Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No z tymi modami to niezła beka. Też mi się odechciewa to instalować jak widzę 50 linków pod filmikiem, ale Skyrim i tak najlepszy na PC (framerate, grafika, loadingi)

Nie wiem czy to dotyczy wszystkich modów, ale Skyrim ma Warsztat na steam i wystarczy zasubskrybować moda, który sam się ściągnie i przy odpaleniu wystarczy zaznaczyć, którego moda chcesz używać.

Tak, ale z tego co przeglądałem to tych najlepszych graficznych modów tam nie ma i trzeba ściągać z tego nexusa

Opublikowano

PS4 po lewej. Wniosek? PS4 jest dla lewaków. :kaz:

Opublikowano

W temacie o u4 jest ciekawa dyskusja, ciekaw jestem panowie waszych opinii czemu uważacie ze Uncharted 4 nie jest największym oczekiwanym tytułem tego roku?

Opublikowano

Bo Wiedźmin>Uncharted. That's why!

Opublikowano

Bo jesteśmy diamentowymi psami.

Opublikowano

Bo jest nim QB od twórców Maxa P   :reggie:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Na kolana klapy, boty i kirby

"Grand Theft Auto V Just Sold Me On A 4K Ultra HD Monitor."

"Along with the unfortunate delay and system specs, Rockstar also released a set of gorgeous 3840 x 2160 screenshots of a game that looks well worth waiting for."

"Coupled with some impressive draw distance, this shot of Los Santos sprawling out from behind the Vinewood sign is simply breathtaking."

http://kotaku.com/grand-theft-auto-v-just-sold-me-a-4k-ultra-hd-monitor-1679221083?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Facebook&utm_source=Kotaku_Facebook&utm_medium=Socialflow

ja tam wiedziałam, że to będzie najlepsza wersja GTAV.

Opublikowano

Czekać 1.5 roku na rozdzielczość? no nie wiem  :reggie:

Opublikowano

Ragus mowi jak jest.

photo-40756.png?_r=1421195451

MGS, Wiedzmin i Bloodborne - na te gry czekam znacznie bardziej niz na kolejne uncharted

Opublikowano

No MGS wiadoma sprawa ;)

Uncharted to seria pokolenia gimbazy, czym tu się podniecać??

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Na monitorze to se można grać .

Opublikowano

MGS5, Wiesiek3>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>U4

Opublikowano

Nie wiem czy ja jestem jakiś dziwny ale dla mnie Bayoneta to najgorsza postać w historii gier, strasznie brzydka w sensie. Te wszystkie błyskotki i tandetne okulary, ryj transwestyty i miliard innych świecideł sprawia że wygląda jak karykatura. 

Nie wiem o co chodzi w tej postaci, masakra jakaś. 

Jeszcze to zyebane imie "bayonetta", ze niby od bagetu bo ostra dziewczyna i strzela z pistoletow. O wow. Myslalem dokladnie to samo. Myslalem, bo pozniej zagralem i o ku.rwa, gra wszystko weryfkuje. Bayonetta goty postac.

Ubolewam tylko, ze teraz czarny pr robi jej nintendo z tymi swoimi wdziankami dla dzieci z wodoglowiem. W dwojce pewnie dodatkowo jeszcze stroj tanuki c'nie (nie mylic z racoonem).

Opublikowano

W temacie o u4 jest ciekawa dyskusja, ciekaw jestem panowie waszych opinii czemu uważacie ze Uncharted 4 nie jest największym oczekiwanym tytułem tego roku?

Dla mnie nie jest, ale patrzyłem obiektywnym okiem i tego, że egde napisalo to na okładce i po dwóch grach od ND w zeszłej generacji, które miały średnią powyżej 95% chyba każdy w branży chociaz trochę jest ciekaw (no dobra ja nie bo dla mnie ta seria to balas).

Ragus mowi jak jest.

MGS, Wiedzmin i Bloodborne - na te gry czekam znacznie bardziej niz na kolejne uncharted

No to jest prosta sprawa, ale generalnie tak obiektywnie najbardziej oczekiwaną grą tego roku przez branże jest Uncharted 4 i nikt mi nie wmówi inaczej, chociaż ciężko to zmierzyć hehe

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Tak mówi gracz który wychował sie na PSXie, sa jednak tacy którzy o PSXie dowiedzieli sie w 99r.

I tacy dla których PSX360 to była pierwsza konsola, z marketingowego punktu widzenia uważam ze Uncharted > inne gry 2015

Opublikowano

Jaka branża takie oczekiwania hehehe.

Opublikowano

A gdzie jest tak napisane??? że branża najbardziej czeka na U4???

Opublikowano

A gdzie jest tak napisane??? że branża najbardziej czeka na U4???

na pewno nie na onlinecenter :P

Opublikowano

NA GAFIE!!!!!!

W ogole marketing to ja w (pipi)e mam, co mi z tego ze o grze jest glosno skoro wiem ze wychodza co najmniej 3 lepsze gry? Ktore zreszta tez niemalo halasu generuja.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

To bedzie piękny rok.

24 czy 28 cali? :oh_you:
A teraz przeliczmy te cale na odległość od monitora by cieszyć oko detalami dostępnymi tylko dla 4k

Mysle ze około 20-30cm

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Zelda U > Wiesiek, U4, QB i Steam Sale Winter.

Mam nadzieję, ze was pogodzilem.

Za godzinę direct. Liczę na nowy trailer Yoshiego i Splatoon.

Opublikowano

Dla mnie od wczoraj najbardziej oczekiwaną grą jest Forza Motorsport 6.

Niech mi dadzą 10 "nowych" tras i oddadzą 50 samochodów z trójeczki i będzie GOTY.

Uncharted 4 kupię jak będzie za 30-40zł, trójka była tak nudna, że nie udało mi się skończyć. Najlepiej wspominam jedyneczkę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.