Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

MS head shot w kolano?   wzrost ceny

During November 2014, Microsoft made the decision to reduce the price of the Xbox One from $399 to $349 which did not include the latest generation of the Kinect and the results were extremely positive in terms of sales.

So folks, this Xbox One price rise again from "$349 to $399" will clear go as one of the worst decision of Microsoft to kick off 2015 and after making a remarkable comeback in November 2014.

http://www.gamepur.com/feature/17583-xbox-one-price-rise-400-worst-decision-after-remarkable-comeback-nov-cant.html

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

head shot w kolano?

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

nigdy na forum nie pojawiło sie stwierdzenie headshot w kolano?

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Fanek no kule bele pomysl choc troche  :mog:  :mog:  :mog:

Opublikowano

xDDDDDDD

Opublikowano

ale wiesz co to znaczy headshot ?

a wiesz co to znaczy headshot w kolano?

:reggie:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Moim zdaniem wiekszym headszotem w kolano jest brak game selera na poczatku 2015r.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

I to są właśnie klapy....headshot w kolano  :kaz:

To nie brak gier hamuje mnie przed zakupem tej konsoli a ludzie którzy ją posiadają. :reggie:

Opublikowano

Biorąc pod uwagę auto aim w konsolowych fpp to to stwierdzenie wcale nie jest takie bezsensowne

Opublikowano

jeśli nie wiecie co znaczy określenie "headshot w kolano" zapytajcie kogoś kto gra dłużej w CS'a to wyjaśni wam

sądziłem, że na forum o gierkach to powszechny slang

Opublikowano

Xboty Wasze Januszostwo w świecie gejmingu nie zna granic jesli myślicie ze headshoty w kolano to błąd i beka z klapków

Każdy kto grał w CSa przed 1,6 i chyba w tą "pierwszą" 1,6 (gdzie sie dopiero tarcza pojawiła) wie co to headshot w kolano i zyebane hitboxy

Ale czego wymagać od graczy którzy wybierają zerowy lineup gier i to w 720p.

Opublikowano

ja sie przyznam ze nie wiedzialem ale tym bardziej beka z botow bo oni sie przeciez na fpsach wychowali i w nic innego nie graja

Opublikowano

Xboty Wasze Januszostwo w świecie gejmingu nie zna granic jesli myślicie ze headshoty w kolano to błąd i beka z klapków

Każdy kto grał w CSa przed 1,6 i chyba w tą "pierwszą" 1,6 (gdzie sie dopiero tarcza pojawiła) wie co to headshot w kolano i zyebane hitboxy

Ale czego wymagać od graczy którzy wybierają zerowy lineup gier i to w 720p.

ta pierwsza 1,6 czyli 1.5 sie zwało :)

rok czasu gry w klanie na początku studiów, dobre czasy

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Przecież oni myślą zero jedynkowo, a jedyny FPS dla nich to Halo, słowo hitbox jest im obce a CSsa na oczy nie widzieli, dziwisz sie im Waldus ze mając tak upośledzony gust growy robią z siebie pośmiewisko? Ja nie.

Opublikowano

Jak dla mnie to bronienie tego stwierdzenia to taki headshot w kolano ze strony klapów  :reggie:

Opublikowano

Faktem dalej jest ze podniesienie ponowne ceny do 399 jest headshotem w kolano ze strony MSu

Opublikowano

wielcy konsolowcy oburzeni o nieznajomość fps'a dla gimnazjalistów oblegających kawiarenki internetowe :reggie:.

Opublikowano

Zaraz sie okaze ze kazdy klap szanuje CS 1.5/6  :obama:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Jakie janusze a w csa 1.0 to wy graliscie?

Opublikowano

Faktem dalej jest ze podniesienie ponowne ceny do 399 jest headshotem w kolano ze strony MSu

plus brak gier przez najblizsze miesiace na to (pipi) rozmazane
Opublikowano

wielcy konsolowcy oburzeni o nieznajomość fps'a dla gimnazjalistów oblegających kawiarenki internetowe :reggie:.

Nie beczy sie z czegoś o czym nie ma pojęcia, ja beczalem z wiedźmina nie mając o grze pojęcia to odbija mi sie to czkawka po dziś dzień w CW, różnica tylko taka ze unosząc sie honorem przyznałem sie do błędu u botów za to nastąpi tylko wzrost agresywności i wulgaryzmów.

Zaraz sie okaze ze kazdy klap szanuje CS 1.5/6 :obama:

Wielu grało w CSa w momencie gdy inni odkrywali ze istnieje PSX
Opublikowano

pozwole zacytowac czemu nigdy xbox

To nie brak gier hamuje mnie przed zakupem tej konsoli a ludzie którzy ją posiadają. :reggie:

Opublikowano

Jak dla mnie to bronienie tego stwierdzenia to taki headshot w kolano ze strony klapów  :reggie:

:D

wkleje tylko kawałek historii Cs'a i już wam nie przeszkadzam, Eolithic prawdopodobnie najlepszy klan na świecie swego czasu

pamiętam jak kiedyś grałem przeciwko 2 osobom z tegu klanu małe CW, to był zaszczyt móc zagrać na nich, taki wpie.rdol dostaliśmy :D

na filmiku wiadomo wybrane najlepsze akcje, ale obejrzyjcie pare minut co oni tam robią, to była dopiero skillowa gra, headshoty przez drewniane drzwi

swoją drogą fajnie dobrana muzyka

https://www.youtube.com/watch?v=VUIAFbYqt_g

Edytowane przez Fanek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.