Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

To zagraj jeszcze raz w te PGRy, bo model jazdy w obu grach jest po prostu inny. Już bliżej Forzie Horizon do PGRa.

A DriveClubowi właśnie blisko do PGR-a i Forzy Horizon, różnica na plus dla DriveCluba polega dodatkowo na kontakcie samochodu z podłożem, którego w FH2 prawie nie ma.

Edytowane przez eX4cT_PL

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

że musiałem odłączyć konsolę z prądu.

Power 10 sec przytrzymaj i po kłopocie.

Przepraszam, ale nie znam się na tych informatycznych sztuczkach, ja wracam wieczorem z tyrki, chcę rozłożyć się przed konsolą, rozegrać rundkę w beefa, 2 meczyki w fifkę i skończyć, a ty mi tu jakimś informatycznym slangiem atakujesz, jakieś "power" jakieś "sec", co to jest w ogóle? Przykro mi, ale ja mam życie, rodzinę i nie mam czasu na takie rzeczy. W ogóle dlaczego ja w ogóle z tobą rozmawiam? Pewnie siedzisz przed konsolką jak jakiś dziecko i przechodzisz gry dla nolife'ów i potem chwalisz się innym przegrańcom życiowym, że zrobiłeś coś tam, czy innego.

temat janusze gamingu jest nizej

Opublikowano

Model jazdy, ryk silników, wysoki poziom trudności, poczucie speedu nawet w przypadku klasy średniej odstawiajace GT i Forzę MS plus oprawa miały szansę uczynić tą gierkę na solidne 8+.* Z drugiej strony kiedy nie domagają takie podstawy jak online, a punkty traci się czasami nie z własnej winy, gra jest przekreślona niczym LBP dla purystów platformerów za samą mechanikę skoku. Autentycznie mam nadzieję że polecą głowy i będzie to nauczka dla inych devów, jak i Sony. X1 ma naprawdę udaną końcówkę roku, choć i tak najlepiej dostarczyły w nim Alien i TEW.

*Grałem we wszystkie z wymienionych jak coś.

Opublikowano

milion razy przerabiane - model jazdy dobry, grafa dobra, trasy dobre ale procz tego mamy spierolony tryb sieciowy, s(pipi)one multi, s(pipi)one rankingi, 5 dubstepow na krzyz, niedzialajce wyzwania i nudny do bolu tryb kariery

Ale czemu klamiesz?

Najwieksza wada wymieniana w recenzjach to model jazdy.

Jak dlugo bedziesz jeszcze tak klamal?

Opublikowano

DC miał szanse zostac naprawde kozackim system sellerem dla PS4. Serio jak wszystko działa to w te gre mi sie zajepiscie pyka. A jak jeszcze dadza wkocu wyzwania i poprawia stabilnosc to racer TOP. Tylko jest jedno ale. Jak wkoncu zacznie wszystko działac

Narazie stał sie system sellerem dla Xbona , czego jestem przykaładem, 

PS: Dave - model jazdy jest swietny

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano

Ok, wszyscy recenzenci klamia, klapersy mowia prawde.

Edit: 69.95% xDDDDDDD

To juz nawet nie jest guwno obesrane, to jest guwno obesrane, z dupy wysrane.

Opublikowano

NO (pipi). Dlaczego stawiasz opinie Jednego goscia ponad innego. To ze ktos jest (pipi) jakims pismakiem nie robi z niego wyroczni.

Tymbardziej ze recenzje mogła napisac Jadzia stojac pod Społem. A nie to Zagramaniczne , wiec Jenny next to the SPAR

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano

prosze o cytaty z tych recek gdzie tak narzekaja na model jazdy, ja na szybko przejrzalem kilka i w kazdym albo zachwycali sie modelem albo pisali, ze jest ok i go nie ganili, ganiali nude kampanii, zawartosc, ktorej nie ma a dopiero dojdzie itp

Opublikowano

Klapki grają w exa "Miała być gra na premierę, wyszła rok później i brakuje jej połowy contentu" oraz w zręcznościówkę "Traf idealnie w moment działającego online". A na Xboxie jakieś prawdziwe, pełne pozycje, ha ha, beka z zielonych botów. Okłamujcie się dalej, że macie czas na faktycznie granie w gry.

edit: boty mnie minusują, kiedy to ja im słodzę ;/

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

milion razy przerabiane - model jazdy dobry, grafa dobra, trasy dobre ale procz tego mamy spierolony tryb sieciowy, s(pipi)one multi, s(pipi)one rankingi, 5 dubstepow na krzyz, niedzialajce wyzwania i nudny do bolu tryb kariery

Ale czemu klamiesz?

Najwieksza wada wymieniana w recenzjach to model jazdy.

Jak dlugo bedziesz jeszcze tak klamal?

a jak tam Forza na kierze bez Force Feedbacka za kilka stów XD? już wszystko sprzedane czy jeszcze GOTY?

Opublikowano

Jestem 12 w klubie składającym się z 150 członków.

