Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

MS head shot w kolano?   wzrost ceny

During November 2014, Microsoft made the decision to reduce the price of the Xbox One from $399 to $349 which did not include the latest generation of the Kinect and the results were extremely positive in terms of sales.

So folks, this Xbox One price rise again from "$349 to $399" will clear go as one of the worst decision of Microsoft to kick off 2015 and after making a remarkable comeback in November 2014.

http://www.gamepur.com/feature/17583-xbox-one-price-rise-400-worst-decision-after-remarkable-comeback-nov-cant.html

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

head shot w kolano?

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

nigdy na forum nie pojawiło sie stwierdzenie headshot w kolano?

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Fanek no kule bele pomysl choc troche  :mog:  :mog:  :mog:

Opublikowano

xDDDDDDD

Opublikowano

ale wiesz co to znaczy headshot ?

a wiesz co to znaczy headshot w kolano?

:reggie:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Moim zdaniem wiekszym headszotem w kolano jest brak game selera na poczatku 2015r.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

I to są właśnie klapy....headshot w kolano  :kaz:

To nie brak gier hamuje mnie przed zakupem tej konsoli a ludzie którzy ją posiadają. :reggie:

Opublikowano

Biorąc pod uwagę auto aim w konsolowych fpp to to stwierdzenie wcale nie jest takie bezsensowne

Opublikowano

jeśli nie wiecie co znaczy określenie "headshot w kolano" zapytajcie kogoś kto gra dłużej w CS'a to wyjaśni wam

sądziłem, że na forum o gierkach to powszechny slang

Opublikowano

Xboty Wasze Januszostwo w świecie gejmingu nie zna granic jesli myślicie ze headshoty w kolano to błąd i beka z klapków

Każdy kto grał w CSa przed 1,6 i chyba w tą "pierwszą" 1,6 (gdzie sie dopiero tarcza pojawiła) wie co to headshot w kolano i zyebane hitboxy

Ale czego wymagać od graczy którzy wybierają zerowy lineup gier i to w 720p.

Opublikowano

ja sie przyznam ze nie wiedzialem ale tym bardziej beka z botow bo oni sie przeciez na fpsach wychowali i w nic innego nie graja

Opublikowano

Xboty Wasze Januszostwo w świecie gejmingu nie zna granic jesli myślicie ze headshoty w kolano to błąd i beka z klapków

Każdy kto grał w CSa przed 1,6 i chyba w tą "pierwszą" 1,6 (gdzie sie dopiero tarcza pojawiła) wie co to headshot w kolano i zyebane hitboxy

Ale czego wymagać od graczy którzy wybierają zerowy lineup gier i to w 720p.

ta pierwsza 1,6 czyli 1.5 sie zwało :)

rok czasu gry w klanie na początku studiów, dobre czasy

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Przecież oni myślą zero jedynkowo, a jedyny FPS dla nich to Halo, słowo hitbox jest im obce a CSsa na oczy nie widzieli, dziwisz sie im Waldus ze mając tak upośledzony gust growy robią z siebie pośmiewisko? Ja nie.

Opublikowano

Jak dla mnie to bronienie tego stwierdzenia to taki headshot w kolano ze strony klapów  :reggie:

Opublikowano

Faktem dalej jest ze podniesienie ponowne ceny do 399 jest headshotem w kolano ze strony MSu

Opublikowano

wielcy konsolowcy oburzeni o nieznajomość fps'a dla gimnazjalistów oblegających kawiarenki internetowe :reggie:.

Opublikowano

Zaraz sie okaze ze kazdy klap szanuje CS 1.5/6  :obama:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Jakie janusze a w csa 1.0 to wy graliscie?

Opublikowano

Faktem dalej jest ze podniesienie ponowne ceny do 399 jest headshotem w kolano ze strony MSu

plus brak gier przez najblizsze miesiace na to (pipi) rozmazane
Opublikowano

wielcy konsolowcy oburzeni o nieznajomość fps'a dla gimnazjalistów oblegających kawiarenki internetowe :reggie:.

Nie beczy sie z czegoś o czym nie ma pojęcia, ja beczalem z wiedźmina nie mając o grze pojęcia to odbija mi sie to czkawka po dziś dzień w CW, różnica tylko taka ze unosząc sie honorem przyznałem sie do błędu u botów za to nastąpi tylko wzrost agresywności i wulgaryzmów.

Zaraz sie okaze ze kazdy klap szanuje CS 1.5/6 :obama:

Wielu grało w CSa w momencie gdy inni odkrywali ze istnieje PSX
Opublikowano

pozwole zacytowac czemu nigdy xbox

To nie brak gier hamuje mnie przed zakupem tej konsoli a ludzie którzy ją posiadają. :reggie:

Opublikowano

Jak dla mnie to bronienie tego stwierdzenia to taki headshot w kolano ze strony klapów  :reggie:

:D

wkleje tylko kawałek historii Cs'a i już wam nie przeszkadzam, Eolithic prawdopodobnie najlepszy klan na świecie swego czasu

pamiętam jak kiedyś grałem przeciwko 2 osobom z tegu klanu małe CW, to był zaszczyt móc zagrać na nich, taki wpie.rdol dostaliśmy :D

na filmiku wiadomo wybrane najlepsze akcje, ale obejrzyjcie pare minut co oni tam robią, to była dopiero skillowa gra, headshoty przez drewniane drzwi

swoją drogą fajnie dobrana muzyka

https://www.youtube.com/watch?v=VUIAFbYqt_g

Edytowane przez Fanek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.