Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Aha, kazdy zrozumial, ze gra 8/10 to gra ktora ma srednia 8/10.

Tylko yeti nie zrozumial.

Pytanie - czy yeti jest uposledzony?

No co poradzisz. Nic nie poradzisz ;)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Haha, fajnie się patrzy jak każdy bot nagle jara się Tomb Raiderem, odkąd stał się exem (myslalem że tylko klapki tak robia). I te jaranie się jakimś ogólnym info dzisiaj (jak tak było z U4 to kroila się niezła beka w CW że kapiszony i nikogo).

Beka z Uncharteda, ale TR który jest jego kopią, to już jaraneczko. Oj bociki, zielone robaki...

Opublikowano

@Figaro

Opublikowano

Beka z Uncharteda, ale TR który jest jego kopią, to już jaraneczko. Oj bociki, zielone robaki...

Ty chyba nie grałeś w ostatniego TR co?

Opublikowano

Tak Figar? Tak? To poczytaj moje posty o pierwszej czesci reboota ZAPCHLONY KLAPIE.

Opublikowano

TR jest kopia Uncharted? Rozumiem, ze seria Uncharted jesr starsza od TR?

A, pewnie mowisz tylko o nowej czesci, zeby Ci bylo wygodniej.

Ok. Co nowa szczesc skopiowala od Uncharted?

Otwarty swiat?

Niee, nawet w U4 nie ma w pelni otwartego.

Czekan?

Niee, dopiero w U4 sie pojawil pod wplywem TR.

Durne zarty?

Dzieki bogu ich nie ma.

Moze polowanie na zwierzyne, rozwoj broni i dodatkowe grobowce?

Skadze, przeciez w Uncharted zbiera sie tylko jakies swiecace (pipi)elce.

Kolesie od TR to potrafia zrzynac.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

No zrobili grę "przygodowa" w tpp wiec kopia uncharted xD

Polecam wszystkim temat The Order 1886 i poczytać wypociny klapkow którzy porównują grę do girsów lub tlou xDDDDDDDD

Opublikowano

@Coooper

- widowiskowe skrypty

- pseudo epicka fabuła

- dużo większy nacisk na strzelanie

- trzymanie gałki w górę i qte via cinematic experience

więc już nie gadaj że TR nic znaczącego nie zerżnął, podczas gdy Un jedynie co z dzielił dotąd z tą serią to podobny setting.

no żeby nie było oba IP mi się podobały, choć to typowa klasa B. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Czezky, nie jestem taki jak Yeti.

Chętnie się zalożę o swoje konto, że ten Tomb Raider pojawi się na PS4. Ktoś chętny na zakład?

Opublikowano

Nikt nie chce takiego pedalskiego konta

Opublikowano

TR jest kopia Uncharted? Rozumiem, ze seria Uncharted jesr starsza od TR?

To poprzednich TR też od teraz nie lubicie, bo się skacze i strzela? 

Pisałem o tym ostatnio

photo-thumb-56768.png?_r=1422747000 Napisane przez Stunik w 17 styczeń 2015 - 21:06

Właśnie przeszedłem tego Tomb Raidera z 2013 co tak xboty zachwalały 7/10. Nie wiem czemu im się to tak podobało chyba tylko dlatego, że nie ma w nazwie Uncharted xD I w Uncharted pół gry nie wciskałem gałki do przodu. To tak na wypadek jakby się okazało, że Order to samograj.

Jaracie się tym samym co Uncharted no i teraz jest eksem więc prawie wam dupa pęka xD 

Opublikowano

@Coooper

- widowiskowe skrypty

- pseudo epicka fabuła

więc już nie gadaj że TR nic znaczącego nie zerżnął, podczas gdy Un jedynie co z dzielił dotąd z tą serią to podobny setting.

Wymieniles chlopie same rzeczy stricte ekskluzywne dla serii Uncharted, nie ma co.