Kiera jest bardzo dobra.

Pozdrawiam was klapki, jak tam call of duty goty na ps4?

XD

Opublikowano

To pewnie wychodzisz z wyścigów i nie zalicza porażek xD jak ratio w killzonie

Opublikowano

Jestem 12 w klubie składającym się z 150 członków.

Reszta gra w DriveCluba?

Opublikowano

Jak niby maja grac skoro nie dziala? Nacpales sie?

Opublikowano

Jak niby maja grac skoro nie dziala? Nacpales sie?

A mi działa*

połowa gry

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Bociarnia wypracowala tymczasowa przewage nad klapami i juz lize sie po zielonych jajkach plusujac siebie nazwzajem oraz zgodnie minusujac niebieskich giaurow. Chyba w tym temacie hasla: "to wszytko dla beki" i "mam dystans do tego topiku" przestaly wlasnie obowiazywac. Internet sirius biznes a gimby wszystko zepsujo.

Opublikowano

Macie krew na rękach. Tak, krew. Wiecie co się właśnie stało? Dzwoniła do mnie mama Irasa, okazało się, że chłopak popełnił samobójstwo. Powiesił się, zostawił list pożegnalny, w którym napisał, że nie może znieść szkalowania go w internecie. Brawo. Mam nadzieję, że odpowiednie kroki zostaną podjęte, zostało już złożone zawiadomienie prokuratury.

Czemu nie możecie normalnie pisać, komentować, rozmawiać tylko musicie szkalować klapów? Nawet sobie nie wyobrażacie co on przeżywał - nie miał normalnej usługi sieciowej, grał w Watch Dogs na kierownicy i bał się wchodzić do działu Xbox, żeby nie zobaczyć jakie megatony ogrywają właśnie Boty. Jedyne co miał to PS4 i konwersacje sieci PSN, a nawet to mu zabraliście!

Nie pierwszy raz spotykam się z takim aktem przemocy w internecie. Dwa lata temu również mój znajomy z gry online popełnił samobójstwo bo dużo ludzi w internecie się z niego śmiało, myślałem, że ten przypadek był wystarczająco nagłośniony, ale mylę się. Brawo forumowe trolle, tak trzymać.

To uczucie, gdy do drzwi zapukał kurier i przyniósł Jedyną słuszną konsole xD Klapki tak bardzo roz(pipi)ane, a PS4 też tak bardzo roz(pipi)ane xD Żałuję trochę, bo spoko konsola była z niej, a Sony roz(pipi)ało przypadkiem, bo nie potrafią robić gier xD Śmiecham, bo Klapki płaczą, a ja wale konia za ścianą i Gram w Sunseta, a ex4ct ich pociesza, a ja se siedzę za ścianą i (pipi)a jestem graczem poza kontrolą, pasożytem zawadiakom, maskotką domową i strażnikiem domowego ogniska. Siedzę za ścianą i (pipi)a jestem w innym świecie, problemy z DriveClubem i siecią są tam, a ja tu jestem i mam też skarpety góralskie za(pipi)iście grube i nie mam koszulki i same majtki i się śmieje, w szafce mam czipsy i batony xD 

Xbox_One_35657846_top01.jpg

Opublikowano

Uhu, czyja to niby konsola ?

Bociarnia wypracowala tymczasowa przewage nad klapami i juz lize sie po zielonych jajkach plusujac siebie nazwzajem oraz zgodnie minusujac niebieskich giaurow. Chyba w tym temacie hasla: "to wszytko dla beki" i "mam dystans do tego topiku" przestaly wlasnie obowiazywac. Internet sirius biznes a gimby wszystko zepsujo.

Wszyscy udaja dystans jak Rayos, no i co zrobisz ? No nic nie zrobisz.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Niebieski xbox, kur.wa czy moze byc cos bardziej ironicznego? xD

Opublikowano

Ok, wszyscy recenzenci klamia, klapersy mowia prawde.

Edit: 69.95% xDDDDDDD

To juz nawet nie jest guwno obesrane, to jest guwno obesrane, z dupy wysrane.

Weź tabletkę, bo ci odbija, model jazdy w tej grze jest świetny, co mówią prawie wszyscy tutaj, którzy kupili grę.
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

A co maja mowic jak wydali 200zl na takiego crapa, ze sa idiotami i ich sony wydymalo na sucho?

Opublikowano

Haha, siarczysta bomba prawdy przyjacielu.

Opublikowano

dokladnie sam o tym pisalem, ze jedyne pochlebne opinie o DC to ida z ust psychofanow sony ale co sie im dziwic jak jedyna gra do ktorej moga porownac model jazdy to NFS Rivals xD

Opublikowano

A co maja mowic jak wydali 200zl na takiego crapa, ze sa idiotami i ich sony wydymalo na sucho?

Sony jest jak ten wielki, gruby murzyn dzielący celę ze skazańcem. Najpierw mówi, że będą najlepszymi przyjaciółmi, a potem się dopiero zaczyna...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.