, tylko, że ta została już niedawno zapowiedziana.

myślę że za głęboko szukasz....

75798680634959618329.png

Opublikowano

"AND THE HARDCORE"

xDDDD

Chyba hardcore janusz

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Yakuza i tribale :facepalmz:

Opublikowano

Mhm, bo Yakuza ma pedalskie serduszka wytatuowane czarnym tuszem.

Masakra, jak to jest oficjalne to tylko potwierdzili jaka jest ich grupa docelowa.

yakuza to w ogóle nie ma takich tatuaży jak ten kolo.

Ale coś co przypomina japońskiego smoka po lewej i poobijana ręka trochę mi zasugerowały bitkę i japońskie klimaty. Tyle.

"AND THE HARDCORE"

xDDDD

Chyba hardcore janusz

Byłbym zapomniał, na XO przecież tyle hardcorowych gierek.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Skakalbym ze szczescia i biegal po scianach ale nie ma opcji, Sega juz wypiela konkretnie dupsko na zachod, niech zra gruz.

Opublikowano

było więcej dreamcastów kupić, a nie teraz z du.py strzelacie.

Opublikowano

W Sunset Overdrive możesz skakać ze szczęścia i chodzić po ścianach. Polecam.

Opublikowano

W Sunset Overdrive możesz skakać ze szczęścia i chodzić po ścianach. Polecam.

No przeciez czekam chyba az mi odblokuja cnie.

@tk

DCka z Shenmue I i II do dzis mam w szafie.

Opublikowano

nowy COD w 900p na Xbox One XD

czemu nie jestem wcale ku.rwa zaskoczony?

to robi się nudne :(

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

@hav3n

No na razie niespecjalnie, przed grypą było lepiej :(  Teraz ciągle leki biorę, browara wypić nie można i człowiek spięty chodzi.
Ale cóż, trzeba posty gdzieś nabijać.

Choć oczywiście i bez tego masz rację. Niektóre wypowiedzi w tym wątku to ostre przegięcie nawet jak na trolling. Zresztą to nie tak, że jestem całkowicie nowy. FPE czy NEOGO (R.I.P) czytałem od dawna. Czasopisma powiązane też. Kiedyś trzeba było i zacząć pisać wreszcie, szczególnie, że wraz z wiekiem liczba grających znajomych się wykrusza, a z kolegami od CS;a, czy Lola specjalnie o konsolach się nie pogada :D

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

Exact jakby kogokolwiek obchodził Cod to wtedy rozumiem beczkę a tak? Ot gó.wno w 900p no straszne rzeczy.

Opublikowano

Exact jakby kogokolwiek obchodził Cod to wtedy rozumiem beczkę a tak? Ot gó.wno w 900p no straszne rzeczy.

też prawda, ale fakt jest faktem, Titanfallem się każdy tutaj jarał bo ex, więc dałem, nowy Cod to Titanfall 2

Opublikowano

Nowy CoD to Crysis 4.

Opublikowano
nowy COD w 900p na Xbox One XD

i oni jeszcze to gó.wno z bundlu z konsolą chcą opychać. 1080p nieosiągalne dla ms nawet w ich flagowych tytułach. najpierw SO, teraz CoD. to już przestaje być śmieszne...

nowy Cod to Titanfall 2

AW było w przygotowaniu chyba grubo przed Titanfallem.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

PEGAZUS-PSX-XBOX-XBOX360-PS4

Tak dotychczas wyglądała Moja historia. Pomyśicie, że zakończyła się fatalnie przez wzgląd na ten ostatni system...

Wybawca jednak nadszedl i nastąpila korekta.

PEGAZUS-PSX-XBOX-XBOX360-PS4-XBOXONE.

DZIĘKUJĘ ZA PLUSIKI

Opublikowano

też prawda, ale fakt jest faktem, Titanfallem się każdy tutaj jarał bo ex, więc dałem, nowy Cod to Titanfall 2

Zresztą singiel będzie w 1080p, multi w 900p/60fps więc nie ma tragedii to raz, dwa Ghosts był na ps4 bez patcha w 720p  i recenzenci pisali, że zdecydowanie rózni się od wersji na XO, która też była 720p top kek

Opublikowano

W nowym PE, HIV pisze, że Destiny nie przypadnie do gustu januszom, fanom wybuchów i pustych pifpafów, tylko koneserom i hardkorowcom.

Jak się forumek odniesie do tych słów?

Opublikowano

SO jest w 900p? A nawet nie wiedziałem.

@Figaro

PSXE:

-Mordor 10-

-Oby Bayonetta 2 wyszła na PS4

-Journey top 10 platformerów

PSXE - g.... o.......

Edytowane przez ragus

Opublikowano
PEGAZUS-PSX-XBOX-XBOX360-PS4

Tak dotychczas wyglądała Moja historia. Pomyśicie, że zakończyła się fatalnie przez wzgląd na ten ostatni system...

Wybawca jednak nadszedl i nastąpila korekta.

u mnie identyko,  z tym że nigdy nie kupie tego szrota xbox one. no i jeszcze wcześniej było c64 i gejmboj po drodze.

SO jest w 900p? A nawet nie wiedziałem.

jest w 720p, widziałem na yt.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

>czytanie hiv'a

Opublikowano

W nowym PE, HIV pisze, że Destiny nie przypadnie do gustu januszom, fanom wybuchów i pustych pifpafów, tylko koneserom i hardkorowcom.

Czyli co, HIVowi nie spodobalo sie Destiny ?

Opublikowano

Ta, a Mordor to duchowy nastepca Dungeon and Dragons.

Co oni tam cpaja to nawet nie

Opublikowano

ameprod->c64 (a na komunie stacja dyskow)->amiga600->pc->psx->ps2->ps3->psp->vita->ps4

cala moja historia posiadanych przeze mnie systemow do grania

Opublikowano

Rambo (podróba A2600) -> C64 -> Pegatron -> SMD -> PS1 -> PS2 -> X360 -> XOne

Tak brnąłem przez generację.

Oczywiście cała reszta platform była, ale jako sprzęty poboczne do ogrywania exów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.