Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

jaki bol pupska maja boty - nazwali sie klub psx extreme, jezdza w nim randomy z calego swiata, no ale przeciez nazwa zobowiazuje wiec bedziemy bajerowac ze to 180 uzytkownikow tego forum :D :D

jezu jaka ja mam beke z tej waszej konsoli, #teamneverxone, nawet jakbym go kupil to bym sie chyba do sieci nie logowal ha

Nawet na Xboxie randomy szukaja klubu co ma w nazwie PSX :kaz:

:daddy::shotgun::daddy::shotgun:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Kolejny ciężki szoker dla klapków, przeciętny polski klub FH2 jest wielkości 25 Drajwklapów. Ale jak to, to niemożliwe, pewnie dzieci z Ugandy i boty Google.

Opublikowano

moze chcesz sie zalozyc z kims z klapkow o usuniecie konta jesli okaze sie ze wsrod tych 180osob forumkowego klubu horizon2 jednak nie wszyscy sa z tego forumka?

Opublikowano

moze chcesz sie zalozyc z kims z klapkow o usuniecie konta jesli okaze sie ze wsrod tych 180osob forumkowego klubu horizon2 jednak nie wszyscy sa z tego forumka?

Ficek może są może nie są co to za różnica? Spis posiadaczy ma 160 wpisów a trzeba brać pod uwagę jeszcze ludzi, którzy nie piszą na forumku i słabszą popularność w polsce XO więc nie wiem czego ty się czepiasz. 

Co do GGXs, jest tam taka postać z papierowym workiem na głowie, które ma jeden otwór na oko. Wczoraj oglądałem stream kolesia, który grał tą postacią, prawie wszystkich klepał i miał... worek na głowie z otworem na jedno oko :) Co ciekawe, był to amerykaniec, więc nie tylko skośnoocy mają kosmiczny skill i nierówno pod kopułą :).

GG może nie jest popularnym mordobiciem, ale na pewno jest nim seria SF, Sony wiedziało co robi wykupując ten tytuł, no i jeszcze ten trailer...

:fsg:

No i soundtrack wybrali też dobrze :banderas:

http://youtu.be/kKyrULAfvq8

Opublikowano

porownan tego ile osob na forum w co gra i co jest popularne na przykldzie klubow w dc i horizon2 gdzie forumkowe community dc skupia samych polakow i uzytkownikow forum, a te z horizon randomow z calej polski i swiata, no ale 180osob

Opublikowano

Skończ Ficek, bo nikt nie pisał, że 100% z samego forumka, a Twoja spina jest tragikomiczna, bo na siłę chcesz jakieś brednie udowadniać. Jeszcze lustrację zrób i niech każdy pita składa.

Opublikowano

rozwazam taka opcje :kaz:

Opublikowano

porownan tego ile osob na forum w co gra i co jest popularne na przykldzie klubow w dc i horizon2 gdzie forumkowe community dc skupia samych polakow i uzytkownikow forum, a te z horizon randomow z calej polski i swiata, no ale 180osob

jezu no kraj plejstejszon, forum psx extreme to nic dziwnego :lapka: dlaczego jesteś takim nazistą konsolowym?

Opublikowano

gdyby bylo rano mozna by napisac ze sie kocha odglos pekajacej klapkowej dupy o poranku

Opublikowano

Przyjmę zakład :-)
Opublikowano

twoja juz dawno pekla

Or.jpg

Opublikowano

Ogólnie to beka, jak można podniecać sie klubem skoro pozycja klubu w tabeli nie zalezy od umiejetnosci czy spędzonych godzin w grze tylko ilości członków XD no ku.rwa, jak gra dla Janusza to po całości.

W DriveClubie kazdy klub ma max 6 osób, jesli jesteś wysoko to znaczy ze jesteś lepszy od klubu który jest pod Toba.

I dlatego ta konsola jest tak spier.dolona, dlatego tez GS < Trofea

Bo nie ilośc a jakość.

