Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Copper jestem po pierwszej rozprawie w danganie - faktycznie dobry japonski szpil, taki miks persony jesli chodzi o budowanie przyjazni i klimat/av z pheonix wright

Widzialem wlasnie w temacie gry :) jestem dumny! Ogolem mi sie danganronpa bardziej podobala od Phoenixow, bo zamiast kilku oddzielnych spraw, calosc ma jedna wspolna fabule i wielki final.

Jak skonczysz danganronpy to kup ds lite za stowke i wez sie za 999.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Rockstar Games obviously :kaz:

Opublikowano

Niech zrobią 1080p w MGS5 na ONE to nie będzie takie potrzeby.

Kogo ten past gen bez gier obchodzi
Opublikowano

Kiedy jakiś eks na podkonsole?

Forze dziś zapowiedzieli

#thisiswaiting

Opublikowano

Copper jestem po pierwszej rozprawie w danganie - faktycznie dobry japonski szpil, taki miks persony jesli chodzi o budowanie przyjazni i klimat/av z pheonix wright

Widzialem wlasnie w temacie gry :) jestem dumny! Ogolem mi sie danganronpa bardziej podobala od Phoenixow, bo zamiast kilku oddzielnych spraw, calosc ma jedna wspolna fabule i wielki final.

Jak skonczysz danganronpy to kup ds lite za stowke i wez sie za 999.

999 to jest to samo co VLR jesli chodzi o gameplay? bo wiem ze VLR jest nieliniowy, ma co chwile mindblowing zwrot akcji ale sama rozgrywka polegajaca na wydostawaniu sie z tych czerstych pokoi mnie w ogole nie krecila i porzucilem ta gre

Opublikowano

Forze dziś zapowiedzieli

#thisiswaiting

Czyli już będą z 4 eksy na ten rok, gdzie pierwszy pewnie wyjdzie po wakacjach.

Suuuucccckkkeeerrssssss!!!11

:kaz:

Opublikowano

Yeti liczy w kazdym zestawieniu wild i rime, ktorw wyjda w 2016, a jak ori wychodzi w lutym to ni ma gier. Caly Yeti i jego podwojne standardy.

Ficus, gameplay jest podobny bardzo, ale serio, to trzeba przejsc, nawet na sile :(

Opublikowano

Forze dziś zapowiedzieli

#thisiswaiting

Czyli już będą z 4 eksy na ten rok, gdzie pierwszy pewnie wyjdzie po wakacjach.

Suuuucccckkkeeerrssssss!!!11

Zapomniałeś o kolejce
Opublikowano

w lutym #IDARB, w marcu Screamride, w Q1 We Are Doomed, Neverwinter, Ori a pózniej State of Decay a u was co najładniejsza gra na konsolach i zaje.bisty gotycki action rpg w 1080p? :yao:

Opublikowano

Na waszym miejscu bym poczekal z wysmiewaniem kolejki, bo o ile mnie ta gra nie interesuje w ogole, to patrzac na gameplay z the order moze sie jeszcze zdarzyc, ze screamride zbierze lepsze oceny :reggie:

Opublikowano

Aha i jeszcze co do Konami i ichniego 720p na xbox one, że nie umieją ogarnąć bo inni jakoś dają sobie radę myślę, że coś w tym jest oni nawet nie wydali Metal Gear Rising w japonii na 360 bo nie i ch.uj :kaz:

Mieli wydać i wysyłać do sklepów po jednej sztuce, licząc, że połowa zostanie sprzedana? :kaz:

Masa wydawców w KKW nie wydaje na xboxa i nie dlatego, że Sony im płaci albo nienawidzą xboxa, ale to po prostu logistycznie nie ma sensu.

