Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No z tymi modami to niezła beka. Też mi się odechciewa to instalować jak widzę 50 linków pod filmikiem, ale Skyrim i tak najlepszy na PC (framerate, grafika, loadingi)

Nie wiem czy to dotyczy wszystkich modów, ale Skyrim ma Warsztat na steam i wystarczy zasubskrybować moda, który sam się ściągnie i przy odpaleniu wystarczy zaznaczyć, którego moda chcesz używać.

Tak, ale z tego co przeglądałem to tych najlepszych graficznych modów tam nie ma i trzeba ściągać z tego nexusa

Opublikowano

PS4 po lewej. Wniosek? PS4 jest dla lewaków. :kaz:

Opublikowano

W temacie o u4 jest ciekawa dyskusja, ciekaw jestem panowie waszych opinii czemu uważacie ze Uncharted 4 nie jest największym oczekiwanym tytułem tego roku?

Opublikowano

Bo Wiedźmin>Uncharted. That's why!

Opublikowano

Bo jesteśmy diamentowymi psami.

Opublikowano

Bo jest nim QB od twórców Maxa P   :reggie:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Na kolana klapy, boty i kirby

"Grand Theft Auto V Just Sold Me On A 4K Ultra HD Monitor."

"Along with the unfortunate delay and system specs, Rockstar also released a set of gorgeous 3840 x 2160 screenshots of a game that looks well worth waiting for."

"Coupled with some impressive draw distance, this shot of Los Santos sprawling out from behind the Vinewood sign is simply breathtaking."

http://kotaku.com/grand-theft-auto-v-just-sold-me-a-4k-ultra-hd-monitor-1679221083?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Facebook&utm_source=Kotaku_Facebook&utm_medium=Socialflow

ja tam wiedziałam, że to będzie najlepsza wersja GTAV.

Opublikowano

Czekać 1.5 roku na rozdzielczość? no nie wiem  :reggie:

Opublikowano

Ragus mowi jak jest.

photo-40756.png?_r=1421195451

MGS, Wiedzmin i Bloodborne - na te gry czekam znacznie bardziej niz na kolejne uncharted

Opublikowano

No MGS wiadoma sprawa ;)

Uncharted to seria pokolenia gimbazy, czym tu się podniecać??

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Na monitorze to se można grać .

Opublikowano

MGS5, Wiesiek3>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>U4

Opublikowano

Nie wiem czy ja jestem jakiś dziwny ale dla mnie Bayoneta to najgorsza postać w historii gier, strasznie brzydka w sensie. Te wszystkie błyskotki i tandetne okulary, ryj transwestyty i miliard innych świecideł sprawia że wygląda jak karykatura. 

Nie wiem o co chodzi w tej postaci, masakra jakaś. 

Jeszcze to zyebane imie "bayonetta", ze niby od bagetu bo ostra dziewczyna i strzela z pistoletow. O wow. Myslalem dokladnie to samo. Myslalem, bo pozniej zagralem i o ku.rwa, gra wszystko weryfkuje. Bayonetta goty postac.

Ubolewam tylko, ze teraz czarny pr robi jej nintendo z tymi swoimi wdziankami dla dzieci z wodoglowiem. W dwojce pewnie dodatkowo jeszcze stroj tanuki c'nie (nie mylic z racoonem).

Opublikowano

W temacie o u4 jest ciekawa dyskusja, ciekaw jestem panowie waszych opinii czemu uważacie ze Uncharted 4 nie jest największym oczekiwanym tytułem tego roku?

Dla mnie nie jest, ale patrzyłem obiektywnym okiem i tego, że egde napisalo to na okładce i po dwóch grach od ND w zeszłej generacji, które miały średnią powyżej 95% chyba każdy w branży chociaz trochę jest ciekaw (no dobra ja nie bo dla mnie ta seria to balas).

Ragus mowi jak jest.

MGS, Wiedzmin i Bloodborne - na te gry czekam znacznie bardziej niz na kolejne uncharted

No to jest prosta sprawa, ale generalnie tak obiektywnie najbardziej oczekiwaną grą tego roku przez branże jest Uncharted 4 i nikt mi nie wmówi inaczej, chociaż ciężko to zmierzyć hehe

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Tak mówi gracz który wychował sie na PSXie, sa jednak tacy którzy o PSXie dowiedzieli sie w 99r.

I tacy dla których PSX360 to była pierwsza konsola, z marketingowego punktu widzenia uważam ze Uncharted > inne gry 2015

Opublikowano

Jaka branża takie oczekiwania hehehe.

Opublikowano

A gdzie jest tak napisane??? że branża najbardziej czeka na U4???

Opublikowano

A gdzie jest tak napisane??? że branża najbardziej czeka na U4???

na pewno nie na onlinecenter :P

Opublikowano

NA GAFIE!!!!!!

W ogole marketing to ja w (pipi)e mam, co mi z tego ze o grze jest glosno skoro wiem ze wychodza co najmniej 3 lepsze gry? Ktore zreszta tez niemalo halasu generuja.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

To bedzie piękny rok.

24 czy 28 cali? :oh_you:
A teraz przeliczmy te cale na odległość od monitora by cieszyć oko detalami dostępnymi tylko dla 4k

Mysle ze około 20-30cm

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Zelda U > Wiesiek, U4, QB i Steam Sale Winter.

Mam nadzieję, ze was pogodzilem.

Za godzinę direct. Liczę na nowy trailer Yoshiego i Splatoon.

Opublikowano

Dla mnie od wczoraj najbardziej oczekiwaną grą jest Forza Motorsport 6.

Niech mi dadzą 10 "nowych" tras i oddadzą 50 samochodów z trójeczki i będzie GOTY.

Uncharted 4 kupię jak będzie za 30-40zł, trójka była tak nudna, że nie udało mi się skończyć. Najlepiej wspominam jedyneczkę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.