Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

no faktycznie plus gorszy - 72 gry rocznie na 3 konsole czyli niecale 3zl za jedna, nic tylko sie pochlastac

Zawsze mnie rozwala ten tekst "72 gry na 3 konsole" TRZY KONSOLE

Po ch.uj komu 3 konsole Sony? :kaz:

Po ch.uj komu w ogole jakakolwiek konsola, sa twitche i torrenty :kaz:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dobra Wiliego jeszcze rozumiem, grał chyba w obie i jest maniakiem bijatyk więc jasne, że dla niego będzie lepsza ta z lepszym systemem a nie gó.wno obesrane ale Ficek? Przecież sam pisałeś, że Mortal Kombat jest dla Ciebie idealny bo jesteś januszem bijatyk a KI to dokładnie definicja januszowej bijatyki, ładna graficznie (teraz aż 900p WOAH CZUJESZ TO NEXT GEN PRAWIE) i ponoć miodna tak pisał inny janusz bijatyk DonSterydo. 

dlatego od poczatku pisze ze w KI bym z checia zagral ;) - czytaj tez inne tematy i nie siej fermentu w CW by zabrac plusy od botkow

ino sony

Opublikowano

no chcialem kupic w ciagu ostatniego roku infamous, velocty x2, puppeter, tomb raider, bioshock infinity, metro,dmc, resogun, dragons crown, muramase, sly4 i inne ale mam za mala karte pamieci w telefonie :(

Przestań żyć przeszłością (ps4 to nie będzie ps2 jesli chodzi o gry) a i plus już nie jest taki ja za czasów ps3 czy to dla ps3, ps4 czy vity wszędzie obniżyli loty. 

no faktycznie plus gorszy - 72 gry rocznie na 3 konsole czyli niecale 3zl za jedna, nic tylko sie pochlastac

Zawsze mnie rozwala ten tekst "72 gry na 3 konsole" TRZY KONSOLE

Po ch.uj komu 3 konsole Sony? :kaz:

Po ch.uj komu w ogole jakakolwiek konsola, sa twitche i torrenty :kaz:

:daddy:

Opublikowano

Po ch.uj komu w ogole jakakolwiek konsola, sa twitche i torrenty 

Widać, że nie zrozumiałeś, ale tępota jest wrodzona u klapiszczy więc nie oczekiwałem, że zrozumiesz. :kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Dobra Wiliego jeszcze rozumiem, grał chyba w obie i jest maniakiem bijatyk więc jasne, że dla niego będzie lepsza ta z lepszym systemem a nie gó.wno obesrane ale Ficek? Przecież sam pisałeś, że Mortal Kombat jest dla Ciebie idealny bo jesteś januszem bijatyk a KI to dokładnie definicja januszowej bijatyki, ładna graficznie (teraz aż 900p WOAH CZUJESZ TO NEXT GEN PRAWIE) i ponoć miodna tak pisał inny janusz bijatyk DonSterydo. 

dlatego od poczatku pisze ze w KI bym z checia zagral ;) - czytaj tez inne tematy i nie siej fermentu w CW by zabrac plusy od botkow

ino sony

ciągle o tych plusach pier.dolisz tak cie to boli? zresztą to jest wyczyn bo klapów więcej i wystarczy wrzucić 3 gify na krzyż, napisać coś o deszczu i wrzucić gify albo wrzucić liste gier na 2015 rok playstation 4 z dopiskiem nie dla psa kiełbasa i PROFIT

Opublikowano

Takie pytanie mam, to KI to nie jest przypadkiem ta gra gdzie koles pokazywal filmik ze gral z kumplem online i wedlug niego to on wygral, a u jego kolegi zupelnie odwrotnie, to kolega wygral? Czy chodzilo o inna gre.

Opublikowano

ciebie nonstop cos boli bo twoje posty od dawna w tym temacie to tylko dopie.rdalanie sie personalne do kogos  albo do konsol - w zaleznosci jaka noga staniesz to albo playstattion albo xbox

bluber w realu na plus, bluber w cw na minus :kaz: :kaz: :kaz:

Takie pytanie mam, to KI to nie jest przypadkiem ta gra gdzie koles pokazywal filmik ze gral z kumplem online i wedlug niego to on wygral, a u jego kolegi zupelnie odwrotnie, to kolega wygral? Czy chodzilo o inna gre.

dokladnie ta gra i to jest super bo nikt nie nerwuje sie i nie przeklina przed konsola, zaluje ze ta praktyka nie przyjela sie w innych grach, zwlaszcza w pesie

Opublikowano

w łóżku jestem nintendo

Opublikowano

w sensie?

