Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

no nie dopisales to trzeba sie doczepic - to CW to wojna izrealsko - palenstynska!!!!!!!!!!!!! nikt tu nie bierze jencow

horizon2, quantum, cuphead jesli nie okaze sie wydmuszka, tomb raider jesli nigdy nie wyjdzie na ps4 - to jedynie mnie na razie w xone rajcuje

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

dowc,ip z rana jak śmietana:

- Hej, Dave Czezky!

- Co?

- Ch,ujów sto

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tylko Sony

Opublikowano

Przecież quantum z tego co na razie pokazali to obsrane kapiszony, gdzie temu do genialnych MP. Alana próbowałem na PC ale wyyebałem z dysku po godzinie <ok>

Opublikowano

Dave Czezky, jestem zgorzknialym piernikiem bo mi juz prawie wlosy wypadly i przezywam kryzys bo juz nie kreca mnie gierki tak jak kiedys, do tego moja gwiazda na forum juz dawno wygasla, a one linery staly sie czerstwe

justin-bieber-nie-ma-wlosow.jpg

Opublikowano

Dave Czezky, jestem zgorzknialym piernikiem bo mi juz prawie wlosy wypadly i przezywam kryzys bo juz nie kreca mnie gierki tak jak kiedys, do tego moja gwiazda na forum juz dawno wygasla, a one linery staly sie czerstwe

justin-bieber-nie-ma-wlosow.jpg

Moje pancze wala klapow jak twoje rece jaja przy porannej masturbacji. :daddy:

Opublikowano

3/10

Opublikowano

Ciekawe, oryginalne elementy gameplayowe, coś co w jakiś sposób rewolucjonizuje branżę typu cover system z gowa1. Jeśli SO nie przywróci mi wiary w wyższą kulture konsolowości i dreamcastowy feeling to xkloc idzie do żyda.

Opublikowano

Tommo ty wiesz, ze to co oczekujesz moze sie juz nie wydarzyc - dawno nie widzialem czegos innowacyjnego, przewaznie teraz wydawcy tylko pudruja utarte przez lata schematy

Opublikowano

Ficus, nie jestes dla mnie godnym przeciwnkiem, no offence.

Idz sie pojedynkuj z maciomaniakiem.

Opublikowano

Mówiłem juz dawno ze Xbox One to gu.wno rozmazane to downgrade względem świetnego Xboxa 360, i bez dat premiery na 2015 rok, w dodatku z gorszymi multiplatformami.

Ta konsola bedzie warta zakupu za rok w bundlu QB, z Forza jak deszcz nie bedzie w DLC i z do wyrwania za grosze SO jesli ktoś lubi takie klimaty, to wszystko.

Opublikowano

To niech chociaż robią jakieś trudne i wymagające gry a nie tylko obesrane samograje, skrypty i cofanie czasu. Żeby bloodborn był multiplatformą eh :dog:

Opublikowano

obadamy co Spencer wymysli - na razie duzo obiecuje ale efektow jeszcze zupelnie nie widac - do mnie jak zaklepie deala na jakiegos wypasnego jrpg, zmusi rare do prac nad conkerem, a gra od platinium bedzie killerem to konsola sporo zyska w moich oczach

Opublikowano

Nie ogarnąłem, że na poprzedniej stronie wrzuciłem prywatny filmik

https://www.youtube.com/watch?v=elLW-nRtVvs&feature=youtu.be

No i takie porównania to jest to. Dobra jakość, wszystko widać jak na dłoni. Nie stoją za tym wielkie korporacje, tylko typowy, średniej klasy gracz z Polski. DF powinno brać przykład. Mnie przekonałeś, serio serio!  :obama:

Edytowane przez Ferris71

Opublikowano

Dziekuje za plusika Ficus. Jest to to samo co:

hold-pruski.jpg

Kiedy reszta klapkow kleknie?

:daddy:

Opublikowano

Dziekuje za plusika Ficus. Jest to to samo co:

hold-pruski.jpg

Kiedy reszta klapkow kleknie?

:daddy:

Ja klęknę żeby podać Ci rękę gdy juz będziesz leżał przybity życiowa decyzja dot. zakupu gu.wna rozmazanego.

Nie każdy zasługuje na taki los.

Opublikowano

Dobra, to juz dwoch.

Waldek?

Opublikowano

stapasz po cienkim lodzie e-kolego, ja ci tu plusika bo nie mam zamiaru z nikim z forumka isc na wojenki a ciebie tym bardziej lubie i pilem z toba w realu, ty mi tu wyskakujesz z takim glupim obrazkiem

Opublikowano

To nie jest glupi obrazek, tylko jeden z wazniejszych momentow w historii Polski.

Tak jak ta strona jest najwazniejszym momentem w historii console wars.

Klapy klekaja przed botem.

NIE MA W TYM NIC ZLEGO.

Opublikowano

dziś się wstydzicie a po e3 będziecie się z tego śmiać...

"a pamiętacie jak klękaliśmy przed botem? kto by pomyślał, że spencer faktycznie król"

Opublikowano

ale ty nie jestes botem - jestes zgorzknialym cynikiem szukajacym poklasku na forumku zmieniajacego platformy jak rekawiczki bo juz zadna konsola i gry ciebie nie kreca jak kiedys, przy okazji wrzucasz co pewien czas nostalgiczne filmiki z gier z lat minioch kiedy jeszcze byles "fuck yeah Janczes, krol zycia". Jestes jak starszy koles spogladajacy w lustro przypominjaacy sobie mlodosc i fakt, ze juz te piekne czasy nie wroca

bot to daddy - to jest protoplasta tego slowa

Opublikowano

Mi tam sie gry na XBOX ONE bardzo podobaja, sa rozwinieciem najlepszych czasow gamingu - jak np SUNSET OVERDRIVE, daje mi to co najlepsze tytuly z najlepszej konsoli z lat '90 + o wiele wiecej.

Nic na to nie poradze, ze burnout 2 jest NAWET DZISIAJ lepszy niz drajwsraka.

Dziekuje, dobranoc.

Za kare cala noc na kolanach i 7 Jaczesiek z rana i z wieczora.

Opublikowano

I byl, konfa msu to bylo "games, games, games", a konfa Sony "tv, software, sales, indie, comics"

Edytowane przez Copper

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.