Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A może ktoś popyka ze mną w Krzyżacy? Jest tu jakiś cwaniak, co myśli, że mnie pokona?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ja tam wiem tyle, że do września takie oto "exy" Łoniak dostanie: Ori, State of Decay, Screamride (wszystko na X360) i Fable Legends (też na PC). A, zapomniałbym o nowych postaciach do Killer Instinct, gierce z 2013 roku.

Klapki..odkąd jak dotąd w kwestii eksów Mikroszafot obkopywał Wam boleśnie czteroliterówki to siedzieliście cichutko jak myszy pod miotłą. Wystarczylo, ze w ciagu lutego-marca Sory wyda XIX-wieczny Korytarz i MDDS* i juz Kuboty podnosza te swoje gumowo-parciane łby. Tak jak juz wczesniej kiedys wspomnialem czeka Was dwa miesiace względnych uśmiechów, które zgasną niczym świeca, jak M$ na E3 spusci kilka nieoczekiwanych bombek termojądrowych plus to co juz wiemy...Tymczasem miejcie te swoje piec minut...

*Mod Do Dark Souls

Opublikowano

A więc ustaliliśmy że psx extreme nie siedzi w kieszeni u Sony? Nawet jak wyjdą oceny ich najbardziej oczekiwanych exów? :kaz: 

Opublikowano

które zgasną niczym świeca, jak M$ na E3 spusci kilka nieoczekiwanych bombek termojądrowych plus to co juz wiemy...Tymczasem miejcie te swoje piec minut...

Które konkretnie E3 możesz podać jako przykład takiej masakracji ? Co konkretnie wskazuje że w tym roku tak się stanie ?

Bo z zeszłorocznej konfy to największym hitem było odcięcie X1 od Kinecta, jeśli zapomniałeś.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

A więc ustaliliśmy że psx extreme nie siedzi w kieszeni u Sony? Nawet jak wyjdą oceny ich najbardziej oczekiwanych exów? :kaz:

Ustalamy fakty w zależności od sytuacji, zapomniałeś? :dafuq:

Opublikowano

Nawet jak wyjdą oceny ich najbardziej oczekiwanych exów?

Ich oceny, jeśli to ma cokolwiek znaczyć, nie odbiegają aż tak normy.

No chyba, że mówimy o Shadow of The Mordor :bunny:  Na 100 % był przelewik, imo.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Zalezy od ocen :kaz:

Opublikowano

Które konkretnie E3 możesz podać jako przykład takiej masakracji ? Co konkretnie wskazuje że w tym roku tak się stanie ?

Kontynuacja gry wszech czasów Halo 3, Halo 5 i najlepsze doświadczenie cinematic experience ever Quantum Fucking Break. Japońskie pedalstwo w postaci MGS, BB, Xenoblade, Zeldy i Persony nawet nie ma startu. :kaz:

@suteq

o to, to mi właśnie chodzi.  :dafuq:

Opublikowano

które zgasną niczym świeca, jak M$ na E3 spusci kilka nieoczekiwanych bombek termojądrowych plus to co juz wiemy...Tymczasem miejcie te swoje piec minut...

Co konkretnie wskazuje że w tym roku tak się stanie ?

Nie uwazales na lekcjach.Pisalem o tym w kontekscie rzadkiej umiejetnosci, ktora posiadl M$, a ta umiejetnoscia jest trzymanie gęby na kłódkę i detonowanie bomb wówczas, kiedy wg nich nalezy to uczynic...

Opublikowano

Nie uwazales na lekcjach.Pisalem o tym w kontekscie rzadkiej umiejetnosci, ktora posiadl M$, a ta umiejetnoscia jest trzymanie gęby na kłódkę i detonowanie bomb wówczas, kiedy wg nich nalezy to uczynic...

Jeśli chodzi o nowe duże IP to już od 5 lat z hakiem trzymają gębę na kłódkę.

Z zeszłorocznej konfy - znów zapomniałeś - nowymi gramy była Kolekcja Geslerowej remaster, która działa w połowie, i Scalebound, moneyhat małego japońskiego deva, i H5, ale to był Captain Obvious.

W tym roku to może być kolejna część Girsów, ale to wariant maxymalny.

Żeby nie być gołosłownym - większość dużych gier raczej nie jest zapowiadana na E3 ostatnio, jeśli chodzi o console makers.

Ostatnie niusy w temacie crossplaya PC/X1 raczej zmniejszą, a nie zwiększą  liczbę gier only on X1.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Ryse, Sunset, Scaleboud z tych wiekszych jesli chodzi o nowe ip a przyszlosci jakies duze niezapowiedziane nie bedące military space shooterem, Crackdown,remake Phantom Dust, Battletoads, Banjo, no i swieta trojca forza w dwoch odmianach, gearsy, halo cóż kapy nie bedzie na e3 musza cos pokazac nieprzewidywalnego cos powalczyc bo osranymi multiplatformami w 900p to sobie szacunku core gamer'ów nie zaskarbią

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Halo 5 i najlepsze doświadczenie cinematic experience ever Quantum Fucking Break.

