Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Na szczęście w exach na xboxa ogarnęli jak zrobić przestrzeń dużą, ale interesującą, co pokazała Forza czy Sunset.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

horizon2 widzialem na zywo fajny antyalisng i sliczna paleta barw, obiekty w okol trasy, cala geometria - ladny past gen - takie sa fakty

Fakty są takie, że kto kupi PS4, to gra w gry dla grafiki.

Tylko czemu w DC mam wygrane wiecej godzin niz w Forze 5 i Forze Horizon 2, mam tez wszystkie Forzy ograne, Forze Horizon tez.

Forza Horizon 2 jest gorsza od części pierwszej w podciagnietej NIE nextgenowej grafice, takie sa fakty.

To ze Ty jesteś betonem i starasz sobie wmawiać na sile ze dobrze sie bawisz z Xboxem nie oznacza ze musisz pisać takie durne bzdury innym, bo jak widzisz sa tu tez osoby ktore maja dwie konsole i szybko weryfikują twoje fanbojskie poglądy.

Rozrysuje ci to.

FM5>FM4 w kwestii fizyki

FM5<FM4 w kwestii contentu

FH2<FH1

Wniosek?

Kup se PS4 i X360 a z zakupem One poczekaj do świat przyszłego roku.

Opublikowano

Bansai_ a Ty wogole grałeś w DC?

Tak, gralem tez w Evil Within, Lord of the Fallen, GTA V remastered, AC: Unity, Dragon Age Inquisiton, TLoU Remastered i wiele innych gier ktorych nie znajdziesz na tym PSN ID, poniewaz kupuje teraz gry z US PSN a to jest moj PL PSN.

nie mowie ,ze grafa jest najwazniejsza ale nie oszukujmy sie jest ona wazna, gameplay to deal breaker od zawsze i na zawsze to wiadamo

otwarte swiaty...tutaj ciebie zaskocze bo procz paru wyjatkow nie koncze gier z otwartymi swiatami bo sa po prostu hiper turbo nudne. jest moda na otwarte swiaty ale do mnie malo kto potrafi je robic ciekawe, juz wole lepiej zrobione tak zwane korytarzyki niz te puste nudne przestrzenie jakie serwuje wielu wydawcow

Zmartwiles mnie poprzednim postem, czyli jeszcze jest nadzieja, musisz szybko sprzedac PS4 :>

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Nie robmy otwartego swiata (nie pije tu do DC w tym momencie), gra ma byc piekna w pierwszej kolejnosci, najepiej robmy wydmuszki ktore to piekno zagwarantuje (killzone, ryse - wkrotce the order) i dopiero potem w nastepnej kolejnosci mozna myslec o gameplayu :/ ?

I dlatego jedną z pierwszych gier Sony na nową generację jest inFamous, który wizualnie miażdży nawet ten wasz śmieszny korytarzyk 6/10 w 900p :yao:

Tak, gralem tez w Evil Within, Lord of the Fallen, GTA V remastered, AC: Unity, Dragon Age Inquisiton, TLoU Remastered i wiele innych gier ktorych nie znajdziesz na tym PSN ID, poniewaz kupuje teraz gry z US PSN a to jest moj PL PSN.

Oho, dobra ściema. Jakby w gry kupione na jednym koncie nie można było grać na drugim.

Opublikowano

Bansai ale wiesz, ze mozesz grac na swoim glownym koncie, a nie na tym z US, chyba, ze bawisz sie w te cebulowe lewizny z allegro choc i tam sa sloty do kont gdzie bawic sie mozna na glownym

Opublikowano

Dlatego się zapytałem, ja tez mam poukrywane sporo gier na tym ID  i również mam konto w USA.

Opublikowano

Bansai ale wiesz, ze mozesz grac na swoim glownym koncie, a nie na tym z US, chyba, ze bawisz sie w te cebulowe lewizny z allegro choc i tam sa sloty do kont gdzie bawic sie mozna na glownym

Tak, wiem ze mozna grac na swoim, ale nie zalezy mi kompletnie na trofeach wiec gram na koncie US, glownie z tego wzgledu ze czasem udostepniam to konto znajomym - ostatnio wymienilem AC: Unity za CoD: AW - taki rakowy deal.

