Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Kozak grafa ku,rwa człowieniu a wy co dalej rozmazane piksele skaczące na łopacie?hahahah

no niestety bieda, nie stac mnie na nextgena :frog: więc pocieszam się, że tylko artstyle się liczy

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Obejrzalem trailer TO, oto moje odczucia:

Dat animation, dat graphicalisation, dat climation no i kur*a te yebane pasy i korytarz wezszy niz dupa weza :/

Fabula tez widac ze klisza bedzie, hurrr durrr, przeciwko zakonowi ide, hurrr durrrr zemsta, hurrr durrr, masz racje, to jeszcze nie koniec <grozna mina>... do pogrania, ot tak zeby przytasowac sie troche do graficzki ale cos czuje ze szybko na pchlim wyladuje.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Zakończyli już żywot Xbona na tej konferencji?

Opublikowano

ja na bank kupuje, jak bedzie balas to po weekendzie wyladuje na pchlim, a przynajmniej naciesze oko bo nic ladniejszego na konsolach jeszcze nie bylo

Opublikowano

Dat animation, dat graphicalisation, dat climation no i kur*a te yebane pasy i korytarz wezszy niz dupa weza :/

Fabula tez widac ze klisza bedzie, hurrr durrr, przeciwko zakonowi ide, hurrr durrrr zemsta, hurrr durrr, masz racje, to jeszcze nie koniec <grozna mina>... do pogrania, ot tak zeby przytasowac sie troche do graficzki ale cos czuje ze szybko na pchlim wyladuje.

Znając Polskich Elitarnych Graczy Sony (PEGS, wiecie co to PEGGING?) na pchlim będzie jeszcze zanim patcha ściągną :banderas:

Opublikowano

Znając Polskich Elitarnych Graczy Sony (PEGS, wiecie co to PEGGING?) na pchlim będzie jeszcze zanim patcha ściągną :banderas:

ja na bank kupuje, jak bedzie balas to po weekendzie wyladuje na pchlim, a przynajmniej naciesze oko bo nic ladniejszego na konsolach jeszcze nie bylo

XD

Opublikowano

Zakończyli już żywot Xbona na tej konferencji?

nie pokazuja jak beda zbierac informacje na nasz temat

Opublikowano

post ficusia o the order #223232

Opublikowano

Tez mam taki plan, ping dobrze prawi, ja wystawie na pchli od razu po kupnie, wracam do domu i pierwsze co robie to zakladam temat, raz w napedzie, nowka w folii, otworzylem zeby sprawdzic czy dziala, po 7 godzinach stwierdzam ze mozna sprzedawac bo nie ma crashy od poczatku az do konca gry :kaz:

Opublikowano

no i? mam sie wstydzic? kupie, przejde, poogladam grafe, porozczlonkuje wrogow i opchne, jak sie pozytywnie zaskocze i bedzie to fajny szpil to zostawie do kolekcji i tyle 

Opublikowano

wiadomo, przejsc, sprzedac i kupic sobie kolejna gre, a nie chomikowac zeby kurz zbieralo.

Opublikowano

Nie no beka, że napisałeś to o czym mówił ping i się zgraliscie. Spoko ja Tomb Raidera kupiiłem tydzień po premierze bo spoko opinie na forum, sprzedalem z zyskiem jeszcze w komisie z grami parę dni pózniej, jak gra gó.wniana to nic nie poradzisz. 

Opublikowano

nie, tylko zabawnie wyglądają twoje posty o the order. zawsze takie same. kupuj, twój hajs.

Opublikowano

no i? mam sie wstydzic? kupie, przejde, poogladam grafe, porozczlonkuje wrogow i opchne, jak sie pozytywnie zaskocze i bedzie to fajny szpil to zostawie do kolekcji i tyle 

#223233 :Coolface:

Nie ma co trybu obronnego wlaczac Ficman, praktycznie kazdy z nas tak robi (oprocz pinga, ale on jest synem prezesa KFC wiec go stac), uda sie gra no to dobrze, lepiej dla nas graczy, nie uda sie, to wynocha.

PS. Ale rozczlonkowywanie wrogow wyglada apetycznie, nawet jak bedzie balasem, fajnie bedze ich porozpyerdalac na 1000 kawalkow niczym luducty

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

no bo mam zgryza z ta gra bo lubie korytarzykowe shooterki o czym swiadcza moje posty pochlebne o serii uncharted, gyrosach, serii max peyne czy tym ze zazdroszcze botom qb bo to max w sf, dodatkowo kocham ten klimat londynu, zgryza mam bo dalej to sie zapowida na balas z tona qte i cutscenek do przejscia na raz, nie udaje konesera glebokich gierek jak Bluber, na boku ogrywajac cala serie asasynow :P :P

Opublikowano

U mnie The Order to tez day1, wymienie Far Cry na niego XD

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Niektórym chyba sie juz w głowie przewraca. Wy myslicie ze wszystko co bylo kiedys to bylo lepsze. Zwykły sentyment. I sory ale na takiego ps3 i x360 było wiecej wyjatkowych i niepowtarzalnych gier niz na takiego Dreemcasta.

wyjątkowe gry na ps360

-REZ HD

-okami hd

-ico&sotc hd

-journey

-demons/dark souls

-portal 2

-Half life 2 plus epizody

-RE 4 HD

-MGS 3 HD

-Tlou

-Bioshock

-RDR

i moim okiem tyle, z takich gier o których będzie jeszcze się latami rozmawiało tak jak teraz o Shenmue czy REZ

Growy gust _B_? Zawsze szanowałem.

Choć z perspektywy czasu uważam że ostatni Deus > Bio. No mnie setting, replayabity, wybór stylu rozgrywki oraz przede wszystkim

DAT serwerownia w Montrealu i końcowe monologi Jensena zrobiły.

https://www.youtube.com/watch?v=bZI-aDLxfgA

Ps Zapomniałeś o Limbo, Bayonetta, oraz ostatnim PGR i Wipeout [*]

Opublikowano

Max Payne jest sztos bo ma dobry core gameplay a co do The Order to się przekonamy pózniej, a uncharted dla mnie ch.ujnia bo gra o strzelaniu ma ch.ujowe strzelanie no to z czym do ludzi?

Opublikowano

Nie [*]

Opublikowano

Wymienic FC4 na Ordera, ladnie smutne gierki macie na tym Playstation XDDD.

Opublikowano

Marka Xbox jeszcze istnieje?

Jeszcze Spencera nie było, zaraz wejdzie i będzie zabijał Xboxa.

Opublikowano

Wymienic FC4 na Ordera, ladnie smutne gierki macie na tym Playstation XDDD.

Mamy przynajmniej wybór...

Marka Xbox jeszcze istnieje?

Jeszcze Spencera nie było, zaraz wejdzie i będzie zabijał Xboxa.
Mówią cos ciekawego?

Nie moge być z botami w tych ciężkich dla nich chwilach.

Opublikowano

Na razie pokazują jedynie Cortanę, która będzie zbierała info z całego internetu i pomagała nam żyć w matrixie, który zwie się win 10...

E: Wchodzi Phil

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Mówią cos ciekawego?

Nie moge być z botami w tych ciężkich dla nich chwilach.

PC stracił ekskluzywność pakietu Office ale można sobie  porozmawiać z komputrem i powiedzieć żeby ci sprawdził pogode na jutro.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.