Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dodatkowo widać strzałkę na brzegu ekranu, pokazującą gdzie jest najbliższy przeciwnik za nami, lub obok nas... Coby zdążył odłożyć piwsko i skręcić kierownicą, by zagrodzić mu drogę...

No, jeszcze linia na drodze pokaże jak jechać i kiedy hamować. A jak się nie uda, to sobie cofnie czas i spróbuje jeszcze raz.

A nie, sorry. Takie coś tylko w Forzie.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jaczes zarzuć zdjęciami swojej kolekcji gier kiedyś.

Niedlugo zrobie zdjecie salonu, z ktorego zrobil sie pokoj nerda (*)

Na szczescie dziewczyna lubi te gadzety <333

Opublikowano

Dodatkowo widać strzałkę na brzegu ekranu, pokazującą gdzie jest najbliższy przeciwnik za nami, lub obok nas... Coby zdążył odłożyć piwsko i skręcić kierownicą, by zagrodzić mu drogę...

No, jeszcze linia na drodze pokaże jak jechać i kiedy hamować. A jak się nie uda, to sobie cofnie czas i spróbuje jeszcze raz.

Srsly, cofanie czasu to serio największe gó.wno casualowe, jakie wymyślono do tej pory

Opublikowano

Srsly, cofanie czasu to serio największe gó.wno casualowe, jakie wymyślono do tej pory

Dla mnie super, jestem casulem wyścigowym jeśli chodzi o pseudosimy i po jednym błędzie mogę sobie pomarzyć o 1 miejscu a tak cofne sobię czas i supcio.

Opublikowano

Jak tam żyjesz Macio po załamaniu i stracie chęci do grania? Powróciła ochotę na gierki znowu?

Wróciłem silniejszy.

Żadne załamanie, chwilowa przerwa, musiałem wyprostować kilka spraw zawodowych, żeby nie brakowało kasy na gierki :yes2:

Opublikowano
Dla mnie super, jestem casulem wyścigowym jeśli chodzi o pseudosimy i po jednym błędzie mogę sobie pomarzyć o 1 miejscu a tak cofne sobię czas i supcio.

zaraz wracam, idę zwymiotować

GAMING ZA 10 LAT PRZEZ TAKICH BLUBERÓW

KUUURWA, SEBA, HEADSZOT MI NIE WYSZEDŁ, MUSZE KUPIĆ 5 GEMÓW, ŻEBY PRZEZ 24H MÓC SE COFAĆ CZAS.

Opublikowano

Ale wy wiecie ze te wszystkie ulatwienia w Forzie mozna wylaczyc? Czy chodzenie po menusach was przerasta?

A moze po prostu Forzy nie widzieliscie na oczy i tak tylko gadacie bez sensu? Mysle ze ta ostatnia opcja jest najlepsza  :yes2:

Opublikowano

Powiedział koleś jarający się Uncharted :obama:

Opublikowano

Figaro jak jestes taki przekozak w wyscigach to w Horizon 2 wlaczysz sobie uszkodzenia mechaniczne i po kilku dzwonach na trasie Twoje auto bedzie gow.no obesrane.

Opublikowano

Zgadzajcie się na to, zgadzajcie. Zobaczymy za 10 lat.

we-re-all-doomed-doooooomed-i-tell-you.p

idealny kolor.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Przecidz Ty za 10 lat bedziesz gral w gry z 2006r wiec co sie tak spinasz xD

W ogole wielki z Ciebie obronca gamingu, a przez takich jak ty to juz cala branza by padla przez brak checi do zakupow.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Przecidz Ty za 10 lat bedziesz gra w gry z 2006r wiec co sie tak spinasz xD

W ogole wielki z Ciebie obronca gamingu, a przez takich jak ty to juz cala branza by padla przez brak obrotow.

Se w UK pracuje, zarabia miliony i myśli, że co, że możesz tak mnie obrażać po prostu?

Opublikowano

Cofanie czasu super sprawa jak człowiek miał wcześniej do czynienia z samymi tworami pokroju NFS, a chce się przesiąść na dużo bardziej wymagające gry jak Forza + oszczędność czasu dla tych co grają w ilościach hurtowych, a nie w 1 grę co 3 miesiące.

Pomijam fakt, że już sama świadomość, że w krytycznym momencie będzie można się cofnąć tak działa na psychikę, że człowiek lepiej jeździ bo nie jest taki spięty :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Przecidz Ty za 10 lat bedziesz gra w gry z 2006r wiec co sie tak spinasz xD

W ogole wielki z Ciebie obronca gamingu, a przez takich jak ty to juz cala branza by padla przez brak checi do zakupow.

No i haven spuscił bombę prawdy na Figaro :obama:

Swoją drogą ludzie już chyba mają wyj.ebane na kickstartera bo gierka od ex-twórców Bioshocka - Black Glove nie zebrała nawet połowy z poł milionowego goala.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ale zdajecie sobie sprawę ze w Forzie 1,2,3,4,5 , PGR 1,2,3,4 tez sa niewidzialne ściany za bandami?

Przepraszam za takie pytanie ale mając na uwadze płyciznę intelektualna wole rozwiać wasze watpliwości.

Bluber i tak wygrał internet pisząc o niebieskiej linii :-D, tak to jest jak sie wypowiada na temat czegoś o czym nie ma sie pojęcia.

Opublikowano

Bluber i tak wygrał internet pisząc o niebieskiej linii :-D, tak to jest jak sie wypowiada na temat czegoś o czym nie ma sie pojęcia.

czyli mamy ze soba coś wspólnego.

Opublikowano

Figaro, ale wiesz, ze w multi nie ma cofania czasu takze kiedy przychodzi do rywalizacji gracz vs gracz to wszystko jest jak powinno byc? Nie to co driveclub, kara za to jak Ci ktos wjedzie w dupe.

Opublikowano

Jak tam żyjesz Macio po załamaniu i stracie chęci do grania? Powróciła ochotę na gierki znowu?

Wróciłem silniejszy.

Żadne załamanie, chwilowa przerwa, musiałem wyprostować kilka spraw zawodowych, żeby nie brakowało kasy na gierki :yes2:

No wcześniej pisałeś, że straciłeś ochotę na granie :)

Opublikowano

Mógł stracić ochotę na granie przez problemy w życiu. Proste.

Opublikowano

Ja mam inną teorię, jego strata chęci do grania zbiegła się wraz z kupnem XO. Przypadek, nie sądzę :)

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

:oh_you:

Opublikowano

Ja mam inną teorię, jego strata chęci do grania zbiegła się wraz z kupnem XO. Przypadek nie sądzę :)

Ja mam lepsza, PS4 narobilo tyle szkody ze nawet XO nie udalo sie uratowac sytuacji ;).

Ale wyszedl Sunset i od razu macio zawital ponownie, Sunset, czyli gra ktora przywrocila mi nadzieje na to ze niesztampowe gry, nastawione na czysty fun, nie traktujace sie powaznie maja jeszcze miejsce bytu w gamingu, chce wiecej, blagam jak pies o druga czesc. Jedne z najwspanialej spedzonych 35 godzin w tym roku, gdyby mi ktos w 2013 powiedzial ze taka gra wyjdzie na platforme Microsoftu to obsralbym sie ze smiechu i nabral ochoty na odpalenie jet set radio, a tu prosze.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Suuuaaaabe w huy. Teoria jak u Macierewicza :)

Opublikowano

Wystarczylo napisac "slabe jak ps4", po co bluznic skoro "ps4" to taki dobry substytut slowa "chu..." :Coolface:

Edytowane przez Bansai

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.