Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

no faktycznie plus gorszy - 72 gry rocznie na 3 konsole czyli niecale 3zl za jedna, nic tylko sie pochlastac

Zawsze mnie rozwala ten tekst "72 gry na 3 konsole" TRZY KONSOLE

Po ch.uj komu 3 konsole Sony? :kaz:

Po ch.uj komu w ogole jakakolwiek konsola, sa twitche i torrenty :kaz:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dobra Wiliego jeszcze rozumiem, grał chyba w obie i jest maniakiem bijatyk więc jasne, że dla niego będzie lepsza ta z lepszym systemem a nie gó.wno obesrane ale Ficek? Przecież sam pisałeś, że Mortal Kombat jest dla Ciebie idealny bo jesteś januszem bijatyk a KI to dokładnie definicja januszowej bijatyki, ładna graficznie (teraz aż 900p WOAH CZUJESZ TO NEXT GEN PRAWIE) i ponoć miodna tak pisał inny janusz bijatyk DonSterydo. 

dlatego od poczatku pisze ze w KI bym z checia zagral ;) - czytaj tez inne tematy i nie siej fermentu w CW by zabrac plusy od botkow

ino sony

Opublikowano

no chcialem kupic w ciagu ostatniego roku infamous, velocty x2, puppeter, tomb raider, bioshock infinity, metro,dmc, resogun, dragons crown, muramase, sly4 i inne ale mam za mala karte pamieci w telefonie :(

Przestań żyć przeszłością (ps4 to nie będzie ps2 jesli chodzi o gry) a i plus już nie jest taki ja za czasów ps3 czy to dla ps3, ps4 czy vity wszędzie obniżyli loty. 

no faktycznie plus gorszy - 72 gry rocznie na 3 konsole czyli niecale 3zl za jedna, nic tylko sie pochlastac

Zawsze mnie rozwala ten tekst "72 gry na 3 konsole" TRZY KONSOLE

Po ch.uj komu 3 konsole Sony? :kaz:

Po ch.uj komu w ogole jakakolwiek konsola, sa twitche i torrenty :kaz:

:daddy:

Opublikowano

Po ch.uj komu w ogole jakakolwiek konsola, sa twitche i torrenty 

Widać, że nie zrozumiałeś, ale tępota jest wrodzona u klapiszczy więc nie oczekiwałem, że zrozumiesz. :kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Dobra Wiliego jeszcze rozumiem, grał chyba w obie i jest maniakiem bijatyk więc jasne, że dla niego będzie lepsza ta z lepszym systemem a nie gó.wno obesrane ale Ficek? Przecież sam pisałeś, że Mortal Kombat jest dla Ciebie idealny bo jesteś januszem bijatyk a KI to dokładnie definicja januszowej bijatyki, ładna graficznie (teraz aż 900p WOAH CZUJESZ TO NEXT GEN PRAWIE) i ponoć miodna tak pisał inny janusz bijatyk DonSterydo. 

dlatego od poczatku pisze ze w KI bym z checia zagral ;) - czytaj tez inne tematy i nie siej fermentu w CW by zabrac plusy od botkow

ino sony

ciągle o tych plusach pier.dolisz tak cie to boli? zresztą to jest wyczyn bo klapów więcej i wystarczy wrzucić 3 gify na krzyż, napisać coś o deszczu i wrzucić gify albo wrzucić liste gier na 2015 rok playstation 4 z dopiskiem nie dla psa kiełbasa i PROFIT

Opublikowano

Takie pytanie mam, to KI to nie jest przypadkiem ta gra gdzie koles pokazywal filmik ze gral z kumplem online i wedlug niego to on wygral, a u jego kolegi zupelnie odwrotnie, to kolega wygral? Czy chodzilo o inna gre.

Opublikowano

ciebie nonstop cos boli bo twoje posty od dawna w tym temacie to tylko dopie.rdalanie sie personalne do kogos  albo do konsol - w zaleznosci jaka noga staniesz to albo playstattion albo xbox

bluber w realu na plus, bluber w cw na minus :kaz: :kaz: :kaz:

Takie pytanie mam, to KI to nie jest przypadkiem ta gra gdzie koles pokazywal filmik ze gral z kumplem online i wedlug niego to on wygral, a u jego kolegi zupelnie odwrotnie, to kolega wygral? Czy chodzilo o inna gre.

dokladnie ta gra i to jest super bo nikt nie nerwuje sie i nie przeklina przed konsola, zaluje ze ta praktyka nie przyjela sie w innych grach, zwlaszcza w pesie

Opublikowano

w łóżku jestem nintendo

Opublikowano

w sensie?

