Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Macio zaraz sie nawroci ponownie na ps4, Jaczes tez za jakis czas znowu wroci do ps4 , przy okazji pewnie z jakis one linerem w stylu fotoreaslitczynego deszczu zmywajacego pedalskie goowno - takie sa fakty

wydarzeniem to by byl Daddy kupujacy ps4, albo Mendrek grajacy na xone

Opublikowano

Dziś kolejny, chyba już piąty patch do kolekcji szefa. Czy tym razem naprawi on multiplayer? Stay tuned! W międzyczasie policzcie sumę gigabajtów wszystkich patchów do tego arcydzieła. Takie zadanko.

Opublikowano

Dziś kolejny, chyba już piąty patch do kolekcji szefa. Czy tym razem naprawi on multiplayer? Stay tuned! W międzyczasie policzcie sumę gigabajtów wszystkich patchów do tego arcydzieła. Takie zadanko.

No co, jeden patch na jedna odslone i teraz dopiero drugi wychodzi :Coolface:

Opublikowano

żeby wszystkie gry na plejstejszyn miały 1,25 patcha na część to by było dobrze...

Opublikowano

Mi tam sie gry na XBOX ONE bardzo podobaja, sa rozwinieciem najlepszych czasow gamingu

jaki Janusz :(

kiedyś gracz, dziś zwykła pumpa gejmingowa, idź jeszcze pograj w world of tanks pumpiarzu

Opublikowano

Szieeet, koles grajacy przez rok w 2 gry w tym 200h w bf4 wypominajacy bycie januszem Davowi, ktory gra w horizon 2 czy sunset overdrive. Ten temat to czasem za duzo nawet dla mnie.

Opublikowano

Szieeeeet, koleś grający przez rok w blisko 15 różnych gier na 3 różnych platformach w tym 200h w BF4 znając tę grę na wylot wypominający bycie pumpiarzem Davowi, który gra na bekaboksie w januszowe SO czy horizon, które najlepsze co miało to trailer. 

Ten temat to czasem za dużo nawet dla Coppera, kolejnego bota z kompleksem niższości wobec kasty Baronów. 

http://youtu.be/5FjWe31S_0g

Opublikowano

Waldek, ten bf to Ci chyba naprawde szkodzi, teksty jak z gimbazy, to ich szacun zdobyles podczas tych 200h?

W SO tez trzeba zyskiwac szacun od roznych frakcji, odnalazlbys siebie w tej grze z tego co piszesz.

Te 15gier to policzyles z tym fezem czy don't starve, ktore ledwie odpaliles?

Edytowane przez Copper

Opublikowano

tym czasem juz oficjalnie - FFX/X-2 zmierza na ps4 na wiosne 2015 :yao:

Opublikowano

SE kolejnyn rakiem gamingu :( a wczesniej takie goty gierki robili

Edytowane przez Copper

Opublikowano

tym czasem juz oficjalnie - FFX/X-2 zmierza na ps4 na wiosne 2015 :yao:

pamiętaj, że nie kupujesz na premierę!

Opublikowano

mam na vitce te czesci (tez nie dalem zarobic square bo kupilem od Grega) wiec po co mi na ps4 :sir:

Opublikowano

czasopismo PSX EXTREME - wiadomo od kogo ta nazwa, wiadomo, że baroni gejmingu, naczelny to uber Baron co ma wszystkie możliwe wydania TLOU i zna wszystkie smaczki tej gry (ściagał wersję US w pudełku dla braku cenzury). po prostu klasa

tymczasem xbox jest jak Secret Service - może kiedyś był naprawdę popularny, fajnie zrobiony i lubili go ludzie. Dziś to tylko wyciąganie kasy i dojenie obietnicami. A potem kończy się na zwijaniu kasy od botów i produkcjach typu SO raz na ruski rok. 

Jak SS skończył - wszyscy wiemy. Ja obstawiam odsprzedaż dywizji xboxa pod koniec tej generacji. 

Opublikowano

Szieeet

Szieeeeet

:fsg:

Opublikowano

Waldek, zrób sobie z tydzień przerwy od pisania, proszęęę! Każdy Twój post jest na jedno kopyto <ziewa> Kiedyś, to się chociaż pośmiać można było.

Opublikowano

no niestety generator postów nie jest idealny

narazie walczy dalej, ale może będzie update. 

Opublikowano

Waldek to ty szukałeś serwerów do bf'a na PC a nie na konsoli? Tak tylko pytam.

#pcmasterace #rachciachklapki

względnie laptop obok, przycisk join i hulało. gdyby nie to, to chyba bym nawet na naszym ówczesnym serwerze nie pograł, bo z poziomu gry nie działał, a na kompie rach ciach psx extreme i poszło.

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano

Zapowiedziano Naruto Ultimate Ninja Storm 4.

I jest exem na PS4.

Zapraszamy, Dave.

Opublikowano

Waldek to ty szukałeś serwerów do bf'a na PC a nie na konsoli? Tak tylko pytam.

#pcmasterace #rachciachklapki

względnie laptop obok, przycisk join i hulało. gdyby nie to, to chyba bym nawet na naszym ówczesnym serwerze nie pograł, bo z poziomu gry nie działał, a na kompie rach ciach psx extreme i poszło.

tak, Battlelog, czyli w zasadzie wszystko co z Battlefieldem związane w jednym miejscu ma formę zayebistej stronki www i bardzo wygodnie go używać w tej wersji. Niestety nie pcmasterrace, tylko #AppleMasterRace w tym wypadku :D

Opublikowano

Zapowiedziano Naruto Ultimate Ninja Storm 4.

I jest exem na PS4.

Zapraszamy, Dave.

Gry naruto :pawel:

Opublikowano

Zmeczyl mnie SO po 2h sesji, falszywy mesjasz?

Opublikowano

jak nizej:

Opublikowano

Same nudy tutaj dzisiaj

ale rozumiem takie monotonne zycie jak sie nie posiada WiiU

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.