Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Powiedział YETI nie ograwszy do tej pory Infamous: SS, a tasujący się przy premierze do każdego gifa.

Mówisz YETI, myślisz kompromitacja.

:reggie:

Opublikowano

Suteq ty ukończyłeś choć jedno FF?  :kaz:  

Opublikowano

Powiedział YETI nie ograwszy do tej pory Infamous: SS, a tasujący się przy premierze do każdego gifa.

Mówisz YETI, myślisz kompromitacja.

:reggie:

Moim zdaniem YETI bardzo mądrze zrobił i szanuję go za to - nie stracil czasu na gó.wno obesrane. Kupiłem tego pedała w rurkach i przez cały czas gry czułem olbrzymi niesmak. Machnąłem platynę, żeby nie było że wyrzuciłem kasę w błoto, próbowałem polubić tę grę, ale niestety Sucker Punch nigdy nie potrafiło zrobić przyzwoitego tytułu, podobnie jak Media Molecule powinni zdechnąć i przestać robić gry :(.

Dobrze, że takie Square Enix odżywa i już niedługo zagramy w mesjasza FFXV, no i Call of Duty nowe wyszło. Jest dobrze panowie.

Opublikowano

Moim zdaniem YETI bardzo mądrze zrobił i szanuję go za to - nie stracil czasu na gó.wno obesrane. Kupiłem tego pedała w rurkach i przez cały czas gry czułem olbrzymi niesmak. Machnąłem platynę, żeby nie było że wyrzuciłem kasę w błoto, próbowałem polubić tę grę, ale niestety Sucker Punch nigdy nie potrafiło zrobić przyzwoitego tytułu, podobnie jak Media Molecule powinni zdechnąć i przestać robić gry :(.

Ja nie mówię, że nie zrobił źle czy dobrze tylko wytykam mu jego niekompetencję bo skoro tasował się przy premierze do gifów z gry to logiczne, że taki osobnik grę kupi jak najszybciej(no bo po (pipi) jarać się grą której się nie kupi lel), a tymczasem mamy listopad a YETI dalej się zasłania, że gra w multi TLOU. XD

Serio nie zdziwię się jak będzie premiera Bloodborne, a on dalej będzie pisał "nie ma czasu na grę, wczoraj 2 partyjki w multi TLOU i tyle".

XD

Taki człowiek komedia.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Oczekujesz kogoś kompetentnego? W konsole wars? :/

Nie da się. Tutaj 90% to trolle, sezonowcy i typy co przejdą w ciągu roku 15 gier. Szkoda, że nie ma for dla prawdziwych graczy hardkorowych, takich jak ja, z dziewiczym wąsem i bez życia. Tam można by było kompetentnie podyskutować o tym, jakie InFamous jest słabe, a Pix the Cat ukazuje kocią transcendencje w neonowy świat wnętrza telewizora.

Edytowane przez ping

Opublikowano

ping ja nie pisałem tylko o CW. ;)

Opublikowano

Suteq ty ukończyłeś choć jedno FF?  :kaz:  

d897d9a7e07c.jpg

:taknieco:

Opublikowano

No z tym infamousem trochę ośmieszasz rycerzy sony yeti, no chyba że ciągle grasz w resoguna on listopada.  :reggie:

Opublikowano

Nie wmówisz mi że suteq że nie kręci bicie różowych żelków ośmiolatką.  :sir:

ninokuni-003.jpg

no jak to nie może być osom?  :smutas:

Opublikowano

1.Trzeba byc chorym fanatykiem z kompleksem przynaleznosci aby jarac sie sprzedaza konsol.

2.Jak MS pobije w tym miechu Sony (bo jak w tym sie nie uda, to juz szans nie maja praktycznie na to w ogole), 

1. Albo myśleć perspektywicznie. Większy rynek to więcej lepszych gier. Spójrz na Vitę, jakie exy/gry dostaje. Tylko i wyłącznie z powodu sprzedaży. 

2. Nie powiedziałbym, że pobije. Exy na X1 nie sprzedają się jak do tej pory aż tak dobrze, by odwrócić trend. Generalnie na sprzedaż konsol największy wpływ mają bundle z topowymi ( niekoniecznie dobrymi ) grami i obniżki cen. A zawodnikiem takiej wagi by spróbować, będzie dopiero Halo 1-4 RE. No i od początku przyszłego roku to Sony atakuje exami, więc co najwyżej to będzie chwilowe zwycięstwo.