Lewizn na allegro nie cierpie, co zreszta pisalem niedawno w tym temacie.

Dlatego się zapytałem, ja tez mam poukrywane sporo gier na tym ID  i również mam konto w USA.

No wiec wlasnie

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

horizon2 widzialem na zywo fajny antyalisng i sliczna paleta barw, obiekty w okol trasy, cala geometria - ladny past gen - takie sa fakty

Fakty są takie, że kto kupi PS4, to gra w gry dla grafiki.

Tylko czemu w DC mam wygrane wiecej godzin niz w Forze 5 i Forze Horizon 2, mam tez wszystkie Forzy ograne, Forze Horizon tez.

Forza Horizon 2 jest gorsza od części pierwszej w podciagnietej NIE nextgenowej grafice, takie sa fakty.

To ze Ty jesteś betonem i starasz sobie wmawiać na sile ze dobrze sie bawisz z Xboxem nie oznacza ze musisz pisać takie durne bzdury innym, bo jak widzisz sa tu tez osoby ktore maja dwie konsole i szybko weryfikują twoje fanbojskie poglądy.

A Ty jesteś tak za(pipi)iście nudny, że chyba odpuszcze sobie CW na stałe :(

Nikomu nie wmawiam swoich fanbojskich poglądów, nie jesteś żadną wyrocznią, DC i Horizon 2 nie da się porównać, to dwa inne typy gier, a łączy je tylko to, że są wyścigami.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

odpuszczanie cw przez exacta?

to jak odpuszczanie klanu przez maćka albo odpuszczanie komiksów avengersów przez hawkeye

just ignore it...

Edytowane przez kermit

Opublikowano

No, nie ma sensu porównywać cienkiego mokrego sznurka do rozległej piaskownicy wypełnionej zabawkami.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

to jak odpuszczanie klanu przez maćka albo odpuszczanie komiksów avengersów przez hawk-eye

just ignore it...

Zauważ ostatni trend

Wchodzisz i ciągle teksty w stylu: "to dalej nie wygląda tak jak w DC", "to nie stało obok DC", "w DC i tak jest lepszy deszcz".

:niedobrze:

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

sigourney weaver też nie wygląda jak jessica alba ale czy przez to jest gorsza?

Opublikowano

sigourney weaver też nie wygląda jak jessica alba ale czy przez to jest gorsza?

tak

albe bym wzial do lozka, weaver bym nie tyknal

Opublikowano

W ogóle dziwna sytuacja. Synonim faila jakim jest sony - czyli ich dokonania z DC nagle przemieniają się w wielki sukces, mesjasza Sony i GOTY.

Opublikowano

W ogole dziwna sytuacja, Synonim faila jakim jest microsoft - czyli ich dokonania z konstrukcja konsoli, planami dmr,always online, braku uzywek itp nagle przemieniaja sie w wielki sukses, microsoft slucha graczy, nie gramy w grafike.

Opublikowano

@ficuś, no właśnie

alba może ci zaoferować jedynie (złoty) deszcz

weaver jako ikona kinematografii 4 części obcego, pogromców duchów czy avatara - prawdziwy open world

Opublikowano

to jak odpuszczanie klanu przez maćka albo odpuszczanie komiksów avengersów przez hawk-eye

just ignore it...

Zauważ ostatni trend

Wchodzisz i ciągle teksty w stylu: "to dalej nie wygląda tak jak w DC", "to nie stało obok DC", "w DC i tak jest lepszy deszcz".

:niedobrze:

Ja widzę za to trend wynikający z bólu du.py.

"Ci co kupują PS4 grają w grafikę"

"Downgrade!! Downgrade everywhere!!"

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Widze, ze syn ostro daje w kosc i starasz sobie odreagowac na forumku :reggie:

XD
Opublikowano

go.wno obesrane nabiera nowego znaczenia

Opublikowano

Oho, dobra ściema.

6Jebr1G.jpg

Opublikowano

Po co to "m" w nawiasie? No po co?

No bo po angielsku przez 2 m ;f

A poza tym przez 1 m mozna by to traktowac jako obraze c'nie.

Edytowane przez Bansai

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.