Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

DAT GEJMPLEJ

yAn8ZW.gif

Czy w którymś momencie prędkość samochodu spada?

Ja rozumiem, że FH2 to arcade, ale noszku.rwa. Co ja pacze? To nie burnout przecież.

A czemu nie? Czy ktos z was nie lubi burnoutow? Wszyscy sie zachwycali jak wychodzily.

Czy burnouty dalej wychodza?

Nie.

Czy mamy jakies inne dobre wyscigi w otwartym swiecie?

Nie, nfsy to guwno obesrane.

Czyli jakby horizon nazywal sie burnout to bylby za(pipi)ista gra, bo mozna wszedzie szybko jezdzic, ale jak nazywa sie horizon to juz musi byc po drodze, zero funu z erkejda xD

ale jakby na ps4 wyszedl ekskluzywny burnout i jezdziloby sie po burakach szybciej niz po drodze to byloby goty i ostatni gwozdz do trumny xboksa. Ah te podwojne standardy.

Nie. W Burnout masz konkretne zniszczenia aut i tym była ta seria zawsze reklamowana, więc jakby Horizon nazywał się Burnout to zostałby zgnieciony pod obcasem każdego recenzenta.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mazzeo pewnie dostaje wścieklizny przed monitorem za te bomby prawdy, żebyście go nie mieli na sumieniu potem przez te szpagaty.

Opublikowano

Ale jakos nikt nie narzekal, ze w burnoutach po trawie jezdzi sie jak po drodze, tylko byly goty wyscigi, a tutaj nagle problem zycia.

I nie mowie tu o paradise, tylko np w revenge można spokojnie sunac po trawie.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Spencer mógłby wydelegować po grupce devów z T10 i PG i zlecić im zrobienie nowego PGR'a.

Opublikowano

A ta fura to podczas tej sekundy miała zwolnić jak gokart w Mario Karcie xD?

Opublikowano

Mazzeo pewnie dostaje wścieklizny przed monitorem za te bomby prawdy, żebyście go nie mieli na sumieniu potem przez te szpagaty.

Sam szpagaty robił a teraz siedzi xd
Opublikowano

Ale jakos nikt nie narzekal, ze w burnoutach po trawie jezdzi sie jak po drodze, tylko byly goty wyscigi, a tutaj nagle problem zycia.

Czy Ty wiesz w ogóle jak wygląda Burnout Paradise?

Opublikowano

Burnout nie "wywodzi" się z gry, która aspiruje do miana symulacji. Tam zawsze liczyła się prędkość, drift, omijanie ruchu drogowego i przede wszystkim zniszczenia.

Opublikowano

Spencer mógłby wydelegować po grupce devów z T10 i PG i zlecić im zrobienie nowego PGR'a.

już jest, nazywa się DriveClub

A ta fura to podczas tej sekundy miała zwolnić jak gokart w Mario Karcie xD?

Tam po drodze jeszcze latarnia była.

Opublikowano

Jaki ból, że na Xone są najlepsze wyścigi, a na PS4 same popłuczyny :P

Oczywiście w świecie klapków auto na pełnym gazie nie przeleci przez 15m trawy jak strzała bo w realu by się teleoprtowało przed zakręt XD

Tak się podniecają nad biciem czasów i realizmem, ale na jakiej konsoli wyszedł konsolowy sim z najlepszym modelem jazdy i fizyki? No właśnie :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

W realu byloby odliczanie.

W Forzy 5 nie licza sie tysieczne sekundy dla klapow, bo za trudna gra.

Colin, z polowe Twoich czasow pobilem, cieniasie :D

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Oczywiście w świecie klapków auto na pełnym gazie nie przeleci przez 15m trawy jak strzała bo w realu by się teleoprtowało przed zakręt XD

Byłoby, ale po kontakcie z tą latarnią miałbyś Macieja Zientarskiego.

Opublikowano

To coś jak z betonowym śniegiem w DC, ale w drugą stronę.

BEKA

Opublikowano

Open world VS korytarz który ładnie wygląda bo pada deszcz a ogólnie w dzień nie ma się czym grzać. 

tvvrYXI.png

Opublikowano

To coś jak z betonowym śniegiem w DC, ale w drugą stronę.

BEKA

lambo-stuffed.gif

Wolę betonową zaspę niż papierową latarnię.

Opublikowano

do usuniecia

Edytowane przez asax

Opublikowano

2:06...nie ma nagród, nie nagradzaja mnie, nie ma fabuly...wiec mi to nie pasuje <janusz_PL>. Gran Turismi 2 nie mialo fabuly a sie gralo do 5 rano robiac 101 lapów za kredyty.

