Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Widzieliście najnowszy model klapków dla baronów?

B6rEfDxIUAA2hbd.jpg

Dla siebie już zamówiłem 8)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Zależy co masz na myśli mówiąc krasnala :Coolface:

kolekcja krasnala czyli PS3 + BF3 + gry z plusa, proste

Nie zrozumiałaś :Coolface:

Opublikowano

Ale co ty się nagle na sutka powołujesz wymijająco? To, że on się błaźnił z tym BFem nie ma niczego wspólnego z naszą dyskusją. Jeżeli argumenty obrazkowe aż tak bardzo do ciebie trafiają, a chyba tak, bo inaczej niż za pomocą obrazków z DC nie potraficie dyskutować, to chętnie mogę ci dostarczać takich benchmarków przez kolejne lata xD.

Ale przecież ty masz kompa potwora do którego zamiast gier kupujesz grafiki, co mi po takich screenach, nie bede mogl sie śmiać z Ciebie :frog:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

to krzyz na droge 1,5mln ludzi juz te serwery ledwie ogarniaja, a tu zaraz jeszcze ok10mln mogloby dojsc :D :D

Słuchaj blubera... W kilka dni po premierze było ponad milion pudełek. Cyfrowo z dużą zniżką dla posiadaczy PS+ poszło przynajmniej drugie tyle. Do tego bundle i świetna sprzedaż w okresie świątecznym. Trzy miliony wg mnie minimum, a pewnie bliżej czterech.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Milion 

Milion

:kaz:

MILION XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

strona, które podała takie dane do sieci wygląda tak 

fhcsu9c.jpg

http://www.insiderp.com/

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

:obama: weź ty się już lepiej nie wychylaj typie xD

357k poszło w pierwszym tygodniu tak szacuje vgchartz z braku laku lepszego źródła nie ma więc trzeba wierzyć. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ale co ty się nagle na sutka powołujesz wymijająco? To, że on się błaźnił z tym BFem nie ma niczego wspólnego z naszą dyskusją. Jeżeli argumenty obrazkowe aż tak bardzo do ciebie trafiają, a chyba tak, bo inaczej niż za pomocą obrazków z DC nie potraficie dyskutować, to chętnie mogę ci dostarczać takich benchmarków przez kolejne lata xD.

spoko expert przekleił gifa z neogafa nagranego w prawdzimy życiu jako niby gif z drivecluba więc wiesz :>
O widzę powstaje kolejny mit na mój temat bo ktoś nie odróżnił Real od gry :-)
Opublikowano

spoko expert przekleił gifa z neogafa nagranego w prawdzimy życiu jako niby gif z drivecluba więc wiesz :>
O widzę powstaje kolejny mit na mój temat bo ktoś nie odróżnił Real od gry :-)

Ale co twierdzisz, że ten ostatni gif był z gry? :obama: ale klapersy dzisiaj mają swój świat, driveclub w parę dni od premiery milion sztuk, driveclub = rzeczywistość, dominacja jak za czasów ps2 

Opublikowano

Odpal Ty se chłopie jakaś gre bo białko roślinne zle wpływa na szare komórki z tego co widzę.

Opublikowano

No ale odpowiedz mi czy wkleiłes tego gifa bo myślałeś. że nabierzesz kogoś, że to DriveClub? Anyway w pracy się nie gra kolego. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Widzieliście najnowszy model klapków dla baronów?

B6rEfDxIUAA2hbd.jpg

Dla siebie już zamówiłem 8)

Jako wiocha to po całości.......

Opublikowano

Zależy co masz na myśli mówiąc krasnala :Coolface:

kolekcja krasnala czyli PS3 + BF3 + gry z plusa, proste

Nie zrozumiałaś :Coolface:

:frog:

Opublikowano

Odpal Ty se chłopie jakaś gre bo białko roślinne zle wpływa na szare komórki z tego co widzę.

niestety blubcio w next geny tylko na YT łupie, więc sam nic nie sprawdzi. 

Opublikowano

Kłamiesz, i7 z GTX 570 i gierki chodzą ;{

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

No ale odpowiedz mi czy wkleiłes tego gifa bo myślałeś. że nabierzesz kogoś, że to DriveClub? Anyway w pracy się nie gra kolego.

Wkleiłem by pokazać ze DC jest prawie fotorealistyczne.
Opublikowano

Zaraz, zaraz! Pytał się mnie z dziesięć razy o PS4 pod choinką, a sam dalej tylko trzepanie do gazetki Media Markt i komp do nauki? No co za typ :kaz:

Opublikowano

ma ponoc Wii no i ciupie w pes2015 na x360

Opublikowano

Jeśli tym punktem jest PS4 (mniej więcej radeon 7850) to komputer taki (np. z tym gtx970) odpali każdą grę do końca obecnej generacji konsol z co najmniej taką grafiką jak na PS4.

