Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jedyny dziennikarz od gierek dla dzieci, z ktorym (prawie) zawsze sie zgadzam.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Co kogo obchodzi kondycja XBOX w Polsce, ja już dawno się pogodziłem, że żyjemy w państwie playstation  :reggie:

Opublikowano

Fajny ten DriveClub, ale według mnie Quaz zamknął temat i mam takie samo zdanie na temat tej gry

Jak dla mnie mówienie ze gra wydaje sie być jakby gra z PSN a nie pełnoprawnym tytułem AAA to debilizm.

Nie bede juz komentował oczekiwań co do fabuły w wyścigówce.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Co kogo obchodzi kondycja XBOX w Polsce, ja już dawno się pogodziłem, że żyjemy w państwie playstation  :reggie:

No jak widac bardzo wielu graczy, ktorzy wybieraja PS4 przesiadajac sie z 360tki (bo prawie wszyscy znajommi graja na tej konsoli). No i jakos pod koniec poprzedniej generacji 360tka miala sie calkiem niezle w naszym kraju, no ale MS standardowo pokazal srodkowy palec polskim graczom...  :frog:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Zawsze gry i konsole SONY sprzedawały się w Polsce lepiej, fakt, że X360 radziła sobie dobrze bo, po pierwsze był rok przed PS3, po drugie piraty. 

Teraz nie dość, że sama konsola wyszła rok później, nie ma przeróbki póki co to jeszcze 900p, a  SONY wykorzystuje to i karmi każdego Janusz "tenejtiPI"  Może, za rok coś się ruszy w PL w temacie ONE choć szczerze wątpię. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

3/4 osob ktore przesiadly sie z 360tki to jednak nie Janusze,skoro kiedys wybrali 360tke w zamiast PS3, wieksozsc moich znajomych takze nie piracila, 1080p wiadomo - zawsze lepsze niz 720, 729, czy 900 ze screen tearingiem, a konsole Sony sporo osob kupilo glownie by grac ze znajomymi, bo spolecznosc jest parenascie razy wieksza niz na Onie.

200 mistrzostw online na liczniku w Horizon i jeszcze ani razu zadnego polaka nie spotkalem ^^ Tak ta konsola jest popularna w naszym kraju...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jak czytam posty easyego to sie zawsze zastanawiam czy to wrodzona sklonnosc do fantazjowania czy jednak kumulacja pecha.

Opublikowano

No wszyscy koledzy grali na 360 ale jak co do czego przyszło to nikt nie grał w halo z łatwym :frog:

Opublikowano

DDO w tym roku. 2015, rok niebieski <banderas>

Trzy słowa 

f2p, ps3, pc

Opublikowano

Czyli innymi słowy, xboty w Polsce są niczym islamistami we Francji. 

Opublikowano

Co to jest to DDO?

Opublikowano

No wszyscy koledzy grali na 360 ale jak co do czego przyszło to nikt nie grał w halo z łatwym :frog:

wszyscy koledzy w HALO grali, ale nie zmienia to fakt, ze gra w Polsce byla tak popularna, ze cala scena liczyla 25 osob...

Wiadomka, ze po premierze to duzo osob rzucalo sie na HALO, 2-3 miesiace pozniej juz zostawali tylko fani Halo, a reszta wracala do Coda, no niektorzy  wystawiali na pchli bo za bardzo skillowa byla - taka prawda.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Co to jest to DDO?

Destroyed Dreams: Online

Opublikowano

Co kogo obchodzi kondycja XBOX na świecie, ja już dawno się pogodziłem, że żyjemy w świecie PlayStation  :reggie:

fix'd

Opublikowano

I j ak tam wrażenia po trailerze DDO?  :)

9ae298a8c67e98d48540606202e056df.jpg

DDO w tym roku. 2015, rok niebieski <banderas>

Co to jest to DDO?

:dynia: ... figaro idz sie jarac f2p na pc gdzie indziej

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Figaro, tak na marginesie, w pierwsze DD grałeś?

Opublikowano

Ubi w formie, udało sie im zyebać coś co jest niezniszczalne http://www.metacritic.com/game/pc/heroes-of-might-magic-iii---hd-editionherosy 3 hd user score 4,8. za 50zł sama podstawka gry i tragiczny framerate, ubi robi remaster 15 letniej gry, która chodzi na komórce :dynia:

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

zgadnij :kaz:

Opublikowano

Grałem. Pasy, framerate z N64, robienie tornad i walczenie z ptakami wraz z irytującymi partnerami.

Opublikowano

je,bać baby

tylko xbox

A co gdyby Kinga z PSPolska Ci dała?
Opublikowano

fuj, jest zarażona klaperstwem, wprawdzie za pieniądze w przeciwieństwie do klapków na forum but still 

:sick:

Opublikowano

je,bać baby

tylko xbox

A co gdyby Kinga z PSPolska Ci dała?

przecież napisał je.bać baby, czego tu nie rozumiesz? jak by dała to by  je.bał  :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.