Opublikowano

Boty toczac beczke z GG oczywiscie zrecznie pominely to ze w KI (pipi) rozmazane 8 postaci brak systemu nie gra nikt bo to (pipi) rozmazane z 8 postaciami i brakiem systemu :/

Ale bym banowal ta intelektualna biedote ;f

Opublikowano

Musze byc bezstronny i sprawiedliwy :/

Koncem marca zieloni i tak sami zaczna pakowac manatki po premierze wiadomoczego wiec keep it calm 

Opublikowano

Ogólnie to beka, jak można podniecać sie klubem skoro pozycja klubu w tabeli nie zalezy od umiejetnosci czy spędzonych godzin w grze tylko ilości członków XD no ku.rwa, jak gra dla Janusza to po całości.

W DriveClubie kazdy klub ma max 6 osób, jesli jesteś wysoko to znaczy ze jesteś lepszy od klubu który jest pod Toba.

I dlatego ta konsola jest tak spier.dolona, dlatego tez GS < Trofea

Bo nie ilośc a jakość.

Trofea są jakieś 8 lat za GS. Podoba mi się nowa funkcjonalność na xboxie, gdzie widać pasek postępu do niektórych osiągnięć, np. za przejechanie 200 mil na Nurburze, albo za 150 złotych medali, albo za wszystkie wyścigi na złoto.

Opublikowano

Boty toczac beczke z GG oczywiscie zrecznie pominely to ze w KI (pipi) rozmazane 8 postaci brak systemu nie gra nikt bo to (pipi) rozmazane z 8 postaciami i brakiem systemu :/

ale z ciebie hipokryta, tutaj masz wypowiedz kogos obiektywnego o KI

KI to świetna gra, najlepsza nextgenowa nawalanka zaraz obok SSB na WIIU, rok temu dostała 73% na MC  (sam bym wtedy dał mniej) ale obecnie jest kilkanaście postaci, nowe tryby, opcje, zmieniona mechanika i balans, podniesiona rozdziałka, przyśpieszone loadingi i wczytywania, itd. dużo się zmieniło, serio mega miodna nawalanka, solidne  9/10.
Opublikowano

Aktualnie w KI jest bodajze 14 postaci, faktycznie fhui mniej od 16 w GG xD I postac w KI kosztuje 18zl a nie 30 :kaz: caly sezon 8 postaci 69, ale klapiszcza sie daja pukac to az przykre.

Wszystko na storze drozsze, plus drozszy i gorszy, jak to jest rzucac ciagle kase komus kto ma Cie w (pipi)e? Jak w niedziele w kosciele?

Opublikowano

no faktycznie plus gorszy - 72 gry rocznie na 3 konsole czyli niecale 3zl za jedna, nic tylko sie pochlastac

Opublikowano

Na telefonie je za tyle mozna kupic i masz je na zawsze + usluga sieciowa, ktora sie ciagle pitoli i trzymanie danych kart kredytowycy w notatniku. Pozdrawiam.

Opublikowano

no faktycznie plus gorszy - 72 gry rocznie na 3 konsole czyli niecale 3zl za jedna, nic tylko sie pochlastac

Zawsze mnie rozwala ten tekst "72 gry na 3 konsole" TRZY KONSOLE

Po ch.uj komu 3 konsole Sony? :kaz:

Opublikowano

no chcialem kupic w ciagu ostatniego roku infamous, velocty x2, puppeter, tomb raider, bioshock infinity, metro,dmc, resogun, dragons crown, muramase, sly4 i inne ale mam za mala karte pamieci w telefonie :(

Opublikowano

Dobra Wiliego jeszcze rozumiem, grał chyba w obie i jest maniakiem bijatyk więc jasne, że dla niego będzie lepsza ta z lepszym systemem a nie gó.wno obesrane ale Ficek? Przecież sam pisałeś, że Mortal Kombat jest dla Ciebie idealny bo jesteś januszem bijatyk a KI to dokładnie definicja januszowej bijatyki, ładna graficznie (teraz aż 900p WOAH CZUJESZ TO NEXT GEN PRAWIE) i ponoć miodna tak pisał inny janusz bijatyk DonSterydo. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.