Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Analiza waszego ukochanego DF dotyczy uboższej wersji czyli 720p, postaraj się bardziej. 

Edytowane przez ssxx1

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

GT skonczylo sie na ps2 takie sa fakty, mam nadzieje, ze Kaz ma internet i widzi co robi konkurencja i dopier.doli z grubej rury na ps4

Opublikowano

Lem to zemsta za zbanowanie Irasa  :obama:

Opublikowano

postarałem - przyznałem ci rację. nie dąsaj się tak o tego PGR w 30 fps.  :s159:

Opublikowano

GT skonczylo sie na ps2 takie sa fakty, mam nadzieje, ze Kaz ma internet i widzi co robi konkurencja i dopier.doli z grubej rury na ps4

Co Ficek? a GT3? no bez jaj, że nie udane było. 

Opublikowano

postarałem - przyznałem ci rację. nie dąsaj się tak o tego PGR w 30 fps.  :s159:

To było do Lema, który całkowicie stracił kontakt z rzeczywistością (nie wierze, że to trolling i wy pewnie też nie).

Opublikowano

nobody ale sprawdz jak wyglada i co oferuje taka forza horizon w porownaniu do wipeouta a pozniej takie smieszne porownania tutaj wrzucaj :pawel:

Opublikowano

Co Ficek? a GT3? no bez jaj, że nie udane było. 

GT3 jak mnie pamiec nie myli podobnie jak GT4 bylo na ps2 dlatego pisze ze na ps2 sie ta seria skonczyla bo to byly ostatnie swietne czesci

Opublikowano

nobody ale sprawdz jak wyglada i co oferuje taka forza horizon w porownaniu do wipeouta a pozniej takie smieszne porownania tutaj wrzucaj :pawel:

podkreślę again - to nie klapersi zaczęli bitwę na rapy, o to od ilu fps mamy prawo mówić o arcade racerze.  :kiss: 

poza tym konsolowe sand boxy zawszę będą w 30 fpsach. i dlatego w zestawieniu wybrałem korytarzowego PGR4.  :Coolface:

@ssx

ok, my bad.

Opublikowano

No niestety, Forza Horizon jest okropne nudne po dwóch godzinach.

o ironio, Forza 5 jest mniej nudna po paru godzinach niż Forza Horizon....

Opublikowano

FM jest nudna po godzinie, pierwszy kontakt z FM3 był wspaniały ale później zamula, za to pierwszy Horizon był niesamowity i ciężko było się od niego oderwać. 

Opublikowano

Pamiętam pierwsze FM, fajne czasy to były. Ta okładka :3 Faktycznie wtedy był to niezły kopniak.

Opublikowano

ja w sumie lubie jedna rzecz w Sony to ze kazda ich proba kopiowania konczy sie niepowodzeniem hahahaha banda nieudacznikow 

Opublikowano

łojezu jak to się będzie prezentować (w końcu) w 60 fpsach i trybie Turbo przyspieszającym rozgrywkę o 20%. no i jest Vergil (!). :obama:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

u sony malo co wychodzi z bety  :reggie:

dust 514, mag pamietamy 

Opublikowano

CU6BWqD.png

Opublikowano

Ja Sony bardzo cenie za ich kopiowanie 1:1

DayZ robi jeden gosc? Gra jest w Early Access? Pelna wersja gdzies ok 2018r? Nie ma poblemu, robimy to samo. 

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

u sony malo co wychodzi z bety  :reggie:

dust 514, mag pamietamy 

I o czym ty bocie majaczysz? Dust 514 jest grą f2p, która z bety wyszła ponad półtora roku temu, a MAG to szuterek o niespotykanej u konkurencji skali, który działał lepiej niż kolekcja Geslerowej, która chyba dopiero do bety wchodzi.

:obama:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Broni maga i dust.Gorzej jak iras  :obama:

Zmasakrujcie go drogie botki jak kidnappe,bo trochę wstyd takiego ananasa mieć pośród niebieskiej szlachty.

Opublikowano

Czy ja wiem czy taka zła. Sporo ocen zbierał na poziomie 7-8+. 

Ktoś z was dwóch w ogóle w niego grał? Dobra cofam pytanie. :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.