Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Czekam na ten moment, gdy Macio wrzuci fote z PS4 do Zakupów growych, liczę na najbardziej zminusowany post w historii forum.

:kaz:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Podłoże z FH2 można tylko porównać z NFS Underground

To zawsze lepiej niż drive crap konkurujący z ridge racer z 2007 :)

Cały Daddy

były tutaj porównania w temacie DC z RR, później poszukam ich dla was robaczki :)

wyszły krople w patchu do DC i sonybociarnia szaleje, super efekt deszczu/śniegu i na tym koniec.

Najlepszy i tak ficus który w kilku tematach popełnił w uj postów o tym samym czyli płacz o późniejsze wydanie DC i pnowne ocenienie gry xD Gra miała wyjść rok temu za free, wyszedł średniak w tym roku za kasiore, dodali krople w patchu żeby troszkę podreperować wieczne poniżanie sonybotów przez innych graczy.

Tak to można porównać:

DC widząc swoją piękną i lepszą koleżankę FH2 postanawia iść na solare i (pipi)nąć makijaż (patch deszcz):

27bba44cdf308850f00182516c9357f5.jpg

ale efekt jest taki że pod opalenizną to dalej ten sam pasztet

a FH2:

tumblr_inline_mx50ondwOs1sohgks.jpg

Opublikowano

Czekam na ten moment, gdy Macio wrzuci fote z PS4 do Zakupów growych, liczę na najbardziej zminusowany post w historii forum.

Jaki jest rekord?
Opublikowano

Trzeba mieć niezłe klapy na oczach by psioczyć na grafe w Driveclub. Ten deszcz niszczy system. Może Forza6 jakoś zbliży sie do tego poziomu ale tylko może. I żaden Daddy czy inny xbot mi nie powie, że jest inaczej.

@ daddy.

To juz nawet smaczne niejest a co dopiero śmieszne  :shotgun:  

Edytowane przez Mani

Opublikowano

horajzon2 gów.no obes.rane

15219188450_eea1df5fd5_c.jpg

To drzewo i liście ma mniej polygonow niz zacisk hamulca w Ferrari w DC
Opublikowano

ale forizon2 jest przeliczny jak na sanboxa, w temacie o DC nawet botki nie rozumieja co za debile w sony nie rpzesuneli premiery az do deszczu

same oceny sa sprawiedliwe, taki giga fail trzeba pietnowac by niszczyc takie praktyki w zarodku, co nie zmienia faktu, ze gdyby ta gra w takim stanie jak dzis z dzialajacymi serwerami itp wyszla w dniu premiery to oceny spokojnie bylyby o wiele wieksze

Opublikowano

Przestańcie porównywać grafikę DC do FH2 bo wiadomo że Driveclub miażdży w tym Forze. Oczywiste że trudniej zrobić piękną i szczegółową grafikę do świata tej wielkości:

gPTTaEK.jpg

niż:

15804963917_c2a3397aae.jpg

:yao:

Weź to tłumacz fanom korytarzy, którzy na widok "rozległych" map w U4 piszą o zmianach w rozgrywce i jednocześnie przyznają, że gierka wyglądałaby lepiej gdyby ND nie robiło takiego sandboxa. Potęga plejstejszon 2mx2m=4.

Opublikowano

taka potega ze kupiles ps4 zamiast xone, czemu nie wybrales xone???  ...aaa bo koledzy....przeciez masz kermita,daddiego czy maciomaniaka , dodaj do tego te niesamowite exy - ryse, dr3,titanfall,d4 czy so, hejtujesz a kupujesz - czemu? bo procz ps4 nie ma alternatywy, WiiU jest genialne ale jako jedyny next gen sie kompletnie nie sprawdza bo za duzo gier ucieka, do tego community lezy

Opublikowano

ale forizon2 jest przeliczny jak na sanboxa, w temacie o DC nawet botki nie rozumieja co za debile w sony nie rpzesuneli premiery az do deszczu

same oceny sa sprawiedliwe, taki giga fail trzeba pietnowac by niszczyc takie praktyki w zarodku, co nie zmienia faktu, ze gdyby ta gra w takim stanie jak dzis z dzialajacymi serwerami itp wyszla w dniu premiery to oceny spokojnie bylyby o wiele wieksze

no no a gdyby wyszła jeszcze kolejny rok później to 110% na MC. To samo pierdolenie co przy GT5 i GT6 ;o

Czemu debile z $ony ? Hajs ma się zgadzać i to jest ważne, premiera w okolicy konkurencyjnej FH2, przed PC i TC które miały być w listopadzie, premiera przed Black Friday, zakupami, itd..

Gra powstawała 2,5-3lata a i tak każdy wie co wyszło. Nie debile z $ony tylko nieudacznicy z ES.

Opublikowano

Przestańcie porównywać grafikę DC do FH2 bo wiadomo że Driveclub miażdży w tym Forze. Oczywiste że trudniej zrobić piękną i szczegółową grafikę do świata tej wielkości:

gPTTaEK.jpg

niż:

15804963917_c2a3397aae.jpg

:yao:

Weź to tłumacz fanom korytarzy, którzy na widok "rozległych" map w U4 piszą o zmianach w rozgrywce i jednocześnie przyznają, że gierka wyglądałaby lepiej gdyby ND nie robiło takiego sandboxa. Potęga plejstejszon 2mx2m=4.
I tak będziesz wchodził do CW i trolowal do momentu wyjścia open world QB?
Opublikowano

Jaki jest rekord?

