Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Byłem na tym evencie, paru fajnych nerdów było, chociaż większość nie dawała sobie rady przy Orderze (!!!). No i te dupery, nie z tego świata.

Opublikowano

Byłem na tym evencie, paru fajnych nerdów było, chociaż większość nie dawała sobie rady przy Orderze (!!!). No i te dupery, nie z tego świata.

Nowa gwardia playstation :reggie: ogolem to jak to jest z ta sprzedaza konsol, wii sie sprzedawalo najlepiej w zeszlej generacji, wiec to najlepsza konsola z past genow??

Opublikowano

Przecież ps3 wygrało poprzednią generacje :reggie: sprzedało się tysiąc sztuk więcej niż 360 a wii nikogo :kaz:

Opublikowano

Odpaliłem dzisiaj Steam Big Picture.

Rany, jakie to jest dobre :banderas:

Dlaczego tak nie może wyglądać interfejs Xone? Przecież to chodzi tak znakomicie płynnie, szybko i sprawnie, że aż przyjemnie tam cokolwiek obczajać. Rewelacja.

Opublikowano

Kurcze nie zagladalem tu przez 2 dni, Macio zmienil oboz na gejbenowski?

Opublikowano

No kurna nie sądzę. :shotgun:

Opublikowano

Dwm%202012-09-05%2017-40-38-52.png
PS4-dashboard.png

dużej różnicy nie ma

Opublikowano

PS4-dashboard.png

dużej różnicy nie ma

w cenach jest :kaz:

Opublikowano

Z tym że na Steamie są gry :ph34r:

Chyba wolę Uncharted 4 od I Am Bread :) :)

Opublikowano

W sumie DC to taki Early Access Steam Greenlight, więc faktycznie podobne

przepraszam

Opublikowano

PS4-dashboard.png

dużej różnicy nie ma

Ale przecież z Xboxa bliżej do PC niz PlayStation.
Opublikowano

W roku w którym na ps4 wychodzi Bloodborne ten wspomina o Uncharted. SON I'M DISSAPOINT

Opublikowano

W roku w którym na ps4 wychodzi Bloodborne ten wspomina o Uncharted. SON I'M DISSAPOINT

Gry z częstymi checkopointami i wyborem poziomu trudności w każdym momencie > to co wymieniłem, ale odwrotnie

Opublikowano

Figarus, to bierzesz te 360? Z rejvenem pożyczymy nawet kilka gierek!

Opublikowano

I w co miałbym grać? Girsy które swą monotonią nudzą po 3 godzinach, obsrany Banjo Kazooie czy może najlepszy ex, którego już ograłem, czyli Super Meat Boy?

Opublikowano

Fable 2 :)

Opublikowano

PS

I w co miałbym grać? Girsy które swą monotonią nudzą po 3 godzinach, obsrany Banjo Kazooie czy może najlepszy ex, którego już ograłem, czyli Super Meat Boy?

The Lost Odyssey, Tales of Vesperia, Braid, REZ HD, Project Gotham Racing 4, Alan Wake, Fable 2 (hehe bardzo dobra gra), Geometry Wars, Trials Evolution, Bastion, Ikaruga, Wiedzmin 2, Forza Horizon, Splosion Man, Shadow Complex, Viva Piniata, Viva Piniata Trouble in Paradise, Crackdown (w co-opie jest miód), Dead Rising (pierwsze i najlepsze), Table Tennis od Rockstara (srsly multi kanapowe zaje.biste), Halo Wars (chyba najlepszy RTS na konsolach), Test Drive Unlimited, Codenamned, Command and Conquer 3, Kameo

No to takie pierwsze co mi przyszło do głowy.

Swoją drogą ps4 dostaje kolejną grę powyżej 80 na metacritic

LIMBO

:yao:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

No dobra, Viva Pinata bym ograł, no. Braid straszne gunwo pretensjonalne, PGR mam na pierwszym Xboxie, Alan Wake - meh, Fable to kupa, Dead Rising... no jedynke bym może zagrał, Blue Dragon tyż, Command Conquer jest jakieś na PS3, Shadow Complex - obrzydza mnie art style, no ale może.

No kiepsko no, może jak znajdę jakiegoś starego Premiuma za 250 zł, to się kupi <ok>

Opublikowano

Czemu Fable 2 to kupa? 

Opublikowano

Ale bym pograł w knack-a

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.