Opublikowano

YOU DON'T SAY

Opublikowano

mimo wszystko i tak bardziej licze ze F6 zakozaczy niz GT7 - choc pewnie Kaz wykonana takie premiumy ze zmiazdzy wszystko na nastepne 8 lat to mimo wszystko wrecz pewny jestem ze "standardy" w autach i trasach jakos przemyci nawet na ps4 :/

Przecież już parę miesięcy temu mówił, że standardy zostaną na PS4 :P

Opublikowano

Yeti liczy w kazdym zestawieniu wild i rime, ktorw wyjda w 2016, a jak ori wychodzi w lutym to ni ma gier.

Rime i Wild w 2016, przypomnę ci o tym jak w tym roku będę ogrywal tę gry. Indyk Ori jako eks, w którego zagramy na x360 i pc, ale jak na PS4 wychodził Transistor i Abe, to nikogo cyfrowe gierki. Z drugiej strony rozumiem botow, zero dużych gier przez pół roku, to jaranko indykami. Nawet mi was nie żal.

Suuuucccckkkeeerrssssss!!1

Opublikowano

pieknie sie czyta te Bluberowe wciepy "u was klapy" , "wasze exy", "wy macie 720p po share play"

jak sie czujesz Bluber gdy od marca bedziesz czescia tego niebieskiego swiata playstation i juz raczej nie bedzie wypadac pisac takich postow pod botowe plusiki? :P

Opublikowano

z tego co kojarzę to na ONE w tym roku wyjdzie więcej gier AAA niż na PS4  :reggie:

Nawet jeśli wliczyć forzę tą co zapowiedzieli - to stwierdzenie jest nieprawdziwe.

Opublikowano

pieknie sie czyta te Bluberowe wciepy "u was klapy" , "wasze exy", "wy macie 720p po share play"

jak sie czujesz Bluber gdy od marca bedziesz czescia tego niebieskiego swiata playstation i juz raczej nie bedzie wypadac pisac takich postow pod botowe plusiki? :P

mogę mieć ps4 ale nigdy nie będe jednym z was! 

Swoją droga wychodzi w maju jakiś ex na XO inspirowany LA Noire, ale wygląda słabo 

Opublikowano

Mysle ze screamride i order1886 można śmiało ze sobą zestawiać bo obie gry są "na szynach" :Coolface:

Opublikowano

tys jest Bluber tak pysznie pocieszny i wesoly w realu, a w CW taki zgryzliwy tetryk rodem z lozy szydercow z mapetow :D :D

ukryta opcja klaperska jest z ciebie - przejrzalem twoje serce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

swoją drogą jak myślicie ile konsol sprzeda Bloodborne?

milion, dwa, trzy?  pier.dylion?!

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

swoją drogą jak myślicie ile konsol sprzeda Bloodborne?

milion, dwa, trzy , pier.dylion?!

bedzie to game seller

Opublikowano

Wyjątkowo się zgadzam.

Opublikowano

Yeti liczy w kazdym zestawieniu wild i rime, ktorw wyjda w 2016, a jak ori wychodzi w lutym to ni ma gier.

Rime i Wild w 2016, przypomnę ci o tym jak w tym roku będę ogrywal tę gry. Indyk Ori jako eks, w którego zagramy na x360 i pc, ale jak na PS4 wychodził Transistor i Abe, to nikogo cyfrowe gierki. Z drugiej strony rozumiem botow, zero dużych gier przez pół roku, to jaranko indykami. Nawet mi was nie żal.

Suuuucccckkkeeerrssssss!!1

No nie dziwie sie, ze sie jaraliscie remasterem gry z PSXa jako czasowym eksem, skoro przez caly 2014rok dostaliscie 3 duze gry, w tym 2 popsute :reggie:

Trauma schodzi Yeti, bo wychodzi the order na 6/10? :kaz:

Co wyjdzie na 100% z gier AAA w 2015 roku:

PS4:

The order

Bloodborne

Uncharted 4

Until dawn

Xbone:

Forza 6

Quantum Break

Halo 5

TR 2

Takze remis, a Yeti juz spazmow dostaje, bo w koncu jakas duza gra na ps4 xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.