Nie wiem jaki jest rekord, ale mój miał 46 minusików (czy tam 43)

Opublikowano

plastikowe drzewa, walące pixele po oczach, kwadratowe liście, faktycznie, gu,wno obesrane :kaz:

Opublikowano

A wyobrazcie sobie to zdjecie na mokro :O

Opublikowano

WiiU>>>>>>>>>>>>>XBone >>> PC >>>>>>> gó.wno obe.srane >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> PS4

problem?

Fix'd

Opublikowano

taka potega ze kupiles ps4 zamiast xone, czemu nie wybrales xone???  ...aaa bo koledzy....przeciez masz kermita,daddiego czy maciomaniaka , dodaj do tego te niesamowite exy - ryse, dr3,titanfall,d4 czy so, hejtujesz a kupujesz - czemu? bo procz ps4 nie ma alternatywy, WiiU jest genialne ale jako jedyny next gen sie kompletnie nie sprawdza bo za duzo gier ucieka, do tego community lezy

Oj Ficuś, ja jestem posiadaczem PS4, a nie wyznawcą PS4. Jeżeli wydaje na coś kasę, to mam prawo oczekiwać więcej niż od produktu na który się nie zdecydowałem, proste. Po co mam psioczyć na Xa, skoro go nie mam. Wydaje pieniądze na usługę online SONY, więc jak nie działa, to zgodnie z prawem danym mi przez Posejdona ogłaszam problem na internetach. Jak system operacyjny, za który również zapłaciłem, działa jak Windows 8 na kalkulatorze, to nie pozostaje mi nic innego jak pojechać po SONY. Jeżeli firma skusiła mnie sloganem fordeplejers, a w praniu dostałem ubogie konwersje z PC, remastery gierek z poprzedniej generacji, nowe tytuły wydawane na raty (najpierw pudełko z płytką, w pierwszym miesiącu jakiś content, a w drugim grafika), to nie mogę, jako konsument przejść obojętnie. W trosce o graczy i

w imieniu zielonego słońca górującego nad błękitnym nieboskłonem!

.

Opublikowano

gadasz jakbys ps4 kupil na premiere, a to byl twoj swiadomy zakup 2tyg temu i o wszystkim o czym psizesz wiedziales zanim wybrales sie do sklepu

alez oczywiscie ze ps4 nie jest idealne - hiper gigantycznie mu do tego, dobrze zreszta wiesz jakie mam zdanie o tej generacji i o sony (vitowiec nie zapomina) zdala od CW ale to CW wiec ino sony, xbox jedynie do vhs

hejtujesz sony, a tak na prawde to po mojemu po prostu hejtujesz obecna generacje, ktora okropnie cie rozczarowuje

Opublikowano

Jak kazdego

Ale z perespktywy czasu to PS360 tez było rozczarowujące trochę.

Za 10 lat będziemy mówili:

Ku.rwa ps4/Xbox one to była generacja

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

dokładnie bo za 10 lat będzie uzbierana duża kolekcja gier

wymieńcie mi te wszystkie niesamowite killery jakie wychodziły w pierwszym roku poprzednich generacji?

pamięta ktoś? były jakieś kiellry?

no właśnie...

zdarzało sie że była 1-2 dobre gry w pierwszym roku funkcjonowania danej konsoli, ale przecież nawiększe hity i większa ich ilość pojawiały sie zawsze dopiero po paru latach

przypominam że np PS2 która była jedną z lepszych konsol ever i miała ogromną biblioteke świetnych gier na premiere dostała coś takiego

fantavision-ps2+fireworks+game+puzzler.j

oczywiście graficznie to robiło wrażenie po przesiadce z PSX, ale gameplayowo to były jakieś strasznie proste puzzle, prostrze niż tetris

i co czy ludzie krzyczeli "o boże co za syf! dla nich tylko grafika sie liczy! gameplayowo padaka! co za gówno obesrane!"

nie krzyczeli bo nie mieli tak nasrane we łbach jak dziś

ogarnijcie sie i nie oceniajcie generacji po roku od premiery

Edytowane przez Yano

Opublikowano

ok

Opublikowano

1.gadasz jakbys ps4 kupil na premiere, a to byl twoj swiadomy zakup 2tyg temu i o wszystkim o czym psizesz wiedziales zanim wybrales sie do sklepu

alez oczywiscie ze ps4 nie jest idealne - hiper gigantycznie mu do tego,3 dobrze zreszta wiesz jakie mam zdanie o tej generacji i o sony (vitowiec nie zapomina) zdala od CW ale to CW wiec ino sony, xbox jedynie do vhs

2hejtujesz sony, a tak na prawde to po mojemu po prostu hejtujesz obecna generacje, ktora okropnie cie rozczarowuje

1+2=3

Yanek- już nie raz o tym pisaliśmy. To DZISIAJ buduje się legendę o słabym pierwszym roku poprzednich generacji na tle obecnej.

Pierwszy rok PS2- SSX, DOA2,TTT, TIME SPLITTERS,SMUGGLER'S RUN, RR5, PRO EVO SOCCER, w drugim był już kosmos.

Pierrwszy rok PS3- COD4, OBLIVION,ROCK BAND, UNCHARTED,ORANGE BOX, RATCHET,  GHOST RECON AW 2, SKATE, WARHAWK, MOTORSTORM.

Prawie tak jak dzisiaj, c'nie, gdzie jedynymi poważnymi kandydatami do gry roku są multiplatformy.

Każda kolejna generacja cierpi na coraz mniejszą ilość dobrych gier na start, zwłaszcza ekskluzywnych i tak wygląda prawdziwa prawda.

Opublikowano

LOL

Niby co was rozczarowało w tej generacji, jak ona dopiero wystartowała?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.