Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Mój komp nie udźwignie wiedźmina w 60 fps:( cóż kolekcjonerka na pc przyjdzie to się sprawdzi czy tak jedt faktycznie. Na razie nie ma czym się przejmować a skoro pc taki mocny potrzebny to co to będzie na ps4 czy xone.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ale i tak wszystko ch.uj, bo nie będzie nowego Okami :(

I bardzo dobrze. Ta historia jest zakończona. Nie potrzebuje kontynuacji i niech się jej nikt nie podejmuje.

Opublikowano

Jeśli chodzi o AA to GRID / Dirt (dowolna część którejkolwiek z tych gier) na PC za 2.5k wymiata wszystko z nowych konsolek. Inna sprawa, że kogo obchodzi AA w wyścigach?

Opublikowano

Kogo obchodzą wyścigi? Tu liczą się tylko darmowe japońskie gierki, które nie wychodzą poza swój region.

Opublikowano

Wyszło.

Opublikowano

Dzień jak co dzień... Forza vs DC

spoko, pod koniec roku zmieni się na FM6 vs GT7 na kolejne 1-2 lata.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Pod koniec roku 2017 chyba :kaz:

Opublikowano

Nie zapominajcie ze GT7 jest prawie ukończone.
Opublikowano

Gt 7? 2017 to może płatne demo wyjdzie. Pełna gra 2019 plus ostatnie patche dodające zniszczenia pojazdów, obsługę kierownicy i zmienne warunki pogodowe - 2020.

@Expert

Japońskie gry zawsze są prawie ukończone...

3 lata przed premierą.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Nie zapominajcie ze GT7 jest prawie ukończone.

silnik gry, fizyke, auta, dzwieki juz maja z ps2, wiec pewnie masz racje

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Dodać tylko mikropłatnościowe stacje benzynowe na trasach i można wydawać.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Mam wykształcenie zdobyte na jednym z najlepszych uniwersytetów w kraju i branżową wiedzę, którą chętnie się z tobą podzielę. 

Akademia Pana Klapka na wydziale GameOnly chyba na nikim tu wrażenia nie zrobią, poza tym wiesz kidnappa też pisał, że coś tam ma, raz, że kolegów w Realu, raz, że xboxa...

Opublikowano

Dodać tylko mikropłatnościowe stacje benzynowe na trasach i można wydawać.

Bliżej Forzie do tego niz GT ale próbuj dalej.
Opublikowano

Mam wykształcenie zdobyte na jednym z najlepszych uniwersytetów w kraju i branżową wiedzę, którą chętnie się z tobą podzielę. 

Akademia Pana Klapka na wydziale GameOnly chyba na nikim tu wrażenia nie zrobią, poza tym wiesz kidnappa też pisał, że coś tam ma, raz, że kolegów w Realu, raz, że xboxa...

Kierunek analiza Screena i Gifa polaczaona ze specializacja pisania listow do Swietego Mikolaja o PS4 pod choinke.

Ale z tego ostatniego to chyba mial pale  :reggie:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Kierunek analiza Screena i Gifa polaczaona ze specializacja pisania listow do Swietego Mikolaja o PS4 pod choinke.

Ale z tego ostatniego to chyba mial pale  :reggie:

Lem na kolanach z pełnymi ustami. :daddy: :daddy: :daddy:

Opublikowano

Lem co ty chcesz udowodnic? drivecluba pod wzgledem antyalliasingu nie sposob porownywac do horizon2. W przeciwieństwie do ciebie gralem w oba(a w tym pierwszym to juz pewnie ze 100h mam) i aa w dc to jego spora wada, horizon2 ma kapitalnie czysty obraz, najwieksza zaleta grafiki (obok wesolej soczystej palety kolorow) tego tytulu

Niczego nie chcę udowodnić tylko stwierdzam fakty. MSAA jest ciężkie, przestarzałe i w wielu scenariuszach w ogóle się nie sprawdza.

Opublikowano

Ale zdajecie sobie sprawe z tego ze poziom inteligencji nie zalezy od ilości posiadanych konsol?

DonSterydo szczekał tu najbardziej a Xboxa One kupił pare tygodni temu, tylko ze wyedy nikomu to nie przeszkadzało.

Zreszta Lem nie pisał chyba ze nie ma PS4?

Moze wiec zrobić zdjęcie konsoli i was zaorać, czy dacie sobie wyedy bana?

Nie przekładanie poziomu samolubstwa i własnej racji ponad inteligencje innej osoby, szczególnie ze jej nie znacie.

Bo to takie trochę dziecinne.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Widać Expert też chce dostać granata do samochodu...

Opublikowano

Zreszta Lem nie pisał chyba ze nie ma PS4?

Pisał, że miał krótko i sprzedał, bo nie miał na pączki i cole w sklepiku szkolnym.

Opublikowano

Co ja czytam Unity Kox gra lepsza od Mordoru  :reggie:  gdzie ten AC to chyba większa kupa od trójki.

Łatwy jest idealnym odbiorcą ścierwa jakie nam serwuje branża gier od jakiegoś czasu BF4, W_D, AC U i pewnie nowe Call of Duty, dwóch pierwszych nawet nie kupiłem a dwie drugie pożyczyłem na 2-3 dni dziękować Bogu, że nie wydałem na to nawet 1 PLN (pipi) obsrane.

Mordor przynajmniej stara się być ambitny, ma parę fajnych myków, ma coś nowego jak n/p system nemesis, plus system walki  dobra kopia Batmana gdzie w AC dalej (pipi) obesrane w 20 fps na sekundę  :reggie:

Co do Czezkiego, to chłopak piszę jak jest, konkretnie, też uważam, że póki co obie konsole nie mają się czym zbytnio pochwalić, niestety, ale jak mam już w coś grać to na pewno nie w te szroty wypisane wyżej, skończyło się, że o grywam wszystko co NOWE a nie dobre....

Extra broniący Lem'a ? tak nisko upaść, na gameonly przyjmą cię z otwartymi ramionami, śmiało atakuj. 

Edytowane przez Soul

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.