Peda%C5%82y-samopoziomuj%C4%85ce.jpg

Opublikowano

No w KI nikt nie gra. Te onlinowe achievy na innych świeżakach to pewnie sam ze sobą robię. I to rok po premierze gry :reggie:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

:oh_you:

Opublikowano

Ale jest w lobby 150 osob do grania na w miare wysokim poziomie caly czas? 

Opublikowano

Trofea są jakieś 8 lat za GS.

Co za fanbojski farmazon :rofl2: GS to pusta liczba bez znaczenia. Widzę pacjenta z 100000 GS i nie wiem o nim nic - wymaksował sto gier czy bogaty januszek ledwie zaczął 500? Patrzę na sto platyn i mniej więcej wiadomo - poważny gracz. Przez osiągnięcia w DLC nawet 1000 GS w jednej grze nie mówi kompletnie nic. Platyna ma jasny przekaz.

Opublikowano

Po ch.uj komu w ogole jakakolwiek konsola, sa twitche i torrenty

Widać, że nie zrozumiałeś, ale tępota jest wrodzona u klapiszczy więc nie oczekiwałem, że zrozumiesz. :kaz:
Tępa to jest osoba która kradnie gry a pózniej sie tym chwali na forum poświęconemu grom.
Opublikowano

indyki ze smartfonów na które nawet byście nie splunęli, no wykoorwisty deal :obama:

teraz gierki za 3 zł super okazja (pipi)o, ale z humble bundle to beka xD

Opublikowano

Gram za pośrednictwem mm i na haxorów też trafiam, także ten tego.

Opublikowano

Trofea są jakieś 8 lat za GS.

Co za fanbojski farmazon :rofl2: GS to pusta liczba bez znaczenia. Widzę pacjenta z 100000 GS i nie wiem o nim nic - wymaksował sto gier czy bogaty januszek ledwie zaczął 500? Patrzę na sto platyn i mniej więcej wiadomo - poważny gracz. Przez osiągnięcia w DLC nawet 1000 GS w jednej grze nie mówi kompletnie nic. Platyna ma jasny przekaz.

tu sie zgodze choc beka dla sony na zawsze bo to oni sie zapierali rekami i nogami ze taki system u nich jest niepotrzebny, podobnie jak wibracje w padzie bo to przezytek i przyszloscia jest zyroskop. Zreszta co by nie gadac - sony nic swojego dobrze nigdy nie wymyslilo :P

Opublikowano

Tępa to jest osoba która kradnie gry a pózniej sie tym chwali na forum poświęconemu grom.

nie zesrajcie się już z tym piractwem, książki/filmy/chińskie bajki/muzykę/seriale to wszyscy rżną na potęgę a typek ściągnął gierkę i olaboga, niewierny pies na krzyż go

Opublikowano

indyki ze smartfonów na które nawet byście nie splunęli, no wykoorwisty deal :obama:

teraz gierki za 3 zł super okazja (pipi)o, ale z humble bundle to beka xD

nigdy nie wysmiewalem sie z humble bundle, gralbym na pc to bym lykal jak pelikan kazde ;)

Opublikowano

Uderz w stół, a klapki się odezwą. :kaz:

Opublikowano

nie zesrajcie się już z tym piractwem, książki/filmy/chińskie bajki/muzykę/seriale to wszyscy rżną na potęgę a typek ściągnął gierkę i olaboga, niewierny pies na krzyż go

Tak, broniłem suta, ale okazało się, że nie szanuje Platnium Games oraz gier z japonii :obama: na pohybel!

Opublikowano

Bluber a zagramy razem z Bloodborne? pomozesz mi? da sie w to w ogole w kampani grac w co-opie czy on bedzie ograniczony do jakis tam lokacji czy trybu?

Opublikowano

Tak, broniłem suta, ale okazało się, że nie szanuje Platnium Games oraz gier z japonii :obama: na pohybel!

Szanuję Vanquish, Soulsy i Mariany. Nie wiem o co Ci chodzi kolego. :frog:

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.