Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

W dupe tez pewnie nigdy nie brales, cieszy Cie mysl o pierwszym razie?

chyba za dużo CW na dzisiaj co Copper?

Opublikowano

:obama:

Opublikowano

Może ktoś wkleić teraz logo Xboxa z podpisem wyższa kultura konsolowosci? Nie mogę tego zrobić na telefonie :(

Mam nadzieje ze moderacja zrobi z chamstwem porządek

Opublikowano

A jak nazwiecie wpychanie wam po raz 3ci tego samego? Caly czas widze tu posty o jakis wielkich kutasach wsadzanych przez sony i ms, a nagle klapow zabolalo proste pytanie.

@edit. Obrazac, geez... Nie mialem zamiaru nikogo obrazac, jak widac niektorzy nie potrafia zrozumiec prostej analogii.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Zróbmy może podsumowanie

Królestwo niebieskie ktore poleciało za chamstwo

- nikt

Wyższa kultura konsolowosci

- Soul

- luck

- copper w kolejce

- kubson który ma fory u innych botów

- Ins podobna sytuacja

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

venqsy.jpg

Opublikowano

byl forumkowy bolek i lolek czyli juras i iras ;)

Opublikowano

swoja drogą jak myślicie na kolejnej generacji beda jakieś remastery remasterów? :teehee:

To się dzieje już teraz.

RE: Remaster HD.

Opublikowano

Apropos brania w tyłek - UbiSoft mi przysłał mejla "walcz z AIDS, graj w Raymana".

Opublikowano

RE Remaster HD to:

Remaster HD na obecne konsole remakeu RE na gacka, gdzie pierwowzorem była gra na PSX. 

Remaster HD Remake'u

CZO TA BRANŻA

Opublikowano

Owszem, ale nie przypominam sobie chyba aż tak ostrego jechania po botach.

Jak sie mylę to cytat jakiś proszę.

Opublikowano

RE Remaster HD to:

Remaster HD na obecne konsole remakeu RE na gacka, gdzie pierwowzorem była gra na PSX. 

Remaster HD Remake'u

CZO TA BRANŻA

Skończy się sentymentalne pier.dolenie o tym, że nie robią już gier takich jak kiedyś :potter:

Opublikowano

Kazdy widzi co chce widziec. Prawda jest taka, ze oba obozy sie rowno jada, tylko klapy sa bardziej wrazliwe i kochaja szpagaty.

Opublikowano

RE Remaster HD to:

Remaster HD Remake'u

CZO TA BRANŻA

Japońce zawsze byli leniwi, ale niekiedy przechodzą samych siebie.

Ważne, że kasa im się zgadza.

Opublikowano

Kazdy widzi co chce widziec. Prawda jest taka, ze oba obozy sie rowno jada, tylko klapy sa bardziej wrazliwe i kochaja szpagaty.

Jako posiadacz zielonej petardy nie powinieneś używać brzydkich słów.

Opublikowano

Copper wejdz odsapnij od klawiatury, zaparz sie kawe, zagraj w jedna z miliona super exow na xone i wroc do tematu

jest subtelna roznica w nazywaniu ogolu zjawiska np "ea od dawna wali swoich klientow w tylek" itp niz personalne pisanie tego do kogos

Opublikowano

:banderas:

poleciał szpagat do moderacji

Opublikowano

Przeciez juz w tej generacji beda. Np Ratchet 1 na ps4, byl juz remaster na ps3 to teraz pykniemy remake.

Takze ta minka na koncu to beka z Sony kolego.

Oj tam Koper, dla mnie spoko akurat w Ratcheta jedynkę zagrywałem się jak cholera i chętnie zobacze w nowych szatach, to samo jest po stronie MS i Phantom Dust.

Przecież to oni zaczęli nazywac boty, zielonymi podludzmi, zarazą etc a szpagaty na moderacji robili jak ktoś przekrecił jego nicka xd Co do ciągłych aluzji o sexie analnym to też domena klapków odkąd pamietam teksty o wielkim kutasie microsoftu i rozepchanych odbytach botów więc ogarnijcie swoje sexualne fantazje i krytpogejowskie zaczepki bo sami zaczęliscie a teraz wielkie oburzenie :obama:

Opublikowano

W ciągu tygodnia wyszedł Dragon Age, Far Cry i odgrzewane ale nada smaczne GTA, a boty zamiast grać dalej w CW o Sunset Overdrive walczą? Przecież to wasze kolorowe obesrane nie obchodzi w tym momencie nikogo, bo normalni gracze cały swój wolny czas mają obstawiony lepszymi grami przynajmniej do lutego - a w lutym wiadomo co wychodzi.

Logika botów

Gra ze średnia 82% - dobra przystawka

gra ze średnią 80% - guwno obesrane.

Pójdźmy dalej - gra ze średnią 77-78% (D4, DR3) - dobra przystawka. Nie wiem po co dyskutujecie z towarzystwem, którego posty bardziej niż logiczny przekaz przypominają pijacki bełkot dworcowego menela.

Jurasa uwalili za spoiler z GoT'a, a Iras poleciał za pomylenie kopru z pietruszką. Przecież gdyby któryś z nich spłodził taki post, jak przedstawiciel WKK powyżej, to mieliby na karku ABW, CBA i Urząd Skarbowy :/

Opublikowano

I ten user ma Premiuma. JA SIĘ PYTAM - DLACZEGO

Opublikowano

Bluber, jest różnica zwracać sie do kogoś personalnie a mowić coś w uogólnieniu.

Tak jak zreszta Ficuś napisał.

Opublikowano
Jurasa uwalili za spoiler z GoT'a,

taaaaa xD

Opublikowano

Apropos brania w tyłek - UbiSoft mi przysłał mejla "walcz z AIDS, graj w Raymana".

Dobrze ze nie "walcz z AIDS rakiem, graj w Asasyna" ^_^

W ciągu tygodnia wyszedł Dragon Age, Far Cry i odgrzewane ale nada smaczne GTA, a boty zamiast grać dalej w CW o Sunset Overdrive walczą? Przecież to wasze kolorowe obesrane nie obchodzi w tym momencie nikogo, bo normalni gracze cały swój wolny czas mają obstawiony lepszymi grami przynajmniej do lutego - a w lutym wiadomo co wychodzi.

Wyborna logika, "chuy z exami i tak jest w co grac" - swiadomy konsument playstation jak mniemam.

A w lutym wychodzi szarobure gowno obesrane pod tytulem The Order, chciales chyba napisac "a w marcu wiadomo co wychodzi" ... klapy nawet jak juz exa kozackiego beda mieli to i tak wola wymienic jakas wydmuszke :/

Edytowane przez Bansai

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.