Nigdy nie słyszałem, że MS robi takie gry na X1 :angry:  Jakim cudem znasz megatony na pół roku przed konfą :angry:

Opublikowano

czytanie ze zrozumieniem jest przereklamowane.  :lapka:

Opublikowano

lista gier + ujadanie.

Połowa na PC, połowa to kontynuacje, kilka remasterów,1 niewypał i kilka królików w kapeluszu. Chociaż mam opory by uważać że Banjo czy Battletoads to będzie AAA.

(pipi), największym zaskoczeniem może być Scalebound z Japonii, oj Mazzeo niejednego głębszego wychyli.

Multiplatformy na X1, jeśli nie zauważyłeś, bardzo podgoniły PS4 w ostatnim czasie, ale dalej są nieco w tyle.

Jeśli chodzi o liczbę nowych rzeczy, i mniej więcej jakość, to powiedziałbym że niewiele dzieliło Sony od MS ( E3 ofc ). Sony - o ile dobrze pamiętam - wszystko zapowiedziało po raz pierwszy na własnych konfach.

czytanie ze zrozumieniem jest przereklamowane.  :lapka:

tylko mi nie mów, że nie zrozumiałeś dow(nene)u :(

a przyszlosci jakies duze niezapowiedziane nie bedące military space shooterem, 

insajder yebany !!!!!

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Przeciez spancer o tym mowil jakis czas temu, swoja droga pleciesz nie zle bzdury z gier, ktore wymienilem jeno ryse wsyzedl na pc reszty na bank nie bedzie

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

swoja droga pleciesz nie zle bzdury z gier, ktore wymienilem jeno ryse wsyzedl na pc reszty na bank nie bedzie

http://www.craveonline.com/gaming/articles/556927-gamescom-2013-dead-rising-3-is-never-coming-to-ps4-or-pc

Definitely not a timed exclusive, it's an Xbox One game. We see a lot of this online. It's not coming to PS4 or PC.

Twórca Dead Rising 3.

Anyway, Forza 5 ma już wersję na DX12, w ankiecie o wersję PC Killer Instinct, na oficjalnej stronie 70 % było na tak,

no i to

B6NK-DPIAAA3i_D.jpg

twitter Nadelli, bosa MS

(pipi), forumek nie chce pokazać, jak coś to tweet 550366010453532673

oraz

346702628.jpg

to jest ofc stwierdzone jak pomyłka, żeby blacharska rasa nie świętowała.

Ja bym powiedział fifty fifty.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
Tak  jak M$ na E3 spusci kilka nieoczekiwanych bombek termojądrowych plus to co juz wiemy...

Takich jak ta twoja ostatnia nieoczekiwana bombka aka zapowiedź FM6 :lol:

Opublikowano

Tak  jak M$ na E3 spusci kilka nieoczekiwanych bombek termojądrowych plus to co juz wiemy...

Takich jak ta twoja ostatnia nieoczekiwana bombka aka zapowiedź FM6 :lol:

Wiesz...zwazywszy na to, ze Sory prawdopodobnie na tegorocznym E3 zapowie GT7 Prologue na 2016 rok to tak...byla to bomba...

Opublikowano

Messer za duzo teorii spiskowych, zreszta mnie symbioza x1 z Pc w ogole nie przeszkadza tak jak rodzinka sony vita/ps4/ps3.

Opublikowano

B6NK-DPIAAA3i_D.jpg

Gdzieś na tym obrazku zatraca się istota gier video.

Opublikowano

Gdzieś na tym obrazku zatraca się istota gier video.

Może dlatego, że to obrazek reklamujący system operacyjny a nie gry video?

Opublikowano

Dokładnie ja licze, ze win10 bedzie kombajnem gdzie sobie bedzie mozna wszystko zsynchronizowac jak na w google drive na kazdym urzadzeniu i jara mnie ta wizja a gierki to inny plan i od tego jest nintendo

Opublikowano

Dokładnie ja licze, ze win10 bedzie kombajnem gdzie sobie bedzie mozna wszystko zsynchronizowac jak na w google drive na kazdym urzadzeniu i jara mnie ta wizja a gierki to inny plan i od tego jest nintendo

Serio jara cie ta wizja? To takie nie bluberowe ;/

Plus mam wrażenie, że co rok takie coś się przewija, jeden złączony ekosystem blablabla. So exciting.

Opublikowano

No, troche zbyt mainstreamowe jak na blubera :Coolface:

Pomysl na pewno nie jest zly, ale mam to gdzies, ja chce tylko grac w gry wideło, reszta mnie ryra :wio:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.