Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

<cykanie świerszczy>

Opublikowano

Xeno miazdzy

Opublikowano

Figaro nie pompuj się tak,bo nie wiem jak ty do tego 2020 doczekasz by zagrać  :reggie: 
Serio niech oni tego bubla już zakopią, bo walą tylko kasę w błoto zamiast ogarnąć normalnego current gena,odzyskać multiplatformy i wrócić na tron.

Opublikowano
Oraz GOTG Alana Wake'a rzecz jasna  :yao:

Akurat AW to b.dobra gra.

Opublikowano

Muzyka w trailerze Xeno :obama:. No ale dalej nie ma daty premiery.

Opublikowano

Figaro nie pompuj się tak,bo nie wiem jak ty do tego 2020 doczekasz by zagrać  :reggie: 

Serio niech oni tego bubla już zakopią, bo walą tylko kasę w błoto zamiast ogarnąć normalnego current gena,odzyskać multiplatformy i wrócić na tron.

Spokojnie, doczekam się w 2015 :3

ragus, potwierdzono 2015 w EU, chociaż to.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Ej, ale macie swój tęczowy temat to idźcie tam, a nie tutaj śmiecicie. :dog:

Opublikowano

Ej, ale macie swój tęczowy temat to idźcie tam, a nie tutaj śmiecicie. :dog:

racja, CW jest od beki z peceta :empathy:

Opublikowano

No już wolę bekę z pc (słuszną w sumie) niż wasze tęczowe wpisy. :/

Opublikowano

Taki Future a nawet ładowarki złodzieje nie dają xD Kurfa jak z drukarkami co kabli do kompa nie mają.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Z tym New3ds też dobrzy są. Nowa konsolka troche polepszona a juz niektóre gry beda na nia tylko dzialac a stere 3dsy olali.

Opublikowano

Serio trzeba być srogo upośledzonym by sprzedawać ładowarkę oddzielnie dla sprzętu działającego tylko na wbudowanej baterii. Sami strzelają sobie w stopę, bo rynek podróbek będzie rozkwitał.

Opublikowano

Z tym New3ds też dobrzy są. Nowa konsolka troche polepszona a juz niektóre gry beda na nia tylko dzialac a stere 3dsy olali.

a zapowiedzieli coś jeszcze oprócz remejka xeno?

Opublikowano

a zapowiedzieli coś jeszcze oprócz remejka xeno?

... nie.

Opublikowano

Dobrze, że oje,bałem xboxa. Będzie na pedalskie gierki.

Opublikowano

Teraz nie ale i tak ujowy motyw i wkurzył bym sie mając 3dsa a nie mogę pograc w xeno,

Opublikowano

No już wolę bekę z pc (słuszną w sumie) niż wasze tęczowe wpisy. :/

Kradziony Far Cry 4 lepszy co

Opublikowano

Teraz nie ale i tak ujowy motyw i wkurzył bym sie mając 3dsa a nie mogę pograc w xeno,

DSi też miał gry eksluzywne. To samo Gameboy Color. I tak dalej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.