Niedlugo beda calaki/platyny za odpalenie gry, wybranie samochodu, przejechanie wyscigu, bo nagroda musi byc.

Opublikowano
Wolę betonową zaspę niż papierową latarnię.

A co kogo obchodzi co Ty wolisz ? 

te 

eX4cT_PL

pa na to 

1409361738-driveclub-5.jpg

A na koniec jeszcze to 

http://www.metacritic.com/game/xbox-one/forza-motorsport-5

:yao:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

forza horizon 2 vs driveclub

fh2: storm island zapowiedziane wczoraj - dziś gotowe do pobrania

dc: deszcz w grze zapowiedziany na premierę - gotowy po 60 dniach

#4theplayers

:kaz: 

Opublikowano

Velius domyślam się, że odnosisz się do skasowanego filmu z mojego posta ;D W zasadzie to chciałem wrzucić tylko fragment w którym ciśnie po niewidzialnych ścianach w DC, ale chyba forumek nie obsługuję takich funkcji 

Opublikowano

już wyjaśniam czy się różnią Burnouty od Horizonów:

1. Tak wyglądałem grając w Revenge i Dominator:

giphy.gif

2. Tak wyglądałem grając w Horizon na 360-tce:

s52xtgw.gif

Zresztą czym tu się dziwić.  :cool:  :lapka:

tumblr_li2lpcNCLm1qbbcazo1_500.gif

mam nadzieje że pomogłem.

Opublikowano

Aha, bez charakteru, no dobrze chociaz ze nie napisales bez duszy ... :facepalmz:

lol, czyli chcesz mi wmowic ze TCS i ABSu nie ma w tej grze bo nie ma opcji do wylaczenia/wlaczenia ? Czyli jak sobie swobodnie skrecam hamujac, lub cisne gaz na maksa wychodzac z zakretu i nie trace przyczepnosci, chcesz mi powiedziec ze tam tego nie ma wlaczonego ?

Nooo ... ok i to by bylo na tyle w temacie kierowania sie twoja opinia na temat jakichkolwiek scigalek w przyszlosci. Wlasnie te opcje czynia auta bezplciowymi, czy tez "bez charakteru" xD, co mi np z ferrari skoro na zakrecie nie moge przytrzec oponek cisnac gaz i stracic panowanie ? Gdzie tu zabawa ?

Bansai, nie będę z Tobą wchodził w dyskusje, zagraj kiedyś w DriveCluba, odpal dowolną trasę i przejedz sie dowolnym Ferrari, później porozmawiamy.

No ja sie domyslam bo nie masz kompletnie argumentow, chyba ze bedziesz probowal mi wmowic ze TCS i ABS w tej grze nie istnieje i jest tu jakies wyzwanie jesli chodzi o prowadzenie auta, ale wtedy pekne ze smiechu i przestane cie juz na zawsze traktowac powaznie.

Prosze, jedna reka robie poltora okrazenia:

Goty wyscigi kur*o, super trudne, zero samograja stopro skilla, lepsze niz pgr.

Dziękuję Bogu, że gram w DC.

Szkoda ze mu wierzysz, bo wciska teraz kit porownywalny do tego co kidnappa probowal nam sprzedac. Chyba ze po prostu wmawiasz sobie razem z nim ze masz lepsze wyscigi :reggie:

już jest, nazywa się DriveClub

Pierwszy smieszny zart w twoim wykonaniu, gratulacje.

Open world VS korytarz który ładnie wygląda bo pada deszcz a ogólnie w dzień nie ma się czym grzać. 

tvvrYXI.png

Litosci, sa moze 2-3 trasy kiedy ta gra faktycznie wyglada za dnia next-genowo.

Nie wiem czemu tak bardzo bronisz te gre, ale oprocz klapow ktorzy juz sie nadziali na to guwno to chyba nikogo nie zmylisz. Ta gra to jest konkretny balas, jedno z najwiekszych moich rozczarowan pod wzgledem wyscigow. I nie pisze tego jako bot, czy pikselowy koniobijca, tylko jako fan scigalek.

forza horizon 2 vs driveclub

fh2: storm island zapowiedziane wczoraj - dziś gotowe do pobrania

dc: deszcz w grze zapowiedziany na premierę - gotowy po 60 dniach

#4theplayers

:kaz: 

Dziekuje, tyle w temacie.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Super pasy na trasie. Coś takiego w wyścigach dla koneserów???

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.