Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A te 180p to jest tak ogromna różnica dla oka czy tylko liczba na korzyść PS4?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Przeciez 1360x1080 to jest 1080p xD

To jest 900p, tyle, że w tym przypadku upscaling jest wyłącznie horyzontalny i podobno daje to lepszy efekt niż scalowanie w obu osiach. W taki sam sposób jest upscalowany singiel w rimejku Halo 2.

Opublikowano

Wiem Don, chcialem tylko zobaczyc komu piana pojdzie z ust...wszystko popsules :(

@Nemesis

Od 900p psuja sie oczy i zeby, nachodza nas uderzenia zimna i goraca oraz bole glowy. Nie polecam.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

A te 180p to jest tak ogromna różnica dla oka czy tylko liczba na korzyść PS4?

9 na 10 klapków nie zobaczy różnicy między 900p upscalowanym do 1080p, a natywnym 1080p.

Opublikowano

Halo 2 :wub:  Wczoraj mierzyłem się znowu z Legendary. Jak ja tam lubię dostawać wpjerdol, żeby potem masterować headshoty z oddali.

Opublikowano

Wiem Don, chcialem tylko zobaczyc komu piana pojdzie z ust...wszystko popsules :(

Spokojnie, mogę to naprawić.

Ekhm.

HAHA BEKA Z CIEBIE, JAK TO JEST 1080P, TO ORDER TEŻ JEST W 1080P, PRAWDA? DWULICOWOŚĆ BOTÓW NIGDY NIE PRZESTANIE MNIE ZADZIWIAĆ :)))

Opublikowano

A the order nie liczac pasow ile bedzie mial?

Jakich kur.va pasów?

Opublikowano

A the order nie liczac pasow ile bedzie mial?

Jakich kur.va pasów?

notsure-1.jpg

Opublikowano

Pasy też będą w full hd. Nie wiem o co chodzi.

Obraz pomiędzy pasami - 1080p. Pasy - 240p.

:Coolface:

Opublikowano

czyli na nextgeny CoD chodzi gorzej niż na pastgeny? W ogóle, to kiedy ostatnio CoD nie działał w betonowych 60fpsach? Za co ja w ogóle płacę na tych nextfailach? 

Opublikowano

czyli na nextgeny CoD chodzi gorzej niż na pastgeny? W ogóle, to kiedy ostatnio CoD nie działał w betonowych 60fpsach? Za co ja w ogóle płacę na tych nextfailach? 

Nigdy nie działał.

Opublikowano

Najlepsze ze klapy ch*j zobacza z tego fullHD w CoDzie jak servery w Czeczenii pojda z dymem  :Coolface:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

W multi chyba smigał

Opublikowano

No mówię o multi. Przecież zanim zacząłbym liczyć klatki w singlu, to gra by się już skończyła  :sorcerer:

nie no qurva, ale serio nigdy nie było 60 w singlu? bo mnie już głowa boli...

Edytowane przez Kalinho_PL

Opublikowano

W multi na 360 chyba było betonowe 60 co nie? [na 360]

Opublikowano

Nie było. Cod od zawsze śmiga 50 - 60 .

http://www.youtube.com/watch?v=9kZ7TTlGExA

Na PS3 momentami 30 fps, na X360 okolo 40.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

No przecież one nigdy nie były dopracowane te gry, na ps3 miały niższą rozdziałkę, a klatki czasem spadały nic nowego.

Opublikowano

No przecież one nigdy nie były dopracowane te gry, na ps3 miały niższą rozdziałkę, a klatki czasem spadały nic nowego.

Bzdura, Cod mial jeden z najlepszych framerate na pastgenach ( jako FPS i jako gra ogolnie ). Najlepiej radziło sobie chyba Diabolo 3, ale tam rozdziałka była masakryczna, nawet nie pół HD.

Takie same te 60 FPS w Codzie, jak w Larze Croft na PS4 czy innym Infamous. Koniec kropka.

handle-the-truth.gif

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Uuu, na ps3site juz niektorzy grac na ps4 nie moga :D

post-36266-1415055656,2849.jpg

Opublikowano

I tak COD stał się deal breakerem końcówki dnia. Czekam na chwalenie się lepszym Assasinem. 

Opublikowano

Bzdura, Cod mial jeden z najlepszych framerate na pastgenach ( jako FPS i jako gra ogolnie )

Typie, lol czy ty masz rozdwojenie jaźni? Wyżej wrzucasz filmik na którym jest pokazne jak spada framerate a co rozdziałek to

qWs3tuQ.jpg

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.