A tak btw, to jeśli chodzi o sprzedaż konsol ogółem, to nie ma szału. Najbardziej obrywa... najbardziej chwalone tutaj Nintendo. ( mówię zarówno o WiiU i 3DS )

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Sony poki co bedzie atakowało jednym exem o ile nie bedzie jakiegoś opoźnienia które u Sony jest rzeczą normalną

Jak bedzie przesunięcie BB, to juz widzę tłumaczenia klapkow ze w sumie spoko bo bedą mogli ograć W3 ( ch,uj ze w poprzednie części nie grali no ale teraz jest na playstation to prawie jak ex) xD

Opublikowano

przecież 100 razy było mówione że BB w lutym to tylko rynek japoński. u nas będzie dopiero w czerwcu.

To przekonanie że preferowanie ps nad x-box = granie tylko na jednym sprzęcie  :pawel:

Opublikowano

Sony poki co bedzie atakowało jednym exem o ile nie bedzie jakiegoś opoźnienia które u Sony jest rzeczą normalną

Jak bedzie przesunięcie BB, to juz widzę tłumaczenia klapkow ze w sumie spoko bo bedą mogli ograć W3 ( ch,uj ze w poprzednie części nie grali no ale teraz jest na playstation to prawie jak ex) xD

Jak będzie zobaczymy. Jak do tej pory w Q1 stoi BB i The Order, z czego ten pierwszy ma konkretny hype, a drugi jest niestety wątpliwy. Może zadziała owczy pęd ?

Opublikowano

A tak btw, to jeśli chodzi o sprzedaż konsol ogółem, to nie ma szału. Najbardziej obrywa... najbardziej chwalone tutaj Nintendo. ( mówię zarówno o WiiU i 3DS )

Nie wiem czy 3ds obrywa? Od kogo? Stracili januszy na rzecz telefonów, ale konsola i gry nadal dobrze sie sprzedaja, a teraz jeszcze na nowym modelu zarobia.

Opublikowano

Faktycznie zapomniałem o The Order.

BB prezentuje sie super przedewszystkim klimat,

Co do Order to hajp opadł chociaz, settling rowniez na duzy plus i pewnie kiedys sprawdze go w akcji, jedyna lipa imo że obie te gry maja podobny design i maja premiere obok siebie

Opublikowano

przecież 100 razy było mówione że BB w lutym to tylko rynek japoński. u nas będzie dopiero w czerwcu.

To przekonanie że preferowanie ps nad x-box = granie tylko na jednym sprzęcie  :pawel:

A nie bylo potwierdzenia ze w Europie tez w lutym? :3

Opublikowano

Nie wiem czy 3ds obrywa? Od kogo? Stracili januszy na rzecz telefonów, ale konsola i gry nadal dobrze sie sprzedaja, a teraz jeszcze na nowym modelu zarobia.

Nintendo ma największy % spadek sprzedaży, drugie jest Sony, bo PS4 co prawda przebija PS3, ale Vita nie dorasta do pięt PSP, a MS w sumie ma fluktuacje góra - dół, za wcześnie by coś osądzać. No i oni nie maja handhelda co pewnie w tym momencie odbija im się na dobre.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Xone sprzedaje się od samej premiery lepiej od X360 w analogicznym okresie i trend ten się nie zmieni przynajmniej do końca roku biorąc pod uwagę, że nowe bundle w USA same ze sklepów wychodzą.

Opublikowano

Dobrze, że takie Square Enix odżywa i już niedługo zagramy w mesjasza FFXV, no i Call of Duty nowe wyszło. Jest dobrze panowie.

O ja yebie, gra to guwno obesrane, ale platynkę walnąć musiałeś.

Prawie jak Zeratul, WD to sraka, ale ponad 40h na calaka poświęcił :)

Opublikowano

Co zrobisz jak tylko takie gu.wna obestrane robia na ta konsole? No nic nie zrobisz.

Dobrze ze Ping przejrzal na oczy i dolaczyl do Zielonych Braci.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Dałem plusa kidnappie, KIDNAPPIE KUR.WA. Świat się kończy. :frog:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.