Peda%C5%82y-samopoziomuj%C4%85ce.jpg

Opublikowano

No w KI nikt nie gra. Te onlinowe achievy na innych świeżakach to pewnie sam ze sobą robię. I to rok po premierze gry :reggie:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

:oh_you:

Opublikowano

Ale jest w lobby 150 osob do grania na w miare wysokim poziomie caly czas? 

Opublikowano

Trofea są jakieś 8 lat za GS.

Co za fanbojski farmazon :rofl2: GS to pusta liczba bez znaczenia. Widzę pacjenta z 100000 GS i nie wiem o nim nic - wymaksował sto gier czy bogaty januszek ledwie zaczął 500? Patrzę na sto platyn i mniej więcej wiadomo - poważny gracz. Przez osiągnięcia w DLC nawet 1000 GS w jednej grze nie mówi kompletnie nic. Platyna ma jasny przekaz.

Opublikowano

Po ch.uj komu w ogole jakakolwiek konsola, sa twitche i torrenty

Widać, że nie zrozumiałeś, ale tępota jest wrodzona u klapiszczy więc nie oczekiwałem, że zrozumiesz. :kaz:
Tępa to jest osoba która kradnie gry a pózniej sie tym chwali na forum poświęconemu grom.
Opublikowano

indyki ze smartfonów na które nawet byście nie splunęli, no wykoorwisty deal :obama:

teraz gierki za 3 zł super okazja (pipi)o, ale z humble bundle to beka xD

Opublikowano

Gram za pośrednictwem mm i na haxorów też trafiam, także ten tego.

Opublikowano

Trofea są jakieś 8 lat za GS.

Co za fanbojski farmazon :rofl2: GS to pusta liczba bez znaczenia. Widzę pacjenta z 100000 GS i nie wiem o nim nic - wymaksował sto gier czy bogaty januszek ledwie zaczął 500? Patrzę na sto platyn i mniej więcej wiadomo - poważny gracz. Przez osiągnięcia w DLC nawet 1000 GS w jednej grze nie mówi kompletnie nic. Platyna ma jasny przekaz.

tu sie zgodze choc beka dla sony na zawsze bo to oni sie zapierali rekami i nogami ze taki system u nich jest niepotrzebny, podobnie jak wibracje w padzie bo to przezytek i przyszloscia jest zyroskop. Zreszta co by nie gadac - sony nic swojego dobrze nigdy nie wymyslilo :P

Opublikowano

Tępa to jest osoba która kradnie gry a pózniej sie tym chwali na forum poświęconemu grom.

nie zesrajcie się już z tym piractwem, książki/filmy/chińskie bajki/muzykę/seriale to wszyscy rżną na potęgę a typek ściągnął gierkę i olaboga, niewierny pies na krzyż go

Opublikowano

indyki ze smartfonów na które nawet byście nie splunęli, no wykoorwisty deal :obama:

teraz gierki za 3 zł super okazja (pipi)o, ale z humble bundle to beka xD

nigdy nie wysmiewalem sie z humble bundle, gralbym na pc to bym lykal jak pelikan kazde ;)

Opublikowano

Uderz w stół, a klapki się odezwą. :kaz:

Opublikowano

nie zesrajcie się już z tym piractwem, książki/filmy/chińskie bajki/muzykę/seriale to wszyscy rżną na potęgę a typek ściągnął gierkę i olaboga, niewierny pies na krzyż go

Tak, broniłem suta, ale okazało się, że nie szanuje Platnium Games oraz gier z japonii :obama: na pohybel!

Opublikowano

Bluber a zagramy razem z Bloodborne? pomozesz mi? da sie w to w ogole w kampani grac w co-opie czy on bedzie ograniczony do jakis tam lokacji czy trybu?

Opublikowano

Tak, broniłem suta, ale okazało się, że nie szanuje Platnium Games oraz gier z japonii :obama: na pohybel!

Szanuję Vanquish, Soulsy i Mariany. Nie wiem o co Ci chodzi kolego. :frog:

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.