Czekam na tytana który odpali DC czy Order 1886. Czy wy to słyszycie? Podzespoły, które znaczyły coś 3 lata temu, a które siedzą teraz w PS4 odpalają lepszą grafikę niż tytany za 4 klocki. To się nazywa anal na głupich blachach.

A teraz trochę bomb prawdy od samym master racerów czy mi pójdzie na low jak zmniejszę klatki do 30 na fp profili Wieska.

8 miesięcy temu składałem Pc, podświadomie udało mi się trafić w wymagania minimalne

No cóż, dla zwieńczenia sagi Sapkowskiego warto grać na 0.5 klatki na sekundę

wee no, dopiero co komputer kupiłam wierzę, że te minimalne wymagania to jak data ważności na jedzeniu i da się trochę to naciągnąć...

Czy te firmy naprawdę myślą, że przeciętnego gracza stać na zmienianie sprzętu co dwa lata? Zapewne nie będę jedyną osobą co anuluje pre-order....

Po(pipi)ało was. Strzał w kolano. Grę macie skończoną i opóźniacie znowu premierę bo pieścicie ją graficznie, a już teraz mało komu to pójdzie na ultra. Grę zakupi mniej osób, bo nie każdego stać na nowy komputer, a ludzie są wkurzeni z opóźnień. Ja kupując komputer równy rok temu i na którym do tej pory wszystko działało bez zarzutu w 30-40 fpsach teraz ledwo spełniam minimalne wymagania.

Tymczasem w Królestwie Niebieskim.

Gra z otwartym światem.

2477574-infamous_secondson_world.gif

Najładniejsze wyścigi.

http://a.pomf.se/ahcbuh.gif

Kolejny pokaz możliwości laptopowego gpucpu już w lutym i marcu. :banderas:

Opublikowano

Całkiem logiczne z jego strony, biorąc pod uwagę, że na Xbone gra wygląda tak samo.

Opublikowano

Całkiem logiczne z jego strony, biorąc pod uwagę, że na Xbone gra wygląda tak samo.

No

Good move Mr.B

Opublikowano

.

8 miesięcy temu składałem Pc, podświadomie udało mi się trafić w wymagania minimalne

No cóż, dla zwieńczenia sagi Sapkowskiego warto grać na 0.5 klatki na sekundę

wee no, dopiero co komputer kupiłam wierzę, że te minimalne wymagania to jak data ważności na jedzeniu i da się trochę to naciągnąć...

Czy te firmy naprawdę myślą, że przeciętnego gracza stać na zmienianie sprzętu co dwa lata? Zapewne nie będę jedyną osobą co anuluje pre-order....

Po(pipi)ało was. Strzał w kolano. Grę macie skończoną i opóźniacie znowu premierę bo pieścicie ją graficznie, a już teraz mało komu to pójdzie na ultra. Grę zakupi mniej osób, bo nie każdego stać na nowy komputer, a ludzie są wkurzeni z opóźnień. Ja kupując komputer równy rok temu i na którym do tej pory wszystko działało bez zarzutu w 30-40 fpsach teraz ledwo spełniam minimalne wymagania.

jakie punche prawdy o blacharskim graniu

czy możemy już wyjść z wieku 12-16 lat i zacząć rozmawiać jak dorośli o grach i naszym hobby a nie o zabieraniu lizaków bezbecznym karłom gejmingu?

Opublikowano

Zaraz, zaraz! Pytał się mnie z dziesięć razy o PS4 pod choinką, a sam dalej tylko trzepanie do gazetki Media Markt i komp do nauki? No co za typ :kaz:

No to nie ja wklejam filmiki z yt z driveclubem co posta. A jak tam milion #dc? Jakieś źródło?

Opublikowano

może mu się sprzedaż z drzewami pomyliła

wszedzie te miliony

tylko na ps4

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Master Race :yao:

Opublikowano

wszedzie te miliony

tylko na ps4

byl juz dzis konik przed xone by dalej boty szczytowaly w stytystykach?

Opublikowano

wszedzie te miliony

tylko na ps4

byl juz dzis konik przed xone by dalej boty szczytowaly w stytystykach?

jak prawdziwy gracz na kanapie przed 50 calami a nie zgarbiony przed lapkiem vaio jak klapy

Opublikowano

Czas by blachary zrozumiały, inwalidztwu mówimy nie w tym temacie! Tylko konsole, myślisz konsola mówisz PlayStation, w szczególności teraz gdy jest dominacja jak za czasów PS2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.