Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Iras mial juz pare warnow przeciez, to z pietruszka to byla przelanie czary goryszy i dopelnienie procentow, a nie ze polecial tylko za to

Jurasa nie kojarze w jakich okolicznosciach go odstrzelili

btw serio od jakiego tematu CW za bardzo przelewa sie na inne tematy forum i po prostu robi sie jego zaraza - gdzie te czasy przerobek hittlera czy tancow ruskich do techniawy w lesie, zamiast tego tu niektorym od czasu do czasu puszczaja tak nerwy jakby ktos obrazal ich rodzicow

gry na powaznie.....o zgrozo

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

nie od dziś wiadomo, że gierki to poważny biznes

Opublikowano

Akurat Fanek o tym pisal, wiec napisalem do niego, nastepnym razem bede pamietal, zeby uzywac liczby mnogiej :/

Fanek - jesli poczules sie urazony moim postem to oczywiscie przepraszam, nie lezalo to w moich intencjach.

Opublikowano

mi sie w ogole nie podoba strona w jaka zmierza ten topic - dawno juz zatracil swoja lekkosc, teraz tu jest tylko trolling, durne klocenie sie, obrazanie, analne aluzje i coraz wieksze grono osob co ten spor zaczynaja traktowac calkiem serio

to sa gierki ludzie, hobby, zwykla rozrywka na nudne wieczory, a nie fundamentalna czesc zycia, dajcie sobie fory

Opublikowano

to sa gierki ludzie, hobby, zwykla rozrywka na nudne wieczory, a nie fundamentalna czesc zycia, dajcie sobie fory

Gierki dla wielu to nie tylko hobby, ale i pasja, a gdzie pasja tam emocje :reggie:

Opublikowano

ok droga modernizacjo nie banować Coppera, ale jakaś przerwa od pisania należy sie za to

Opublikowano

zwykla rozrywka na nudne wieczory

Och nie. Jest to niezwykła rozrywka, cudowna, niebanalna, pełna uniesień, przygód, emocji.

Opublikowano

ja kocham gry video, praca w tej branzy bylaby spelnieniem moich marzen, gram od dziecka i grac bede do starosci ale mimo to nie kumam jak mozna sie obrazac i gotowac bo ktos ci obrazi kawalek plastiku

Opublikowano

droga modernizacjo

to jakiś rebus?

Opublikowano

Och nie. Jest to niezwykła rozrywka, cudowna, niebanalna, pełna uniesień, przygód, emocji.

ale Ficuś ma PS4

Opublikowano

ja kocham gry video, praca w tej branzy bylaby spelnieniem moich marzen, gram od dziecka i grac bede do starosci ale mimo to nie kumam jak mozna sie obrazac i gotowac bo ktos ci obrazi kawalek plastiku

JE.BAĆ WITĘ I PLEJSTEJSZONA CZWARTEGO I MATKĘ JEGO!

Opublikowano

ok droga modernizacjo nie banować Coppera, ale jakaś przerwa od pisania należy sie za to

No, jestem pewien ze moderacja (modernizacja XD) teraz bedzie chciala pokazac jak robia to co Fanek im mowi :sorcerer:

Opublikowano

Ficuś, kiedy ten temat był lekki? Przecież tutaj zawsze szło się na noże. Owszem jechanie po userach to przegięcie, ale kpienie i szydzenie to tutaj norma.

Opublikowano

:reggie:

Je.bać PS4 to się zgodzę, ale Vitę to Ty szanuj :/ DAŁEM CI JĄ TRZYMAĆ !
Opublikowano

Poszedł raport na Fanka za przekręcanie nazwy szanownej moderacji  :reggie:

Opublikowano

No, jestem pewien ze moderacja (modernizacja XD) teraz bedzie chciala pokazac jak robia to co Fanek im mowi :sorcerer:

to teraz wyjdzie na to, że ich przekręciłem i dla mnie ban xD

przyzwyczajenie z pracy, ludzie do okoła mnie w biurze pracują przy budowie autostrady i często pada te słowo :sorcerer:

Opublikowano

Mi sie nie podoba podejscie jednej ze stron do tematu.

Klapki pisza zielona zaraza, zielone robactwo - RAZ tak napisałem w odwecie i od razu szpagaty i przerwa w pisaniu.

Polowa klapkow pisze o wielkich (pipi)ach wpychanych przez ms, nagle jeden tekst o analu i wielki bol klapkow.

Soul zdecydowanie nie przekraczal granic wyznaczanych przez niektorych klapkow, ale polecial. Czemu? Bo "guernica go nie lubil", wiec raportowal go do skutku.

Luck ok, przesadzal.

guernica teraz nigdy nie dostanie bana, bo assassine sie wstawila za jego bana, wiec nikt nie bedzie chcial z modow, zeby poleciala z nim.

Masakra, kolejny CW to pewnie CW: parity

Edytowane przez Copper

Opublikowano

No i grałem w durnego killzłoma ;/

Opublikowano

btw serio od jakiego tematu CW za bardzo przelewa sie na inne tematy forum i po prostu robi sie jego zaraza - gdzie te czasy przerobek hittlera czy tancow ruskich do techniawy w lesie, zamiast tego tu niektorym od czasu do czasu puszczaja tak nerwy jakby ktos obrazal ich rodzicow

gry na powaznie.....o zgrozo

ej ale z historii nowożytnej to podobały mi się motywy z fotkami z konsolami i forumkiem w tle, który przerodził się w zdjęcia cycków lasek userów. A na to wszystko wpadł Rayos z cyckami niby ex z Internetów. no to były wesołe i wcale nie odległe czasy świetności CW. Coś koło 30tej strony może wcześniej, już nie pamiętam. 

Dziś tylko Czezky jadący po mnie za ch,uj wie co i i masakrujący niby pajgi co pierdoły-jednolinijkowce pisze. świetność CW jeszcze w Rodzynach jest

ale nadejdą lepsze czasy, świeżej gamingowej krwi nam brakuje w postaci soczystych tytułów, bo w zasadzie babrzemy się w jednym bagnie paru tytułów na krzyż.

Czaicie - rok next genów i parę tytułów na krzyż. 

Opublikowano

ale Ficuś ma PS4

Dobre. Naprawde dobre.

Opublikowano

Klapki pisza zielona zaraza, zielone robactwo - RAZ tak napisałem w odwecie i od razu szpagaty i przerwa w pisaniu.

Cos w tym jest, ja jak na napisalem bedac w obozie zielonych "zielone robactwo" to mialem od razu przerwe od pisania :yao:

Takie zycie Zielonych Braci, Mendrek i Square stoja po stronie Niebieskich niestety :frog:

Opublikowano

No i grałem w durnego killzłoma ;/

Nie moja wina, że włączyłeś pierwszą grę z wierzchu a nie jakąś GOTY grę jak np. VELOCITY 2X

Opublikowano

Moim zdaniem najlepszą obecnie grą na PS4 jest Resogun. Grałbym.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.