Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

QB odleciec na kolejny rok xD zeby uncharted wam nie odlecial.

Przepraszam, sugerowałem sie Alanem.
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Podobno Lionhead zostalo sprzedane  EA i po ukonczeniu Fable Legends maja sie zajac nowym Black & White na PC, PS4, XO. Nastepne w kolejce jest Rare ktore ma wrocic pod strzechy Niny.

MS sie sypie, trzeba ponownie zapukac do bram Krolestwa Niebieskiego.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

no ja za chwile zmieniam oboz, bo co jakis czas patrze sobie w niebo

Opublikowano

Skąd te info z Rare i powrotem do Ninny? Jeżeli tak by się stało to będzie można zacząć odliczanie do nowego, pełnoprawnego Banjo and Kazooie <3

Opublikowano

Tak w ogole to za pare dni jedna z czesci chaos; child wychodzi na xbone w japonii, ciekawe czy bedzie jakis mini szturm japonczykow po xboksy.

ping juz ma pewnie zlozony preorder, a ang wersji pewnie nie bedzie :(

Opublikowano

Kubson w Londynie sprzedaja te Plejki na 20 rocznice Playstation za 19.94 funa, jedziemy?

Opublikowano

niestety juz ich nie ma ;/ kurde bedzie trzeba wydac £329 lub w jednym ze sklepow widzialem nowke za £229 

Opublikowano

Skąd te info z Rare i powrotem do Ninny? Jeżeli tak by się stało to będzie można zacząć odliczanie do nowego, pełnoprawnego Banjo and Kazooie <3

Żartował.

Opublikowano

PS4 warte kazdych pieniedzy. Najbardziej przyszlosciowa konsola ze swietnym wsparciem 1st party oraz wieloma nietuzinkowymi i ambitnymi grami niezaleznymi. Za 329funtow to powinienies brac z pocalowaniem reki.

Opublikowano

Teraz tez serio zapytam, bo nie wiem w sumie, Sony jest bardzo oszczedne w daty. Co wychodzi na ps4 w przyszlym roku poza U4, the order i bloodborne?

Opublikowano

Teraz tez serio zapytam, bo nie wiem w sumie, Sony jest bardzo oszczedne w daty. Co wychodzi na ps4 w przyszlym roku poza U4, the order i bloodborne?

Bloodborne

Wild

Order 1886

Ratchet Clank Redux

Hellblade

Uncharted 4

Zaginiecie Chmielarza

Tearaway

Until Dawn

Amplitude (fuck yeah!)

Deep Down

Persona 5

Rime

PlanetSide 2

Dragon Quest Heros

Let it Die

Yakuza

Alienation

Evrybodys gon the Raptur

SOMA

Guilty Gear Xrd

The Witness

No Man's Sky

H1Z1

Disgaea 5

SFV

Drawn to Death

Opublikowano

Ok, no to jutro sprzedaje Xbona i widzimy sie chlopaki na PSNie taknieok? Haven, mozemy nawet pyknac w Plantsy Garden Warfare, na PS4 pobralem za darmo #sonytakiedobre :banderas:

Wszyscy sie przerzucimy i CW bedzie do zamkniecia, ostatni, ultymatywny troll Xbotow :fsg:

@up

Zapomniales o agencie, tlg, shenmue 3 i crashu nowym.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Yeti wkleja tę swoją listę codziennie.

Opublikowano

Dupa, deszcz w Driveclub mnie urzekł i na wyraz swojego niezadowolenia Xone postanowił odmówić posłuszeństwa i nie odpala.

Swój w(pipi) pominę milczeniem.

Opublikowano

ej no chłopaki, nie róbcie tak. nie po to was przekonujemy, by was przekonać, to wbrew regulaminowi, chore, obrzydliwe i nieludzkie.  :smutas:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Myslicie, ze ten Ratchet ma szanse wyjsc w przyszlym roku jak na (pipi)anych 20 urodzinach nie pokazali gameplayu? Urodziny plejstejszyn i nic z Ratcheta, sziit.

Opublikowano

zajrzyj do dedykowanego tematu. ma byc po premierze kinowego filmu.

Opublikowano

Bloodborne

Wild

Order 1886

Ratchet Clank Redux

Hellblade

Uncharted 4

Zaginiecie Chmielarza

Tearaway

Until Dawn

Amplitude (fuck yeah!)

Deep Down

Persona 5

Rime

PlanetSide 2

Dragon Quest Heros

Let it Die

Yakuza

Alienation

Evrybodys gon the Raptur

SOMA

Guilty Gear Xrd

The Witness

No Man's Sky

H1Z1

Disgaea 5

SFV

Drawn to Death

zapomniales o niezapowiedzianej gierce 

Santa Monica

MM

rpg od GG - jezuuu jak to bedzie wygladac

Bend studio 

Japan studio

oprocz tego na pewno cos robia wiec rok 2015 rokiem playstation

Opublikowano

(pipi)a, najpierw brak dźwięku w Forzy, ale myślę sobie, ok, odpalę jeszcze raz. Później zwiecha jedna, druga i (pipi) - czarny ekran. Ledwo zdążyłem wbić 75 lvl.

A teraz nie wyświetla obrazu. Niby konsola chodzi, ale nic się nie dzieje. Żarty.

Opublikowano

Myslicie, ze ten Ratchet ma szanse wyjsc w przyszlym roku jak na (pipi)anych 20 urodzinach nie pokazali gameplayu? Urodziny plejstejszyn i nic z Ratcheta, sziit.

Wczoraj potwierdzono 2015.

Opublikowano

(pipi), najpierw brak dźwięku w Forzy, ale myślę sobie, ok, odpalę jeszcze raz. Później zwiecha jedna, druga i (pipi) - czarny ekran. Ledwo zdążyłem wbić 75 lvl.

A teraz nie wyświetla obrazu. Niby konsola chodzi, ale nic się nie dzieje. Żarty.

to jest znak z Krolestwa Niebieskiego zebys wracal, dostaniesz skrzydla i bedziesz gral w gry 1080p a nie w jakies gu,wno rozmazane tym bardziej ze na rok 2015 MS ma tylko 2 pozycje Forza i Halo ktore wyjda w listopadzie

Opublikowano

Opublikowano

o jutro i pojutrze sprzedaja w Londynie PS4 20th anniversary za £399 hmmm 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.