Z tego co napisales to Uncharted jest miksem god of wara, call of duty i gier cage'a.

Opublikowano

Jaczesik jak się zagotował, zaczął wyzywać od debili, normalnie gimnazjum, ale w sumie już przy zakładzie potwierdziłeś, że ty jesteś taki gimb, który ma problemy z zaliczeniem kolejnych klas. Uwaga, objaśniam dla tych którzy nadal nie łapią, o co założył się Jaczes (on pewnie już załapał i zdał sobie sprawę, że jest w czarnej (pipi)e, dla tego taki nerwusik).

Fanek zapytał czy Order to goty, ja odpowiedziałem, że gra na 8/10, wówczas Jaczes wyskoczył z propozycją, że to nie będzie gra na 8/10. Nie było żadnej mowy o 80% czy innych średnich, była mowa o ocenie. Tak więc jeżeli np. taki PSXE oceni gre na 8/10, to dla recenzenta jest to gra na 8/10. Yeti wygrywa zakład, Jaczes przenosi konto na forum dla łysiejących. Tak to będzie wyglądało 20.02.

Pytanie do moderacji, regulamin pozwala już wyzywać od debili? Bo jeżeli tak, to w końcu będę mógł nazywać rzeczy po imieniu, a jak nie to... :reggie:

Opublikowano

@Coooper

- widowiskowe skrypty

- pseudo epicka fabuła

Wymieniles chlopie same rzeczy stricte ekskluzywne dla serii Uncharted, nie ma co.

Z tego co napisales to Uncharted jest miksem god of wara, call of duty i gier cage'a.

już nie zgrywaj cwaniaka. :newell: dobrze wiesz że to sukces serii ND skłonił twórców TR do zmainstreamowania marki. 

Ps Zapomniałem o autoregeneracji i cover systemie, ale to na pewno też było zaczerpnięte z pierwszych Gearsów.

Opublikowano

Obie gry gow.no obserane ale lara > drake

Opublikowano

Nikt nie chce takiego pedalskiego konta

Widzę że każdy się boi. Chyba nie macie jednak takiej pewności, że to ex na xbonka.

Opublikowano

lara > drake 

w tych kwestiach obaj jesteśmy prawica mocno 

taka Lara

TombRaiderAnniv_Multi_Editeur_001.jpg

Opublikowano

wy mi lepiej wyjasnijcie czemu hav3n ma wydziarany klucz wiolinowy na rece lub jego kolega? bo ze to dlon kobiety nie uwierze, co ten xbox robi z ludzmi  :obama:

Opublikowano

Ha ha beka z klapów i tego że są tacy spięci, ale co się im dziwić, większość zielonej szlachty posiada i PS4, więc jak przychodzi ochota po wykwintnym rumsztyku na pospolity fastfood, to mogą odpalić sobie konsolę od Sony.

Z klapami natomiast jest tak, że w (pipi)e byli i gunwo widzieli - XBone dla nich istnieje tylko w filmach z opłacanego DF, no i ewentualnie jeden na dziesięciu dotknął pada na marketowym standzie.

Więc mówię jak jest:

- Boty = zielona szlachta, prawdziwi gracze, posiadają też PS4 i nie mają bólu rectum o obrażanie exów.

- Klaperstwo = wyścigowcy, goście których boli, że na XBO są za(pipi)iste exy (nic dziwnego skoro nie mogą ich dotknąć), nerwusy o płonących dwunastnicach, Czasem providentowcy.

Opublikowano

Nobody regeneracja pochodzi z call of duty

Opublikowano

Yeti, czemu nie masz jeszcze xbone skoro sunset i horizon 2 to gry 10/10?

Bo nie zwracam uwagi na oceny, tylko na swój gust i odczucia.

Opublikowano

regeneracja pochodzi z gejlo.

Opublikowano

Z Halo regeneracja pochodzi. W CoD pierwszym były jeszcze apteczki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.