Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wow, niektorzy serio wierzyli, ze sony doplaca do konsol? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Serio? :|

Bo nie wiem czy jestescie uposledzeni, czy po prostu trollujecie :<

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

i tak dalej i tak dalej, co nowy windows to ta sama śpiewka

Dead Rising 3, Ryse, Sunstet i tak dalej i tak dalej.

No, ale wreszcie, MS pójdzie po rozum do głowy i odetnie prosiaka od koryta.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

@Maciomaniak

Następcy x1 oraz ps4 będą jeszcze posiadać napędy - głównie ze względu na takie rynki jak nasz, Am. Łac. czy Rosja , ale sprzedaż retail prawdopodobnie wyrówna się za 10 lat z digitalem. No i właśnie dlatego przestałem sprzedawać gierki, do których wiem że za kilka lat wrócę ponownie (np. RDR).  

Opublikowano

Za 10 lat beda takie gierki, wiec olac RDRa:

Opublikowano

ja tam kibicuje aby wszystkie gry xone były dostępne na pc z win 10.

Mniejsze gry, jak np. Ryse, Sunset, który na siebie nie zarobił, D4, które rozdali za darmo, albo Garden Warfare, co taki z niego ex MS, że był już w Plusie, będą na Win10. AAA na pewno nie.

Tak samo jak nie ma U4 na PS3. Nie ma Bloodborna na PS3 czy Vitę. 

Opublikowano

Kolejna konsola Microsoftu raczej nie będzie mieć napędu, a Sony ze swoimi problemami finansowymi prawdopodobnie kolejnej konsoli nie wypuści.

Opublikowano

A jak tam wrażenia z exa sony zwanego H1Z1?? Mesjasz czy (pipi)obesrane?

Opublikowano

A jak tam wrażenia z exa sony zwanego H1Z1?? Mesjasz czy (pipi)obesrane?

ze tak powiem, standardowa jakosc exa sony :) (haze, drivesrak, order, itp).

Opublikowano

Kolejna konsola Microsoftu raczej nie będzie mieć napędu, a Sony ze swoimi problemami finansowymi prawdopodobnie kolejnej konsoli nie wypuści.

(pipi)a nawet nie wyobrażam sobie tak ch.ujowego scenariusza. :[

Opublikowano

nie jesteś na bieżąco co pisali Bluber, Maciomaniak i Kubson Dave. :reggie:

Opublikowano

Czyli mesjasz dla klapków 9/10 GOTY bo sony. Dzięki za odpowiedź XD

Opublikowano

Majster, ty się lepiej o Nintedo  bój. Oni są w najciemniejszej dziurze teraz.

Opublikowano

Był już przerabiany taki scenariusz Sony przychwyci Samsung, albo Nintendo i razem tworzą exy wraz z Segą. 

comics-The-Last-of-Us-games-mario-768218

:reggie:  :kaz:

Opublikowano

Boty dzisiaj albo damage control przed ostatecznym unicestwieniem xboxa przez samego króla Spencera, albo jakieś próby kąsania po kostkach baronów. I po co z tym w ogóle dyskutować?

Opublikowano

Boty dzisiaj albo damage control przed ostatecznym unicestwieniem xboxa przez samego króla Spencera, albo jakieś próby kąsania po kostkach baronów. I po co z tym w ogóle dyskutować?

Akurat w porównaniu do dyskusji jaka była niedawno, to Ty jesteś tym, który dotyka dna od spodu.

Opublikowano

Przykro, że nie ogarniasz tego o czym była dyskusja przez ostatnie kilka stron. Ale to nic nowego.

Opublikowano

Był już przerabiany taki scenariusz Sony przychwyci Samsung, albo Nintendo i razem tworzą exy wraz z Segą. 

Jaki Samsung.

Ten co mu przychody spadają o 20 % ?

Jakie Nintendo.

To Nintendo co już za figurki się bierze i szuka nowych biznesplanów ?

Opublikowano

Majster, ty się lepiej o Nintedo  bój. Oni są w najciemniejszej dziurze teraz.

Ja życzę Nintendo jak najlepiej, ich najnowszą Zeldę z wielką ochotą kupię, a myślę tez o Wii U dla paru eksów.

Bardzo chciałbym zobaczyć kolejną konsolę Nintendo jak najszybciej, najlepiej mocniejszą od PS4 i Xone, ze wsparciem dla multiplatform, ciekawym sterowaniem, lepszą siecią i sklepikiem. To byłby pogrom na rynku. Muszą wreszcie coś takiego wprowadzić, bo Wii U niestety jest niewypałem.

Opublikowano

Ej, załóżmy taką abstrakcyjną sytuację:

MS nie wydaje konsoli z napędem i wszystko jest w chmurze, Sony upada, a Nintendo nie wydaje kolejnej stacjonarnej konsoli.

Wiadomo, że tak nie będzie, ale załóżmy, co robicie jako gracze?

Opublikowano

piszę list pożegnalny 

Opublikowano

Sony może nie wyda nowego Playstation, ale na pewno zrobi to ktoś inny, o to się nie ma co martwić. Jeśli zbankrutują to pójdzie wszystko w kapitał likwidacyjny i ktoś po prostu kupi Playstation (mniej prawdopodobny scenariusz[Apple Playstation???]), ewentualnie sprzedadzą bravie i xperie jak sprzedali vaio i skupią się wyłącznie na playstation (bardziej prawdopodobne).

Opublikowano

Nie takie było pytanie Copper. :dog:

Opublikowano

Rację (?) mają ci, co widzą rozwiązanie pośrodku. Unifikacja, konta, sklepy, itp., ale z gier cross-buy, cross-play, itd. śmigać będą tylko indory i mniejsze gry z e-dystrybucji, raz na rok skapnie coś większego (choć na pełnoprawne Halo czy nowe Gearsy na PC nie ma szans). I zapomnieliście o jeszcze jednej marce, którą ja i większość tutaj gardzi, ale nawet wyniki sprzedaży gier z PSN na PS4/PS3/Vitę mówią, że ludzie grają w to na potęgę - MINECRAFT. Sequel, czy co to w ogóle będzie, na pewno odegrałby tutaj jakąś rolę.

O której godz. naszego czasu jest w środę ta konferencja?

Opublikowano

Akurat w porównaniu do dyskusji jaka była niedawno, to Ty jesteś tym, który dotyka dna od spodu.

Aż tak cię zabolały te dwa czy trzy nieprzychylne posty o gierkach interaktywnych komiksach Telltale? :yao:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

ja tam kibicuje aby wszystkie gry xone były dostępne na pc z win 10.

Mniejsze gry, jak np. Ryse, Sunset, który na siebie nie zarobił, D4, które rozdali za darmo, albo Garden Warfare, co taki z niego ex MS, że był już w Plusie, będą na Win10. AAA na pewno nie.

Tak samo jak nie ma U4 na PS3. Nie ma Bloodborna na PS3 czy Vitę. 

Garden Warfare nie bylo w plusie, EA takie dobre ze dalo za free podczas eventu sony +gierka na vite i ps3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.